Lördag? Nej fredag var det ja..

Tänkte jag skulle försöka hinna med ett "normalt" inlägg från datorn medan Wille försöker få Junie att bli nöjd. Hon har banne mig sovit större delen av dagen och nu när det börjar bli kväll är hon mindre nöjd. Hon är inget fan av nätter har vi märkt. Dagarna går jättebra även om kan bli ledsen emellanåt, men när vi lagt oss i sängen (vi gjorde en liten bädd till henne mellan våra huvuden typ) och det blir tyst och någorlunda mörkt så piper hon nästan direkt. Så vi har haft henne i skift på bröstkorgen de senaste nätterna. Jag är genomförkyld och hostar som en tok, vilket inte känns bra eftersom man redan är lite sliten. Det är mycket man ska få ordning och rutin på och jag har verkligen märkt att det är sjukt svårt att planera saker o ting för det är lilla fröken fräken som bestämmer! Hon är världens sötaste bebis och att vara kär i ett barn känns sjukligt men det är jag...=) Lite trött på kommentarerna om hennes ljusa färg är jag dock om jag ska vara helt ärlig. Nej hon kom inte ut med en svart kalufs, trots att min kära sambo som ni alla vet är svarthårig och jag var svarthårig när jag föddes. Men en del människor verkar tycka att det är deras uppgift i livet att påpeka det här som om det skulle vara nåt fel? Brevbäraren är inte pappa till Junie om vi säger så! Hon förvånade oss alla med sin ljusa ton men lik förbannat skulle jag väl inte gå o fråga folk om dom har DNA testat henne för det?! Så då fick jag det sagt. Skämmes på folk.

Idag hade vi besök av svärmor med man, Junie fick fina presenter och en slant som jag faktiskt tänker köpa amningskudde för, känner att jag behöver ett ordentligt stöd. Tack för tipset om amningsnapparna, än så länge går det kanon! Efter svärmor åkt skulle vi egentligen åkt ner på stan men det hanns inte riktigt med kände jag då det ska ätas och grejas. Så vi vilade lite och sen kom Anna & Sammy och Junie blev ytterligare bortskämd! Jättefina plagg från polarn & pyrete och alfons, samt ett väldigt fint bedset från Lexington. Tack för det! Nu ska vi bara få Junie att inse att spjälsängen är the shit!

Lite bilder från dagarna:




























Slutligen den fina koftan som min mami gjort! ♥

Imorrn kommer Madde och Alfons på besök o jag hoppas jag är piggare och mindre hostig. Resten av dagen får vi ta som den kommer, jag tror både Wille o jag skulle behöva sova ikapp lite för vi har inte varit bra på att vila när Junie har vilat tyvärr. Sen ska vi hämta hem katterna och se hur dom reagerar på sin "lillasyster", förhoppningsvis går det inte åt pipsvängen....

Hejsvejs på er.

Kommentarer
Postat av: Leo

Hej min fina kusin! Du är ju grymt söt! Visst är det skönt att sova med mamma och pappa! Längtar till vi ses! Puss på dig!

2011-11-04 @ 23:01:46
Postat av: Mia L

Men jösses va söt hon är! Och slktskap sitter väl inte i håret. Synd att folk ska tycka och tänka så mycket. Det minsta man kan begära är väl att de väntar några månader tills den värsta efter förlossning känsligheten försvunnit...

2011-11-05 @ 09:06:27
Postat av: Sara

å vad roligt med bilder och inlägg. Hon är helt bedårande!! Folk tänker sig inte för utan bara säger saker. Jag skäms FORTFARANDE över att jag frågade en gammal arbetskompis till Jimmy om dom inte var sugna på att skaffa barn snart och i efterhand fick jag veta att dom försökte och hade haft ett sent missfall. När vi själva hamnade i den situationen kunde jag verkligen fatta vilken känslig fråga det där var! Innan var det helt naturligt att bara haspla ur sig såna frågor. Nu har jag lärt mig att man inte gör det men det kommer alltid finnas människor som det bara hoppar grodor ur munnen på.



Jag föddes med kolsvart hår för att sen gå över till så blont att det nästan var vitt när jag blev 4.



Junie är hur söt som helst. Tror att hon är mest lik dig (för sånt är det också extremt mycket tjat om.. vem dom är lika) ;D

Hoppas helgen blir bra och att ni får sova. visst är det FANTASTISKT att ligga tätt intill sin lilla bebis när dom sover gott och bara luktar sådär underbart.

2011-11-05 @ 10:14:40
Postat av: Anna T

Ni är fantastiska .Kram

2011-11-05 @ 16:32:05
Postat av: Maria

Förstår dig! Såna kommentarer är inte roliga efter ett antal ggr. Otänksamt och ointelligent! Vi fick en blond & blåögd som första barn och då har vi båda bruna ögon. Hur som haver så är hon hur söt som helst!

2011-11-06 @ 20:48:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback