Jag är NTV.

Idag påbörjade jag min sista kurs på Lärarutbildningen vid Karlstads Universitet....det är nästan så jag inte kan beskriva det med ord. Eller okej, det kan jag. GLÄÄÄDJE!
Jag ska iallafall fram till examen läsa specialpedagogik, och idag hade vi förläsning om bl.a specialpedagogikens historia. Av naturliga skäl pratades det en del om diagnoser och va lätt det är att kasta ur sig att någon har DAMP, eller ADHD, Asperger eller liknande. Det diskuterades också om inte alla har en släng av något och vad är det egentligen att vara normal? Det är väldigt intressanta ämnen som diskuteras tycker jag. Men jag har inte vanan inne att ha heldagar i skolan längre så det var segt på slutet. Slutsatsen av dagens prat om alla diagnoser blev iallafall att jag är NTV = Normal Tills Vidare. För som sagt, vad menas med normalt egentligen?

I natt drömde jag mardrömmar av nån anledning. Första drömmen handlade om nån liten flicka som var nån slags demon och hon och hennes djävulsmamma jagade mig så jag vaknade med hjärtat i halsgropen och insåg att jag och tjockiskatten är mer synkroniserade än vad jag trott....hon drömde nämligen också mardrömmar och låg och morrade och sparkade i sömnen. Förmodligen blev hon jagad av en demonkattunge och dess djävulsmamma..........................Det kan inte vara en hälsosam relation vi har.


Mumsan♥


Udda är mer av en daddys' girl...och idag är papsen sjuk så då tröstar hon honom genom att sprida lite kärlek.♥

Later.

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Jag gillart! Fast jag funderade mer på GNTV, dvs ganska normal tillsvidare.

Postat av: Emma

Ja charlotte, GNTV funkar det med! =)

2010-11-09 @ 15:57:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback