Kompis, det går bra nu.

Jag o Sanna bestämde häromdagen att vi skulle gå o simma idag, onsdag kväll. Det räckte med att vi tittade på varandra när vi möttes på badhuset för att vi skulle inse att vi var toktrötta och bara ville sitta och prata. Vi satt i jacuzzin uppe i relaxen i två timmar. En halvtimme spenderades i bubbelpoolen som är utomhus och det gav en lite lätt magisk känsla. Nattsvart och små små snöflingor som dalade ner i vattnet. Nu känner jag mig mör som aldrig förr. Fin avslutning på en annars rätt så seg onsdag som har bestått av jobb och inte så mycket mer.
Snön är ett faktum och nu är det snorhalt för att plogbilen har "vallat" vägarna...

Imorrn ska jag plugga och träffa Maria som jag är kontaktperson till. Vi ska fixa hemmagjord pizza och se film och ha lite torsdagsmys som vi brukar ha. På fredag är det skola som gäller och tidigt lördag morgon bär det av till Bergkvara/Kalmar för att fira Willes mormor som fyller 75.  Full rulle.

Något jag funderar väldigt mycket över är hur jag ska överleva den här vintern? Jag fryser redan ihjäl, både inne och ute och om det ska bli kallare i år än vad det var förra året så känns det verkligen på riktigt som att jag skulle kunna gå i ide. Vem ska med?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback