Gråt och tandagnisslan..

Det här har ju inte varit en toppendag minsann. Junie har varit ledsen större delen av dagen, om hon inte har lyckats somna en stund typ! Jag ser ju att hon har ont i magen och att hon tar i, spänner sig osv. Det slog mig att det kan bero på pepparkakorna jag slängde i mig igår...det är ju inget jag äter varje dag direkt och är ju relativt "kryddigt"...minifomdropparna har inte riktigt gjort sitt jobb denna dag. Så vår första advent blev ungefär som vädret, skruttigt! Och nu är helgen slut och jag har söndagsångest trots att jag inte jobbar.
Imorgon ska vi till BVC en sväng, annars är dagen blank så som resten av veckan än sålänge, det är ju inte så lätt att planera känner jag. På tisdag ska jag till barnmorskan på efterkontroll, mer spännande än så blir det inte!

Helgen för övrigt har varit bra, vi har varit i kga och gjort några inköp på H&M, fikat hos mamma o pappa som haft besök av deras bästa vänner, som ville träffa Junie. Ätit god mat och tagit det så lugnt som det tillåts nu förtiden!


Junie har numera en egen fanclub...


Hej hej!


Vi testade babybjörn på eftermiddagen och den gjorde succé, kanske en timme iallafall! Damen somnade och jag hann både småplocka runt i hemmet, prata med mamma i telefon, och skala potatis. Allt detta till Veronica Maggio på hög volym. Vi får väl se om den fortsätter att göra succé, jag hoppas på det. Hon är lite i det minsta laget för den kan jag tycka men så länge hon inte är missnöjd...så är jag nöjd! =)
Spana även in de blåsvarta påsarna jag har under ögonen...inte alls succé!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Du är sa vacker ända Emma!! Stor kram!

2011-11-28 @ 19:38:11
Postat av: Sara

Stackars Junie som haft magknip. Söt som socker är hon!

2011-11-28 @ 23:30:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback