Friday night

Åh va trist det är att vara själv en fredag kväll! Junie sover och Wille är på julfest med jobbet. Jag blir så konstigt rastlös när jag är själv. Eller jag orkar inte koncentrera mig på nån film eller tv-program. Vill egentligen bara gå o lägga mig så den här tråkiga helgen snart är förbi. Positivt va? Men om jag går o lägger mig nu kommer jag vakna klockan tolv inatt och känna "men Gud är det inte morgon snart?!" Igår var det avslutning på rytmiken, vi filade och sjöng lite. Sen gick Jumpan o jag hem o käkade lunch och sov middag. När hon vaknade fick hon en väldigt elak hicka, vilket typ är standard när hon vaknar, får alltid hicka...?! Men den här var ovanligt hård. Hade på känn att nåt inte riktigt var som det skulle men hann ändå inte reagera förrän första spyan var över Junie, mig och en liten klick i soffan :( Jag som är den största kräkfobikern nånsin! Det här är verkligen ett problem, lika "allvarligt" som när någon är rädd för spindlar, mörker, ormar osv! Junie blev ju ledsen såklart men jag undrar om det inte var för att jag blev helt uppstressad o det kände hon nog. Jag ville knappt ta i henne fast än att jag ville ju samtidigt inget hellre! Det gick en stund o sen kom det en spya till, då hade vi hunnit få av kläder och satt på golvet. Då tog jag upp henne och satt henne i duschen och ringde pappa som kom och höll mig sällskap och så jag kunde lägga fram handdukar i soffan osv utan att behöva sätta stackars Junie på golvet för då var hon jätteledsen. Jag inser ju att man bara får "släppa" sin skräck i sånahär ögonblick och att man garanterat kommer att vara med om värre men det ÄR svårt. Visste jag att jag inte kunde bli smittad skulle jag inte bry mig överhuvudtaget. Nu sitter man istället o tänker på det hela tiden, "när kommer det" "mår jag illa" ja och så vidare. Det blir väl som det blir man kan ju inte påverka det! Hur som helst, Junie spydde inget mer och efter ett tag var hon pigg och sig själv igen och åt en smörgås, drack vatten och även välling till kvällen. Idag har hon möjligtvis varit lite mer närhetssökande än vanligt annars pigg. Hennes stora kärlek i livet bortsett från familjen och Tummen, är hennes gröna snuttefilt. Den köpte vi på Ullared innan hon var född. Det känns som hon bara blir mer o mer "beroende" av den faktiskt så nu har vi bett Willes syster att köpa med två likadana när hon ska till Ullared om nån vecka. Det kanske inte funkar men jag vill väldigt gärna behålla hennes filt hemma och ha en annan på dagis för att slippa glömma osv. Hoppas vi kan få en ny filt insmugen utan att hon märker skillnad...Nej nu ska jag låtsas titta på "På spåret"!


En liten update

Då var julen uppdukad så gott som här i hemmet. Självklart hade en lampa försvunnit (?!) från en av adventsljusstakarna, det i mitten! Hur det har gått till har jag ingen aning om men sånt där kan störa mig till döds. Hur fixar man det då tro? Min snälla rara mamma kom över och tog med sig Junie hem till dom så jag fick städa ostört, otroligt uppskattat! Att hon sen fick agera handlingshjälp till mig efter det då min hjärna inte kunde jobba på egen hand var också väldigt snällt! Vad skulle jag göra utan mina föräldrar? Jag skulle troligtvis sjunka som en liten trasig eka....
 
På förmiddagen spenderade vi en stund med Madde i degerfors, vi var på öppna förskolan och sjöng till Junies stora glädje. Hon börjar lära sig väldigt mycket rörelser till sånger utantill nu och det är väldigt roligt att se!
1 år och en månad gammal så är det hon pysslar mest med just nu:
  • Gå, gå o gå. Det går fortare att krypa, men det är ju så mycket mer spännande att gå. Hon går obehindrat hemma, inomhus. Utomhus ska det bäras eller hållas hand. Hon berömmer sig själv med en liten applåd då och då!
  • Kan rörelserna (på sitt eget lilla vis såklart) till Imse vimse spindel, Fisken simmar, En kulen natt, och Kalle Anka börjar också smyga sig på.
  • Absoluta favoriten när vi är på hennes rum o leker är att läsa, eller sjunga ur sångboken.
     Leker vi nere så är det allt från läsa bok, byta kanal på tv:n, rulla boll, eller hindra mamma från att bygga torn.
  • På kvällarna när det är sovdags, får hon välling i sängen sen tar hon hundra år på sig att "böka" runt i sängen ungefär som när en hund bäddar sin bädd, hon har även börjat "köra" lite med mig då hon vill att jag ska killa henne i handflatorna, eller dra med snutten över hennes ansikte. Är det pappa som nattar gör hon inte det.....! Hon ställer sig även upp antalet ggr och ska pussas, kramas och få puss i pannan. Man kan ju bli lätt galen på att det ska ta lång tid att lägga henne samtidigt som jag tycker det är helmysigt att sitta bredvid och titta på när hon grejar. Jag önskar faktiskt att jag kunde ligga bredvid henne, men med en spjälsäng är det väldigt svårt!
  • Mat är både en favorit och inte! Allt i korvväg slinker ner utan problem, likaså pasta. Potatis går endast ner i mosform, ris är ingen höjdare. Pannkaka, köttbullar, blodpudding är säkra kort utöver korven men nu måste vi börja jobba hårdare med fisken! Hon äter inte om man matar henne, endast om hon får äta själv. Hon älskar clementiner, banan och äpple och är besatt av russin.
  • Hon blir jätteglad när Bolibompa börjar på mornarna, och är som mest fascinerad när det INTE är någon tecknad film utan gillar det programledarna gör mest.
  • Hon kan säga mamma (detta innefattar mig, min mamma och katten Estella som vi kallar för mamsan), pappa, taaaaa't (tack) hej, nej (såklart hon kan nej liksom) och kan härma häst, ko, katt, får och säger kackkack när hon ser en tupp eller höna. Hon förstår väääldigt mycket mer än vad hon kan säga...
  • Hon är väldigt gosig av sig, både mot oss och mot Estella speciellt. Hon dyker försiktigt ner med ansiktet i hennes päls och myser lite. Även hennes stora Tummemjukis får kramar och han blir hennes kudde när hon ska sova, hon ratar den vanliga kudden och kramar om Tummen istället.
Ja det händer mycket nu och jag har säkert "glömt" hälften av vad hon har för sig just nu, men hon är världens bästa bebis!
 
Imorrn har vi avslutning på rytmiken, känns lite trist för torsdagarna har varit veckans bästa dag ett tag nu. Meeeen! Snart börjar jag jobba och jag blir illamående bara jag tänker på det. Det ska bli skönt på ett sätt, men jag vet inte....känner mig inte redo och jag kräks nästan när jag tänker på att mitt lilla hjärta ska vara "en i mängden" i en barngrupp. Usch o fy!
 
Visägersåhej!

Tant Britta & farbror Bertil!

Skrev ett inlägg igår kväll men det gick upp i rök innan jag ens hann klart?! Aja. Måndag igen. Jag är inget fan av måndagar om vi inte har nåt planerat vilket vi inte har idag. Vädret är ruttet och med en 1-åring som egentligen inte behöver sova på förmiddagen, men som är trött, men inte tillräckligt trött (eller övertrött) för att sova/vila, och mest hänger mig i brallan med mycket: "eeh eeh eeh" och armarna rakt upp i luften, ja då blir man lätt knäpp. Nu somnade hon en stund iaf men då får jag ju väcka henne efter typ 20 min. Hade tänkt att gå till kyrkans öppna förskola men fick inte med mig nån och mesig som man är kändes det inget kul att gå "själv". Helgen som var, kommer inte att läggas på "min bästa helglista", allmänt seg och tråkig. Vår granne har tonårsbarn, i den här härliga målbrottsåldern med moppemusche...Dom hade "LAN" kväll/natt i lördags för då var mamman inte hemma. Hur mycket väsen kan man göra när man "LAN:ar" undrar ni? (alltså sitter framför datorn) EN JÄVLA MASSA ska jag berätta för er. Såpass mycket att BitterBertil Eriksson (Wille) gick in strax före midnatt och bad dom dämpa sig. Det gjorde dom. Däremot satt dom igång igen vid 04...! Bitterbritta Fagerman var inte så glad. Så mamman plingade på vår dörr igår kväll för att be om ursäkt. Det uppskattas ju såklart. Jag hade dock lust att fylla på med att deras hund aldrig är tyst om dagarna, vi här alltid när dottern får tonårsutbrott osv. Men jag besparade henne det. Wille o jag konstaterade att vi är gamla och bittra. Dagens ungdom helt enkelt! ;)
För att smörja på med mer bitterhet så känns kommande helg grymt olockande. Wille har julfest med jobbet på fredag kväll vilket innebär att han är borta hela dagen. Lör & sön har han fotbollscup mellan 07-18! Hu-fucking-rray! Vet inte hur jag och Junie ska roa oss faktiskt. Igår fick jag iaf några timmar för mig själv, och jag gjorde snabbt en ny låtlista på Spotify och drog volymen i bott och bakade. Det var behövligt. Dom som säger att man inte behöver lite tid för sig själv ibland vet inte vad dom pratar om.
Igår beställde vi även ÄNTLIGEN ICAs matkasse. Dock kommer det inte igång förrän om två veckor. så det blir väl falukorv i två veckor till då!;)


Kallt

Känns inte riktigt realistiskt att helgen ska bjuda på 13 minusgrader? Den som lever får se!


Dagen so far

Fyndade några leksaker på loppis, tror jag ska göra julklappar av de flesta faktiskt. Sen gungade vi, käkade banan och gick hem! Nu sover Junie o jag är trött efter en långpromenad imorse o en kortare nu. Soffhäng!


Äntligen fredag!

Favvodagen har anlänt, sitter just nu i morgonrock framför Bolibompa. Junie mumsar äpple efter frukosten o jag sitter som en påse nötter i soffan. Idag kommer Willy hem igen, han har varit i Norrköping sen igår. Junie o jag ska ta en morgonpromenad och idag blir jag tacksam om hon somnar en stund faktiskt för sen vid tolv drar vi med oss morfar på den stora barnloppisen nere vid kyrkan. Då är det skönt om hon har vilat en stund innan, vi får se hur det går. Hann med en ministädning igår så nu är jag redo för helgen och vad den har att erbjuda!


Juligt

Jag har fått sån jullängtan! Eller snarare så känner jag mig lite som när man var gravid och gick runt och "boade" hela tiden. Jag vill laga julmat, baka kakor o göra godis, jag vill storstäda och det värsta av allt: jag vill pynta! Vad hände där liksom? Jag avskyr ju pynt av alla slag! Antingen är jag gravid eller så har jag blivit vuxen. Det är inte det förstnämnda! Jag har nog bara blivit en gnutta crazy på senare dar. Känner att det är lite tidigt att börja pynta o ha mig, dessutom äger jag inte mycket pynt utöver adventljusstakar...Det får vänta till första advent helt enkelt! Ska hämta hem ett paket från MAXI sen, vad det är i det får ni se senare:) nu ska jag ta en powernap medan Junie sover, dagen till ära i sin säng! Det ni! Det tog sin lilla stund men hon har vart vaken sen 06.10 imorse så hon gav upp tillslut, får se hur länge hon sover. Later!


Är det bara tisdag?!

Tycker den här veckan går sakta? Känns som det varit tisdag i tre dagar. Sitter som vanligt, kissnödig med ett sovande barn i knät, det har tydligen blivit vår nya grej. Först sova i vagnen nån timme, sen fortsätta i knät. På förmiddagen var vi hos Maria, som vi känner via vår föräldragrupp. Hon har Edwin som blev 1 år för en vecka sen! Vi blev bjudna på goda scones, och sen lekte vi lite innan lunch och sen blev det tröttmössan på för Junie så då åkte vi hem och söööv! Idag ser vi inte mycket av pappan i familjen då han har nåt möte efter jobbet, sen träning. Jag måste klämma in en liten handling också mellan varven. Säga hejdå till Gustav får vi göra med, imorrn återvänder han neråt landet och från och med 26:e nov kommer han jobba på Brödkultur, i Helsingborg! Vad vi hittar på imorgon får vi se, en sväng på stan kanske?


Ny vecka!

Helgen är över och vi fick ingenting gjort av det vi planerade. Skulle ha fortsatt med trapprenovering men det blev istället familjemys o det var guld värt. Har varit lite halvknepiga både Wille o jag när det gäller våra magar så det var skönt att bara ta det lugnt. Det blev mycket powernaps när Junie sov!:) Igår kom storebror hem igen, även om vi är vana vid att inte ses så ofta var det skönt att ha honom på svensk mark igen! Imorse tog jag och Junie en promenad med Sara & lilla Loke runt ringleden. Kul att kunna ses sådär utanför dataskärmen med! Det känns ju ändå väldigt naturligt när man ses i verkligheten eftersom vi "pratar" en del över nätet! Sen har vi spenderar förmiddagen inne hos mamma o pappa. Var bombsäker på att Junie skulle sova under promenaden för hon var så trött innan vi gick, men icke! Så då fick hon hålla sig till 12.30, nu vaknade hon men somnade om i mitt knä, så här sitter vi nu o jag är SÅ kissnödig såklart.....När hon vaknar blir det till att gå tillbaka in till m&p då vi ska fira brorsan som fyllt år! Har ni missat "Allt för sverige"? så tycker jag ni ska gå in på svtplay o kolla, väldigt underhållande! Peace.


Stickygram

För ett par dagar sen gjorde jag en beställning på kylskåpsmagneter, från Stickygram. Där kan du logga in dig via ditt Instagramkonto och få dina bilder där som magneter! Hur bra som helst, när man inte vill ha en massa "tjafs" på kylen. Tipstipstips! :)


Onsdag

Lilla fröken fräken Fagerman, hon är envis hon. Natten var bra fram till ca 04, då hon vaknade och var ledsen. Vilket jag kan förstå för hon var väldigt täppt i näsan. Hon fick lite vatten, lite kramar och sen gick jag in till vårt sovrum igen och bad en tyst bön om att ungen skulle tvärdäcka. Bönen blev inte hörd. Hon kändes oroväckande "vaken", tillslut vid femsnåret lyfte jag in henne till vår säng (Wille han har tydligen sovit på soffan inatt, han hade väldigt sen fotbollsträning och ja däckade på soffan helt enkelt, inte första gången!) Hur som helst, efter många om och men somnade hon väl om typ på mig, och en tjock katt som vägrade flytta sig från mina fötter trots en helt tom högersida av sängen! Så jag sov kanske en kvart efter klockan fyra. Så ni kan ju föreställa er MITT behov av förmiddagsvila. Junie som inte sov så mycket hon heller, plus jättesnorig och trött så det riktigt syns - hon skulle inte sova förmiddag. Så nu har vi gått från vagnen, till sängen, till mammas knä till vagnen igen! Mamma vs Junie: 1-0, men det tog alldeles för lång tid. Jag avundas er som bara kan lägga ner era barn när det är vilodags! Mitt barn behöver vaggas i vagn allt som oftast och det ska vi bearbeta från o med 1 dec har jag bestämt så inte dagispersonalen får krupp på barnet som inte vet hur man sover på en madrass. Det goda i allt detta är att hon har inte fått välling på tre nätter och verkar inte så brydd över det men hon vaknar ju likförbannat!! Idag ska jag på medarbetarsamtal hos min chef, det blir ju intressant eftersom jag inte jobbat på över ett år! Ska bli kul dock att höra lite om hur det ser ut "nuförtiden"! Junie får leka med mormor o morfar under tiden. Imorrn händer det äntligen lite grejer, rytmik och sen kanske vi hakar på ut till ölme och leker en stund, och sen mina damer och herrar är det äntligen dags för Breaking Dawn del två, med andra ord THE END av det bästa vi gammeltanter har att dregla över! Jag förväntar mig en exalterad och förväntansfull Emma när vi går in i biosalongen, och en tom och sorgsen Emma när vi går ut! Och med det avslutar jag dagens "status" med en fruktansvärt dålig bild på mig själv och den lilla envisa fisen!


Light

Vi köpte en ny lampa häromdagen, på Rusta av alla ställen. Det finns ju många varianter på dom här lamporna, såg en i nån inredningstidning som kostade 1495:-, då tycker jag 299:- är bättre!:)


Spoiled rotten

Nog för att mina katter är väldans bortskämda....men en sånhär kommer dom inte få!


Morgonkvist

Junie o jag tittar alltid lite på Bolibompa på mornarna, mysigt tycker jag o hon med tror jag även fast det inte är så fokuserat från hennes sida! Vi är båda lite småkära i Farzad som är programledare i början av veckan! Han är inte så tokig alls. Fåret Shaun älskar vi också. Denna morgon är ännu en morgon då mitt huvud värker o jag vill helst av allt bara gå o dra nåt gammalt över mig! Junie vaknade kvart i tolv inatt, och som jag misstänkt så var hon genomförkyld. Hon fick tillslut sova inne hos oss och det är vi inte vana vid då hon har sovit i sin säng sen hon var typ 2 mån. Så jag har inte fått jättemycket sömn alls, som vanligt! Fötter i ryggen, snarkningar ja osv. Hon är som en propeller när hon sover. Så nu fick jag ställa in morgondagens badhusdejt med de andra mammorna o det blir jag lite sur över för det skulle varit roligt men det känns inte okej att bada med en liten som inte är helt bra. Suck! Vi håller lite andan i "väntan" på magsjukan med då stackars lilla stina legat sjuk lör-sön och de var här o fikade i lördags. Magsjukan är som ni alla redan vet mitt livs största fobi. Så höjdpunkten denna vecka är torsdag: Sista delen av Twilight! Så Emelie o jag har sjukdomsförbud för filmen får vi inte missa! Idag blir det lugna puckar, måste till bibblan, o köpa blöjor that's it. Later!


Några timmar senare

Tror ni lekverkstan var öppet? Klart det inte var bara för att jag hade masat på barnet som hatar att klä på sig en drös kläder och gått dit. Blev en promenad till "vår" gunga istället. Sen gick vi hem och dammsög övervåningen, lekte, käkade lunch, och nu har damen snart sovit i två timmar. Man blir ju sliten av att härja på nätterna. Tror ni jag har sovit nåt nu då? Klart jag inte har. Alla andra dagar har jag somnat en stund, idag när jag har vart vaken sen 04, då gick det inte! Så kan det gå. Junie har inga problem med att sova gött på dagtid iallafall, såhär såg hon ut imorse när jag väckte henne....inte så glad till en början!


Gaah!

What's up med mitt barn?! Den här veckan har vi typ haft en bra natt! Då sov hon från 19-05.30, sen har det varit kaos känns det som. Idag har vi varit vakna sen 04.15, uppe sen 05.00! Inte så festligt om ni frågar mig. Så nu j**lar är det nog, no more! Den här helgen blir det hårdhandskarna på, om vi uppnått resultat får ni se efter helgen om vi överlevt vill säga. Jaja det är ju fredag iallafall, alltid nåt! När Junie vaknar (ja nu passar det att vara nöjd glad och trött) tänker jag styra mot lekverkstan för att sysselsätta oss ett tag. I eftermiddag får vi nog lov att ta en sväng till stan och bibblan. Helgen är oplanerad, jag hoppas på lugn och ro, fint väder, bra film och gött käk! På söndag är det fars dag, o det får vi fira! Glad fredag!


Meat

Min dotter är en köttätare utan tvekan. När hon äter bra, består maten av korv, kassler eller köttbullar. Gött mos!


Antikt

Måste visa den fina "skolstolen" Junie fick av Anna i födelsedagspresent, den är inropad på auktion och sen "renoverad".


Dagarna dom går o går efter varandra...

Vi har hunnit med 1 års sprutan, feber på det, kalas nr 2 med fina presenter, middag med mormor och morfar, mata änder och gunga som numera är ett måste varje dag. Junie har blivit gungbesatt. Varje gång vi går förbi en gunga skriker hon till och pekar. I den här stan som jag säkert nämnt förut finns det rätt dåligt (läs kasst) med riktiga babygungor som inte är däckgungor. Men nu har jag hittat en "gömd" lekpark en liten bit härifrån som känns som man gör intrång i nåns trädgård för den ligger så nära husen men där finns det en skitbra gunga till allas vår lycka! Att älven rinner just där och en hel släkt med änder huserar på samma ställe gör det ju inte till ett sämre promenadmål. Häromdan tog jag en morgonrunda runt ringleden, och Junie somnade efter halva vägen. Idag skulle jag gå samma runda men då var hon inte lika trött men däremot tröttnade hon på att sitta i vagnen så jag fick svänga av vid Tullporten och gå bort till vår lilla lekpark o ta en svängom i gungan. Inget bröd hade vi med idag och de onda blickarna från änderna brände i ryggen....
Igår kväll bokade vi en liten mini-minitripp för vår lilla familj till Liseberg och deras julmarknad. Tack för tipset Sara!:) Det kostar oss en tusenlapp för ett rum på hotell Heden, frulle och entré till Liseberg. Det känns roligt att ha nåt att se fram emot för det var längesen! Det fanns inte så många datum kvar att välja mellan så det fick bli en söndag till måndag men det kanske kan vara skönt om det inte är sådär galet mycket folk.

Annars i tillvaron: vi har fått en svartsjuk dotter. Hon bröt ihop häromdan först när vi skulle klippa klorna på katterna och lyfte upp dom i famnen, slutade med att mamma fick komma in och sysselsätta barnet då hon med sitt svartsjukegråt stressade upp katterna o vi kunde inte klippa. Sen testade jag henne lite och kramade och pussade extra mycket på Wille och även då blev hon helt "stött" och "grinade", en variant utan tårar. Sådär har hon fortsatt ett par dar! Nån som känner igen sig?! Hon har även två dagar i rad börjat storgrina när vi ska äta lunch, av ingen synlig anledning. Igår var Tove här och åt o jag försökte inte låtsas om Junies gnäll så mycket för det var liksom Inge synd om henne men det slutade med att hon grina så hon satt laxen i halsen, den lilla lilla bit hon åt vill säga! Jag förväntar mig detsamma idag. För att fortsätta "tråkigheterna" så vet jag snart inte vad jag ska göra med Udda (ena katten). Hon heter ju Udda av en anledning och har alltid varit väldigt speciell. Jag tror dom missade nåt när dom steriliserade henne för hon har alltid varit väldigt "orolig" av sig, går runt o gör revir utan att det kommer nåt osv. Hon har alltid jamat mycket men sen Junie kom har det blivit värre o udda har verkligen gått in i nån slags bebisroll själv. Jag tål inte hennes beteende längre tyvärr och igår kväll vid 22.30 vaknade jag av att hon gapar nere i köket, då hade jag just somnat och hörde till o med hur Junie gnydde till, då höll jag på att förlora förståndet. Såhär kan vi inte ha det, jag blir så stressad av denna katt och med redan dålig sömn blir det inte bättre av hennes störningsmoment. Det handlar inte om att hon jamar hela nätter utan ett litet pip här o där men det räcker för mig. Dagtid däremot kan hon gala fär fulla muggar, ungefär som att det är så synd om henne. Men försöker man leka med henne så är hon inte speciellt intresserad. Hon har mat, en lekkompis (som hon mest fräser åt) hon har tillgång till en egen trädgård, hon har 100 kvm att springa runt på här hemma men ändå verkar inget bra. Så nu vet jag inte hur jag ska göra. Jag vill inte ge bort henne till nån för jag tror ärligt talat inte att det finns nån som har tålamod med denna katt som även kan vara världens sötnöt. Så det finns ju bara en utväg om jag inte kan ha kvar henne o bara tanken på det gör mig illamående. Usch och fy!!
Nu är min busiga dotter på väg att vakna, got to go. Hejsvejs


Räck upp en hand alla som känner igen sig!


Torsdag hela veckan

Nyss hemkomna från rytmiken, idag var Jumpanstumpan lite trött det märktes för hon satt ner för det första, sen skulle hon hela tiden kramas och luta sig in mot mamma. Mysigt för mamman iofs! Hon brukar antingen få en liten powernap innan rytmiken beroende på när hon vaknat eller så får hon klara sig utan sömn hela förmiddagen men idag är det dags för 1 års vaccinationen så jag vill att hon ska sova innan för att inte fullkomligt bryta samman. Kl 13 tycker jag är en dum tid.......Samma sak imorrn, då har vi sista föräldraträffen, vi är bara 4 barn/familjer i gruppen varav två av oss ska ta sprutor idag och båda brukar bli lite risiga så jag vet inte hur hon på BVC tänkte riktigt. och den träffen är 13.30 imorrn vilket ofta är mitt i sovning eller närmare sovdags. Jaja nog om tjötet gällande det.
 
Wille åkte på säljutbildning i Norrköping idag, så nu är vi själva till imorrn kväll. Hoppas lillprutt inte blir alltför dålig av sprutan. Hennes födelsedag var iallafall toppen! Fick finfina presenter och på lördag fortsätter firandet med Willes sida av familjen. Tycker det är bättre att dela upp det för annars blir det för mycket folk för att Junie ska tycka att det är roligt och då blir det mest gnälligt.

Har inte lagt över bilder från mobilen till datorn än så jag får la lägga upp det en annan dag!
 
Har ni tänkt på att det snart är jul? Det är samma visa varje år, man säger på "skoj" att snart är det jul, nångång i augusti typ. Sen helt plötsligt är det jul. Och som vanligt inhandlas väl de klappar som ska köpas sista veckan innan själva aftonen! I år tror jag vi ska spendera eftermiddagen/kvällen inne hos oss, det blir skönt för mamma o pappa och slippa men även smidigt för Junies del. Nu längtar vi även lite till att storebror/morbror Gustav ska komma hem från Paris! 3 månader går fort men samtidigt inte.
 
Just nu skulle jag vilja ha ett par timmar för mig själv och göra ett ryck hemma, tänka ut och förbereda en god middag till Wille kommer hem imorrn samt fixa lite med fotoboken till Junie. Men innan jag ens kan tänka tanken om egentid så är det först aktuellt med lunch, spruta och en eftermiddag full med kramar. Lite pannkaka och fruktsallad till lillstrumpa kanske tröstar gott?
 
Hejsvejs