Ja det är lite kaotiskt att komma hem kan ...

img_6427 (MMS)

Ja det är lite kaotiskt att komma hem kan man väl säga :) en bebis som baaaara vill vara hos en helst dygnet runt, inatt sov hon tre timmar på wiööes bröstkorg o tre timmar på min. Amningen har vi fortfarande lite kärvt med och det är lite frustrerande för oss alla men jag ska ringa BVC nu o fråga om jag kan få låna en bröstpump för jag har sjukt snygga silikonbröst just nu - dock inte skönt nånstans. Ja ni får väl vänja er vid bajs, bröst, och allt annat som hör bebisvärlden till för här gäller det att finna sig i allt nytt! Tyvärr är jag ju galet handikappad fortfarande, går som en neanderthalare tack vare snittet, får bara lyfta Junie inget annat, har åkt på världens hosta kanske till o med luftrörskatarr o det känns som såret brinner varje gång jag hostar. Bläää! Smycket ovanför fick jag i en förlossningspresent av min söta sambo som gav mig en pandoralänk för nåra år sen o fortsätter fylla på den åt mig vid speciella tillfällen, gulligt tycker jag!! Tack snälla ni för era fina kommentarer, det värmer! Kram o hej nu ska jag passa på o ni vet: "jag ska bara"....när jag egentligen borde lägga mig bredvid min lilla familj o sova.


Kommentarer
Postat av: Mia L

Så mysigt att komma hem och få bara vara ett tag. Göm er i bubblan ordentligt =)

Amningen känner jag igen. Stina var också väldigt lat och efter kämpande med amningsnappar och konstant amning så fick jag erkänna mig besegrad...

Bajs, bröst och sömn (eller snarare bristen) blir ens liv ett tag men värd varenda sekund och skönt om man har folk som orkar lyssna runt omkring en =)

Kram grattis igen!

2011-11-03 @ 10:04:36
Postat av: Frida

Skönt att höra att ni kommit hem! Känner igen strul med amningen! Har du provat amniningsnapp? Det hjälpte för oss! Många kramar

2011-11-03 @ 10:20:16
Postat av: Emma

Amningsnapp låter som nåt jag ska köpa idag! =) Tack för det. Det känns så skönt o vara hemma, och trots en stor brist på sömn redan känner man sig oövervinnerlig på nåt underligt vänster, bara man får ha sin familj nära. Kram på er!

Postat av: Sara

Ser fram emot att läsa om bajs och tuttar:)

2011-11-03 @ 11:03:26
Postat av: Anonym

Amningsnapp är toppen! Rekommenderas starkt från min sida med! En vän i nöd:) skönt att ni är hemma. Kramar till er alla!

2011-11-03 @ 13:54:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback