Wow

Wow, jag kan blogga mitt på dan trots Wille inte är hemma! Mini har slocknat för en stund, vi var på BVC förut och jag tror det tog på krafterna! Hon växer på både bredd o längd så kroppen hinner inte riktigt med. Jag har nojjat över att min "mat" inte är tillräcklig då hon inte varit nöjd fast jag ammat o ammat, och det blev väl lite bevisat nu när hon gått upp 300 g på en vecka och vuxit 3 cm....så bvc sköterskan tyckte att vi ska köra på ersättning efter varje amning tills hon verkar nöjd. Hon är som en tunn tarm denna lilla varelse så för mig får hon gärna fylla ut lite. ♥
Hoppas hon blir en lite nöjdare tjej framöver. Dock är hon fortfarande jättesnorig och lite småhostig. Stackarn.

Dagarna springer verkligen förbi fast man inte gör nåt vettigt riktigt....vi har tagit promenader och suttit och myst varvat med gråt och skrik medan mamma emma dansat loss framför radion och det gillar hon. Jag i min tur älskar att hon älskar musik såklart. Imorrn däremot är Wille ledig! Han hade missat att han jobbar helg till helgen (blä) så då är han ledig en vardag istället. Inte mig emot...oj va jag ska sova imorrn ;)

Inatt har även Twilight premiär och jag har nästan riktig ångest över att jag inte kommer se den föööörst! Emelie o jag planerar dock att se den till veckan. DET ser jag fram emot. Gud va löjligt egentligen men imorse såg jag klipp från filmen på nyhetsmorgon och jag får fjärilar i magen. Än en gång, hej fjårtis! Men jag gillar't egentligen. Kul att få vara tonåring på nytt gällande nåt iallafall!

Ja det var säkert tusen andra tankar o funderingar jag hade men det får bli ett senare inlägg isf för nu kanske jag ska passa på att lägga mig ner?? :D

Kommentarer
Postat av: Mia L

Åh vad jag längtar efter Breaking Dawn, känner igen fjortisvarningen =)

Säg till när ni orkar ta emot besök så vi får ta den där betalningen för att ni fick klämma på vagnen =)Vill ju snosa bebis =)

2011-11-15 @ 19:08:03
Postat av: Emma

Ni är välkomna när som! =)

2011-11-16 @ 20:23:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback