Ochsåvardetdehärmedrubrik

Uj uj uj va dagarna går förbi...
Vi myser, kramas o pussas mest hela tiden men vi kämpar också lite med magknip så nu har vi tagit till magdroppar och tror det har gett resultat i en nöjdare bebis. Vi hade hembesök av BVC idag och fribajsaren Junie har gått upp i vikt och väger numera 3050g! Längden får vi kolla nästa vecka. Trött är jag i skrivande stund och skulle kunna tänka mig att sova en stund men det känns lite sent när klockan är halv sju...vi får helt enkelt hoppas på sömn i natt ...moahaha...

Imorse passade jag på att turbostäda medan Wille tog Junie på en promenad, det kändes skönt att få det gjort! Sen sov lilla fröken större delen av förmiddagen och fortsatte under BVCsköterskans besök så vi fick väcka henne när hon skulle vägas....som straff för det passade hon på att kissa på vågen. :D
Sen åkte vi ner på stan en kort sväng och jag "fyndade" två amningsbh:ar för femtio spänn på Lindex. Inte det roligaste köpet men väldigt behövligt. Det är ju synd att både Lindex o Kappahl ska sluta med amningskläder för i den här stan finns inget annat ställe som säljer. Men men man ska ju inte amma för evigt. Köpte även en variant på åkpåse eller overallpåse eller vad vi nu ska kalla det för till Junie för den vi köpte på lindex för ett tag sen drunknar hon tyvärr i.

Imorrn får Wille "permission" från pappadagarna och ska på några timmars utbildning på jobbet. Jag kanske får besök av Emelie en stund annars är dagen rätt oplanerad, det är ju inte så lätt att planera har vi ju märkt! Onsdag ska jag hämta upp mamma efter jobbet och ta en sväng till mormor o morfar så de får träffa sitt barnbarnsbarn!

Jag är rätt glad om resten av veckan blir lugn och stilla för det tär litegrann på en allt detta nya! Jag är evigt tacksam för alla fina presenter, kommentarer och besök som vi fått, Junie behöver inte köpa nya kläder på ett tag även om det är superkul så är det fullt i korgarna...Hennes mamma däremot skulle vilja shoppa! Har tappat stor del av vikten men än är det några kvar till startvikt och det ska nog helst bli två kg mindre än det med. Så tills dess travar jag runt i samma gamla urtvättade leggnings! Har ett snitt som inte tycker om byxor som sitter hårt just nu.

Nej hörrni, lillstrumpa har somnat bredvid oss här i soffan så jag ska lägga mig bredvid.
Smell you later!


Tidigare ikväll var jag i matkoma...mammas mat is the shit..♥

Kommentarer
Postat av: Anna T

Ååå så söt hon är,längtar tills vi ses igen. Kram

2011-11-07 @ 19:05:55
Postat av: Sandra j

En sån goding! Såklart mammas mat är bäst ingen protest;)

2011-11-07 @ 19:07:47
Postat av: Emma

Tycker hon påminner om Wille på detta kort ;)

2011-11-07 @ 19:09:59
Postat av: Emelie

Tycker också hon liknar Wille här. Imorn kommer jag och pussar lite på dig söta Junie:)

2011-11-07 @ 20:10:04
Postat av: Sara

Så söt hon är:)

2011-11-08 @ 13:14:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback