Bara en massa svammel

Har tagit beslutet idag att vi skippar Huvudstaden till helgen. Varje krona bör sparas till Londons aktiviteter och shopping! Jobbat idag, helt okej men dock inte lika skoj som mitt "fasta" ställe. På fredag är det dags för ytterligare ett nytt ställe men sen är det Bråten2 som gäller ett antal datum framöver. Thank you.
Den där solen ska visst titta fram under morgondagen. Jag ska spendera den med min kärlek. På Örebros gator och torg, luncha i solen och bara umgås. Vi har visst jobbat förbi varandra ett tag. Sen blir det en kontaktpersons-date med Maria. Tror vi satsar på glass och lite spel. Tittar inte solen fram blir jag lite trött. Apropå trött så är jag overkligt trött idag. Jag äger inte en normalstor dubbelsäng som många andra, nej jag har en 1,60 vilket passar mig och W perfekt. Men hoppsan vi har visst två katter också som helst ska ligga i armhålan på mig eller mellan knäskålarna så du absolut inte kan vända på dig utan att sätta dig upp på kudden. Det här händer aldrig Wille. Jag är hårt drabbad av katt-love. Pappa tycker jag är galen som inte buttar ner dom på golvet så man får plats, men never. Mina bäbisar är one of a kind och butta ner dom skulle aldrig falla mig in. Har mailat moster och morbror idag, såg bilder på Danielles gravida mage, jag längtar efter att få åka dit, varför dröjer den där miljonen jag väntat på så länge?!
Nu börjar Greys anatomy. Jag kan inte sluta älska den serien, jag är en greys anatomy knarkare. Fan va jag använder mycket punkt mellan meningar idag. Om en vecka imorrn är det Sahara Hotnights, Anna och öl.
I can't wait.

♥...in between the moon and you the angels get a better view...♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback