Livet som sådant

Kollar ni på Simpsons? Jag är ett fan av både Family Guy & Simpsons, och vem har inte sett Nelson i Simpsons skratta? Junie gjorde just en Nelson så att säga. Ja, det lät som det iallafall....hon spottade ut nappen och när Wille ifrågasatte varför hon gjorde det (ja här pratar vi allvar! ;) ) så svarade hon: ha ha. Se nedan.


:D

Annars har vi ett par jobbiga dagar o nätter runtom oss. Får inte riktigt bukt på det här stånkandet och frustandet som damen håller på med blandat med gråt och skrik. Att det är magkörningar kan vi ju konstatera men vad som är bästa "medicinen" för detta är än så länge okänt. Vi har ju kört minifom ett tag men har nu övergått till Semperdropparna sen igår. Märker vi ingen skillnad innan helgen är slut så tänker jag sluta med alla droppar whatsoever! Tänk va mycket lättare allt hade varit om de små liven kunde prata från start....

Junie & jag har spenderat större delen av dagen hemma hos Emelie. Det är så skönt att byta miljö med jämna mellanrum. Vi käkade lunch och tog en långpromenad, följt av en fika. Junie sov större delen av dagen men när vi kom hem igen så har hon sina bryt....undrar om hon inte ogillar vårt hem...?

Såhär såg damerna ut idag när de "lekte":


Stina är en glad prick! Tre månader skiljer emellan dom, Junie känns som en ärta...ser fram emot att hon ska få lite mer hull! Hon väger numera 4 kg!


♥♥

Imorrn har vi ingenting planerat och det är väl på ett sätt skönt eftersom jag är helt slut varenda dag sen detta magonda har börjat. Vi får väl se vad vi gör. En långpromenad är ett måste hur som helst.


Kommentarer
Postat av: Anna T

Söta flickor . Kram

2011-12-01 @ 20:23:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback