You're like my own personal brand of heroin...

Perfekt start på en ny vecka. Ledig och Miabesök. Twilight och choklad - spöregn ute - tända ljus och struntprat däremellan. Lovely. Jaa jag vet att jag ska ge mig med detta Twilighttjat...men nu är det ju så att det är min plikt som medmänniska att upplysa andra om snygga killar och heta romanser så eftersom Mia inte sett filmen så vad ska man göra annat än visa den för henne?? Hon älskade den, såklart. ;)

Helgen hos Tove har varit helt underbar. Mys på hög nivå, fest på hög nivå, skratt på hög nivå och baksmälla på hög nivå....EN enda julklapp fick jag med mig hem, katastrof. Men det gör inte så mycket då jag fick reda på igår att min älskling kommer hem till mig imorrn! Och stannar iaf till torsdag så på onsdag ska vi fixa julklappar och mysa runt. Mycket mysa i mitt ordförråd just nu.
Skola imorrn sen kärlek hela kvällen, inte så dumt.




En tjejhelg var precis vad jag behövde för att få tillbaks lite energi! På lördag är det tjejfest i KD...lite mindre alkohol den här gången tror jag dock det får bli...:D

It's beer o'clock!!






Peace out!

Hur stavar man ett vargyl? Yyyyyyl?

Okej klockan är en minut över midnatt men jag bara MÅSTE få ur mig detta. Och som vanligt varnar vi lite för fjortisbeteende. Men New Moon. Hej! Okej feel free att ta bort dom overkliga "vargarna" och ersätt med något mer verklighetsförankrat men övriga bitar av filmen.....hoppsan kerstin!
Filmens handling: 8 av 10 möjliga. Filmens relations/kärleksscener: 11 av 10 möjliga. Jag vill vara Bella och jag vill att en vampyr och en varulv ska slåss om mig. Ja tack igår helst.
And do't worry jag har redan varnat wille om att ifall jag försvinner ett tag så är det för att jag har rymt ihop med...Edward eller (och?) Jacob....

Seriously.

Marry me? Bite me?

 

I'm saving you guys for a rainy day...


Patience zero

Okej så för tusende gången. Jag suger på att packa. Det är sjukt svårt att packa för bara en helg. Man ska ha med sig vanliga kläder och helst nåt som skriker lite mer fest...men inte lätt när man inte vet vad man vill ha på sig vid utgång...så det får väl kanske bli nåt inhandlat...skulle gärna hitta ett par skor gratis också.

Kakan är gjord och det luktar pepparkaka i lägenheten - inga fel i det alls.

Willy klarade sin tenta också - hurra hurra hurra! Det innebär att vi kan ses om cirkus två veckor....lite tidigare kanske....kanske kan han komma hem på torsdagen eller så...kanske...????

Mina furballs är lämnade hos mamma o pappa och jag njuter en skvätt. Tända ljus överallt utan att behöva ha uppsikt, lite brun utan sol idag igen (!), halsen känns bättre peppar peppar ta i trääää!

Det ska bli superkul att hänga med tovsan hela helgen och förhoppningsvis kan jag bjuda på lite bilder när helgen är slut!


You either got it or you don't

Jag har just gett min kropp en dos av brun utan sol....till vilken nytta då kan man fråga sig. Inte lär den här bleka kroppen bli nåt brunare för det...kanske lite mer orange. Det är ju en färg det med..
Har iallafall packat lite och imorrn ska jag baka en kladdig chokladpepparkaka...typ kladdkaka med pepparkakskryddor...som serveras med lingongrädde...är den god så får den nog följa med till julbordet i jul!

Jag har ett orosmoment inför helgen och det är att min hals börjar göra ont...sådär ont i körtlarna..och halsmandlarna som jag inte har längre..fantomensmärtor perhaps??
Jag vill iallafall inte att det ska bli värre för jag vägrar bli sjuk! igen! Jävla kropp.

Idag var det dags för barnen att få höra om Bockarna Bruse igen, och när personalen sa: "nu går vi in i lekrummet och lyssnar på Emma när hon berättar om Bockarna Bruse" så säger ett barn som fyller tre i februari: "ååh, det är så roligt att jag blir nästan tårögd!" Och så blev hon rosig om kinderna och tårögd på riktigt! Tänk att kunna uttrycka såna känslor när man är så liten. Galet.

Jag skulle kunna gå och lägga mig nu känner jag...så himla trött..och så har jag en ny "Laga Lätt" att läsa...!


Big babies

Idag blir de här hårbollarna 5 år gamla. Trots detta beter de sig mestadels som kattungar. Mammagrisar, matgrisar & sötgrisar.

Jag längtar efter helgen!

Jag börjar faktiskt se ljuset på mitt arbete nu så det känns bra. Skippade träffen med Emma för jag hade huvudvärk såklart o kände mig som jag gjort mest hela helgen...hem o vila sen skrev jag lite och nu är det nog mest finslip kvar.

Så det ska göras imorrn. Sen ska jag hitta nåt gott att baka till VFU:n på fredag...hitta kläder för helgen, packa, skicka två katter till mamma o pappa...ja that's about it.

Borde klacka om ett par skor också men det hinns icke.

How very interesting...eller inte.

 


Vita Linjer

Så, då har jag lämnat Wille på station...nu ses vi igen om ungefär tre veckor..två drygt om vi har tur. Det känns inte sådär jättefascinerande om jag ska vara ärlig. Jag ser fram emot att ha fullt upp med praktiken den här veckan även om det också betyder att jag måste bli klar med mitt skruttarbete som jag sitter fast i. Ska dock ha en liten träff med Emma imorrn eftermiddag, se om vi kan ge varandra nån hjälp kanske? Skulle ha träffat Mia en sväng idag med, men det blev det inge med då jag har varit helt orkeslös hela helgen. Huvudvärk, ont i kroppen, matt, illamående och snuvig....har svettats som en gris för minsta rörelse. Tror dock inte att det hade med sprutan att göra, snarare det jag bar på innan jag tog den och det vill inte bryta ut helt och hållet...kanske tack vare sprutan? Iallafall så var jag hemma från praktiken idag. Men imorrn ska jag försöka pigga på mig och då ska jag göra trolldeg och göra spindlar med de lite större barnen, det ska bli roligt. Ska även köra lite bockarna bruse á la flanosaga och som vanligt sångsamlingarna (med hopp om att inte få hysteriskt skrattanfall..det ligger nära till hands varenda gång nu tack vare kaoset som blev..). Jag har fått mycket positiv feedback iallafall och då känns det bara roligt att köra på.

Att man fick se solen i ungefär 3 h i lördags var ju inte mycket att hänga i julgranen. Kan det regna mer eller?! Slutar det inte snart är det inte alls helt omöjligt att jorden faktiskt går under 2012...
Men vi har fått en del gjort i helgen trots väder och oväder och en svag kropp...städat, gjort i ordning balkongen för vinterläge..och sen ett tappert försök att adventspynta. Men alltså, det här med att pynta. Det har ju aldrig varit min grej, jag har inte varit intresserad men det är tydligen något som växer på mig med åldern för nu vill jag gärna göra det men i den här lägenheten känns det smått omöjligt. Men okej det blev en stjärna här och lite röda ljus där osv. Det får vara bra så. Wille lagade god mat i lördags och det har blivit nåra filmer, bl.a "Dumpa honom" som kan vara lärorik för både tjejer och killar ;)

Skulle ju ha haft min dejt med Edward Cullen igår men jag orkade inte så nu vill jag gärna se den under veckan....nån frivillig själ som vill följa med ?! Inte det nej....Tove jag tycker du ska tänka på saken...så ser vi den på fredag!
För det är ju det som gör att jag klarar av den här veckan med skitarbetet! Jag ska ju till Tove i helgen! Min första weekend i Västerås baby! Det kan bli en smaskig kompott av mys & festligheter. Jag har tänkt handla klart mina julklappar också så är det gjort! Ska bli roligt att få en inblick i toves nya studentliv ;)

Det här inlägget känns ungefär lika rörigt som mitt arbete..

Men anywho, det är mörkt, ljusen är tända, jag har köpt damernas värld...eeh ja det är sant, men mest för att man fick Sex and the city filmen ;) För den ska jag se nu med en stor kopp te och krya på mig!

Det enda som saknas är en chokladkaka och en sambo vid namn William Gustav Eriksson.♥


Årets julpynt. Större delen av det iallafall ;D

You'll learn to hate me, but still call me baby

Han är inte bara snygg - han sjunger pretty damn good också. Men jag är fortfarande tveksam till att det är han som sjunger eftersom det inte finns några bra bevis på det på youtube, liveklippen är kassa man ser knappt att det är han. Men hursom helst. Enjoy!


Friday and I'm still in love.

Vid nio imorse tog jag influensasprutan. Jag mådde lite halvkasst innan, ont i huvet och halsen och nu sissodär 4½ h senare så känner jag mig varken sämre eller bättre. Vi får väl se till kvällen om nån biverkning får för sig att attackera mig, förhoppningsvis inte. Jag ska iallafall orka baka kvällens "mat"...det blir ingen direkt mat överhuvudtaget, mer matigt bröd...meeen iallafall. Tortanto kallas det för och receptet kommer från "Leila bakar".



Ingredienser
15 15 g färsk jäst
3 3 dl ljummet vatten
2 2 msk olivolja
1 1 msk honung
1 1 msk flingsalt
2.5 2.5 dl durumvete
4 4 dl vetemjöl special
200 200 g mozzarella ost
200 200 g parmaskinka
1 1 näve blandade kärnfria oliver
1 1 kruka färsk basilika

Gör så här

1. Smula jästen i en bunke och lös upp med vatten, olivolja, honung och flingsalt.

2. Blanda i mjölet lite i taget tills degen går ihop och släpper kanterna.

3. Jäs degen i bunken under bakduk i cirka 30 minuter.

4. Tryck ut degen till en rektangel, cirka 1 centimeter tjock. Kavla inte, då trycker man ut all luft.

5. Skiva mozzarellan och varva den med parmaskinka, oliver och basilika på degen.

6. Pensla yttersta kanten på degen med vatten och rulla ihop och forma till en krans.

7. Lägg kransen på en plåt med bakplåtspapper och jäs under bakduk i cirka 30 minuter. Sätt ugnen på 250 grader.

8. Ställ in plåten i ugnen och sänk värmen till 200 grader. Grädda i 20-25 minuter och låt brödet svalna på galler.

 

 


Du är drömmarna jag drömmer ibland

Låt oss gå tillbaka till de tidiga tonåren och den tid då man kunde gråta och skrika efter idoler, artister, stjärnor som du aldrig ens skulle få se på avstånd in real life....jag är där igen. Jag är för gammal för sånt här egentligen men inombords skriker jag jävligt högt efter Edward Cullen. Och neej, inte Robert Pattinson som han heter på riktigt...för jag tycker att karaktären Edward är so much hotter....en känslig, svår, snygg man...som inte kan motstå ditt blod en sekund.. How 'bout that?!
Vampyrer is the shit.



Så på söndag är det bokat: New Moon och 2 timmars trånande.

Hejsan Hoppsan

Hej och välkommen till min helt fantastiska dag! Eller inte? En något störig dag för att uttrycka mig värmländskt.

Störigt nr 1:
Jag får hysteriskt skrattanfall när jag leder samlingen innan lunch, en annan pedagog sjöng fel i en sång så jag och pedagog nr 2 bryter samman. Skrattar tillslut så tårarna rinner varav ett barn säger: "Titta hon gråter"...försöker sluta men kan inte, det  blir inte bättre av att samma pedagog än en gång sjunger galet i en annan sång...följt av att ett annat barn säger: "sluta skratta nu" och ytterligare ett barn säger bestämt "kom igen dåå". Hon är två och ett halvt.
Då gav vi upp samlingen. Bra jobbat! Lite kul var det dock.

Störigt nr 2:
Jag tappar ut hela min tallrik mat på golvet när jag tar ut den från micron. Hepp!!

Störigt nr 3:
Jag kommer hem och har fått ett argt brev från biblan som talar om att ifall jag inte lämnar tillbaka en bok som det visade sig att jag hade skulle de minsann skicka en faktura.....den skulle ha varit tillbaks fjortonde september....bra som jag är lyckades jag både få tanten på biblan att ta bort skulden och få låna om boken. High five!

Störigt nr 4:
Djursjukhuset ringer och meddelar att deras röntgenapparat ska på service imorrn, så kan vi boka om tiden?! I'm sorry what? Eftersom kvinnan i luren var så väldans trevlig så slutade samtalet med att vi har en telefontid med veterinären imorrn och en bokad besökstid på måndag (förhoppningsvis kan vi slippa den beroende på vad veterinären anser).

Störigt nr 5:
Jag har känningar i halsen, var täppt i en näsborre i morse när jag vaknade och har ont i huvet. Jag har nu tagit echinagard och tänker göra fler gånger denna kväll.

Störigt nr 6:
Har inte dykt upp än men det kommer nog om den här dagen ska få sitt sagt ordentligt.

Dagens ostöriga:
Min mamma och pappa är dom bästa jag vet ♥

i see you need me. i know you do.

Dag två på VFU:n, femte gången på samma ställe and I like it alot. Jag känner mig som en i gänget och skulle jag bli erbjuden jobb där idag skulle jag inte tveka en sekund. Krokodilen har blivit döpt till Crocco av barnen, det var väl ett ovanligt namn på en krokodil va? Han har iallafall blivit omedelbart poppis och i stort sett adopterad av ett specifikt barn som frågar efter honom direkt efter vilan. Jag får rädda honom ibland och sätta honom på en hylla högt upp......
Jag har börjat på mitt arbete men fastnar som vanligt på delen där litteraturen ska diskuteras in i analysen av min observation.........S.K.i.T.

Inatt vaknade jag av en andfådd och flämtig knorrande katt bredvid mig i sängen, upp o ge henne tablett och pyssla om....ringde veterinären imorse, ska dit på torsdag och jag tippar på att en ny röntgen av lungorna står på tur. Det ser vi inte fram emot, varken jag eller Estella. Jag får inget moraliskt stöd med mig och hon får mig...vilket betyder att ingen av oss får nåt större stöd alls då jag lätt kan bli gråtmild bara veterinären tittar på henne i rädsla för att hon ska gå upp i rök. Så jag hoppas väl på att veterinären bestämt säger att jag måste vänta i väntrummet....fast jag vill ju helst hålla henne i tassen. Min tjocka snälla vackra underbara pälsvän.



Jag längtar till en problemfri, skolfri, lugn och fridfull plats som jag är ganska säker på att den inte existerar. Jullov åtminstone?


Svar på..."tal"

Jag vill bara ge en liten "förklaring" till inlägget om jag skulle ta svinvaccinet eller inte, då jag tydligen gjort någon upprörd. Nu är det ju så att jag inte "bara" har praktik i två veckor, jag jobbar extra på förskolor i stort sett varje vecka och eftersom de vaccinerar personalen på förskolorna här i stan den här veckan, och jag blir erbjuden i samma veva så har jag bestämt mig för att göra det. Det skulle kännas fel att säga nej när jag blir erbjuden på plats. Sen hoppas jag ju såklart att alla riskgrupper får sin dos så snart det bara är möjligt.
Jag anser inte att det är att "tränga sig före i kön" utan jag anser att det är att skydda både mig själv och min omgivning precis som alla andra. Speciellt barnen!


Tack för mig  - HEJ

Tack fina Helen!!



Den ska jag inhandla ram till snarast!


Du vet nog vad jag menar… i kärlek och krig och allt det där..

Livet känns ungefär som vädret är nuförtiden. Grått, tungt och dimmigt. Jag har inte sovit bra den här helgen överhuvudtaget och det kunde ju ha varit trevligt att ha sovit bra inför två veckors praktik men inte det nej.
Dagen började iallafall med att Gustav & Elin & Lina kom hit på lite födelsedagsfrukost, Gustav är nu hela 31 år ung. Vi kollade på "Slumdog Millionaire" för han hade inte sett den men nu har jag nog sett den 4 ggr så nu får det räcka. Sen har det varit full rulle, jag har städat för det lär jag väl inte hinna på två veckor, gjort matlådor så jag ska slippa laga så mycket mat under praktiken...jag har ju ett arbete som ska skrivas! Det blev köttfärsås (ovanligt) i ett par lådor och wille var snäll och gjorde en stooor kastrull med höstgryta gjord på högrev och en massa rotfrukter.
Samtidigt har jag sprungit upp o ner i tvättstugan och så vidare.....tog en mindre promenad i skön luft och nu kan söndagsångesten ta sig i brasan.

Ska bli roligt att ha praktik - ännu roligare om man inte hade ett arbete som hängde över en under tiden. Men jag ska göra det och jag ska banne mig göra det bra! Sista helgen denna månad ska jag till Tovebejbi och då ska arbetet vara klart.

Jag har bara lite olust i kroppen  - men det går la över.


it's lördag!

Det här är min nya kompis! Jag köpte honom på IKEA igår för att ha honom under min VFU (praktik), han bär en ryggsäck som jag fyllde med små fingerdockor och så ska jag göra små rim &ramsorkort och sångkort att lägga ner där också. Han har inte fått nåt namn än för jag tänkte att barnen skulle få vara med att bestämma. Kanske en liten namnfest på det?

Han hängde iallafall med oss igår kväll hemma hos mamma o pappa och då såg det bland annat ut såhär:

Galen kille det där.

 

Lilla Lina var med också och älskade sin husse mer än nånsin...

Wille gjorde chokladsufflé med passionsfrukt också, för första gången och det blev succé såklart. Inte så bra bild dock....

 

Nu har vi spelat badminton och det var himla roligt, ser fram emot nästa vecka då vi ska köra lite övningar som vi testade idag. Vilopaus fram till halv fyra sen är det kalas för storebror som blir 31 imorrn,

trevlig lördag people!


Wheels

Det är torsdag and I love it! Ska snart till kga och ha kontaktpersonstid med Maria ett par timmar. När jag kommer hem så kommer även Willy hem! Yey!
Imorrn blir det förhoppningsvis ett badmintonpass, lite förberedande inför VFU starten på måndag & på kvällen kommer storebror & elin hem och det blir middag hos mamma o pappa. Mamma sa att hon inte sett Gustav sen juli...och då har väl inte jag heller det gissar jag? Svårt o hålla reda på sånt där..det var ett tag sen iaf.




Japp inte den bästa bilden på nån av oss, men eftersom E&G hatar att vara med på kort är chanserna små för att man får ett bättre i helgen....

På lördag blir det nog ett besök i karlstad så Mr.W kan hämta ut sin mobil på 3, och jag kan göra småinköp på IKEA. Och efter alla år inom barnomsorgen så har jag fortfarande inte skaffat mig ett par riktiga innetofflor så det SKA inhandlas....farmors sockor i all ära men nu får det vara nog.
Hoppas vi kan hinna med en bio också, "2012" kan väl vara värt ett besök...o lite popcorn.

Jag ser fram emot en helg i mysets tecken för att uttrycka mig väldigt .....ja låt oss säga nördigt.
mysbrallor, ljus, ost & vin, film och slappa!

Hårt mot hårt mot ensamheten

Ibland när jag tänker efter så har jag ganska dålig koll på vad mina kompisar verkligen gör på sitt jobb. Det känns litegrann som i "Vänner" och ingen vet vad Chandler faktiskt jobbar med. Ever had that feeling?
Vad gör du på jobbet? När jag jobbar känns det som om rutinerna i verksamheten ligger som ett smäck under dagen, och tur är väl det annars skulle både barn och personal bli vilse i pannkakan. Men däremellan kan vad som helst hända, och med barn runtom sig så blir det aldrig tråkigt.
Men det händer saker i andras liv också på jobbet, min kusin till exempel var med och förlöste "sitt" första barn häromveckan, hon läser till barnmorska - hur häftigt är inte det?! Elin, min brors sambo jobbar på Ystads djurpark där några zebror skenade och en bröt nacken och dog i Elins knä....inte så häftigt alls snarare tragiskt men hur ofta händer sånt på ditt jobb? Inte på mitt iallafall det kan jag lova. Men det händer mycket annat häftigt, om man ser till barns utveckling och det är faktiskt himla fascinerande.

Ja det var väl dagens djupdykning i livet.


Det är ansträngande att vara så filosofisk. Ni vet.

work it!

Det blir ingen simning för varken mig eller Emma för båda ska jobba. Jobbajobbajobba - tack för det livet! Bättre en dags jobb än inget jobb alls! Så nu ska jag om en timme traska upp till min VFU plats, för att tjäna lite pengar och göra lite nytta. Jag tror fasen att det är jag som stänger hela palatset när jag tänker efter.

Have a nice day folks!


Life is dandy

Vilken kaosdag det har varit i skolan idag. Uppror för hur dom lägger upp en kurs, inte första gången men säkert tredje gången vi klagar - men den här gången kändes annorlunda så nu får det fan bli ändring. Den har ju även blivit anmäld till studentkåren av studentkåren själva...för att det är för mycket obligatoriska uppgifter. Man hinner inte läsa en bok förrän den andra ska påbörjas...vart lär jag mig nånting!? Man hinner ju inte bearbeta eller reflektera över det man läser. MEN!

Vi såg två älgar på hemvägen.

Jag har cyklat i iskall blåst.

Jag har gjort min godagoda potatis&purjolöksoppa.

Nu är jag verkligen skittrött efter att ha drömt om zombies hela natten (jag kollade på zombieland igår..)
så en varm lång dusch och sen tv-slappande resten av kvällen.

Imorrn kl.11 är det dags att simma med Emma - bäst att vara utvilad...sen kanske det blir "Drag me to hell" med min skräckfilms-partner in crime: papsen!



Flames to dust..

Kul att ni gav respons och råd om sprutan! Tack för det. Jag ska ta den! Mammas arbetskompis son har troligtvis sjuknat in i svininfluensan och han var verkligen skitdålig...så tack men nej tack till det.

Något trevligare är att det på lördag öppnar en ny inredningsbutik i stan! Och inte vart som helst men i huset bredvid mitt! "Stinas butik" heter den och allt i skyltfönstret vill jag ha såklart....priserna ligger väl dock inte i min prisklass men om jag påpekar att jag bor i huset bredvid och typ kan slänga deras sopor kanske jag får rabatt??


Snabba avslut, snabba svar

Okej dilemmadilemma.
Det här med den där förbannade svininfluensasprutan. Att ta eller inte ta. Jag ska ju ut på praktik i två veckor på småbarnsavdelning som vanligt och jag vill inte riskera att smitta de små liven eller bli smittad själv. Så eftersom det verkar omöjligt för oss "vanliga" människor att få tag i vaccinet så mailade jag chefen på det område som jag tillhör med min VFU, och frågade om det fanns chans att få ta sprutan när det var dags för personalen att ta den. Jag fick ett telefonnummer till en sköterska som åker runt och vaccinerar och hon sa att det var dags för personalen på "min" förskola nästa vecka OM hon hade nåt vaccin kvar. Och då kunde jag få den i samband med det. Jaamen dåså tänker ni! What to do tänker jag! Jag hör så mycket knashistorier om att man blir sjuk av den där jäkla sprutan....och jag har inte tid att vara sjuk under VFU:n!!


Hur ska det gå?

Alltså, imorse kl.06.00 tog min sambo/särbo bilen tillbaks till Trollhättan. Heeejdå'ra. Somnade om. Vaknade, gick på dass, missade såklart ett jobbsamtal tack vare att naturen kallade. Gick o satt mig i soffan och pluggade litegrann. Och jag sitter fan kvar här än. Rätt så opluggad om jag ska vara ärlig. Eller ja. Jag har ju skummat igenom en C-uppsats som vi ska ha läst till imorrn, svarat på lite frågor och kollat lite internetsajter rörande ämnet.
Dagar som jag alltså vaknar själv, som jag inte har skola inplanerat på har jag så svårt att vara en normalt fungerande person. Why God why!? Jag fastnar, tappar energi och hamnar i allmänt komatillstånd. Inte alla dagar men idag är iallafall en typisk sådan. It is so depressing.

Men hursomhelst, jobbsamtalet kom tillbaks men kunde jag jobba tisdag, onsdag, torsdag??? neej. Onsdag kan jag. Men då vill ju folk såklart ha samma vikarie de dagar de behöver nån. Jag blir så trött, man vågar inte missa en dag då man har lektion för man vet aldrig hur det straffar sig. Men nu straffar det sig iallafall eftersom jag förlorar chanser till pengar - pengar som jag behöver. Vi får ju liksom inte fullt studiestöd i december som bekant. Vi har ju praktik två veckor framöver från och med nästa måndag, så där försvinner två veckors jobbchans och därmed inga extra pengar i dec. Tack för det gud.
Jag fattar fan inte hur dom tänker när dom inte ger fullt studielån i december, det borde vara extra mycket!!

hurskadetgåhurskadetgåhurskadetgå?!?!

idolen wille

Igår när Wille o jag tog en liten promenix, öppnades plötsligt ett fönster i ett hyreshus och en unge skrek: "Rabih"!! (ni som sett idol vet vem jag menar) jag tittade på Wille och fnissade lite. Men inte är väl dom lika heller?! Och by the way så är jag ytterst tacksam för att wille inte låter som han har inhalerat helium hela sitt liv när han pratar. Eller sjunger. ;)

nejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnej

Konstnär of the day

Förstår ni vilken talangfull & konstnärlig vän jag har?


Av the one and only Helen Bäckström.
Galet kvinna!
(och jag hoppas du inte tar illa upp att jag visar din talang här!)

Min Pappa.

Idag är det Fars dag & det är väl egentligen ingenting vi tar så hårt på, men jag tycker iallafall att min pappa är den bästa i världen! Vi är väldigt lika min far & jag - både på gott och ont...men mest gott. Han förtjänar en eloge för att han alltid ställer upp för mig i alla väder och ibland kan man vara dålig på att visa uppskattning för det.


♥♥

Saturday

Igår klippte jag mig och slingade mig.
Så nu är jag ännu blondare just för att jag ville ha en mer kall blond färg. Och sen klippte jag mig strax ovanför axlarna. Anna som hjälpte mig var superduktig och trevlig!




Ingen toppenbild kanske men jag har konstaterat under ett par dagar när anna har försökt att ta kort på mig att jag inte är gjord för att vara med på kort...och här kör jag bil därav den förstenade vackra looken.
Idag står badminton & 30års kalas på schemat!
Så nu ska jag iväg och svettas rejält!

Det finns inga ord.

Ibland (rätt ofta) är internet min bästa vän. Nya kentskivan är på (H)emmaplan! :D
Än sålänge har jag bara lyssnat igenom den en gång. Men här ska lyssnas mer!
kent & chokladbollar & EMA's. Vilken torsdag.


Snorgubbe

Jag & Emma var nyss och simmade. En gubbe lämnade världens äckligaste snorloska i vattnet. VARFÖR gör man så!
Så fruktansvärt jävla skitäckligt. Snuskgubbe. Jag bytta "fil" ganska snabbt.

Lars Winnerbäck var på topp igår & trots en något seg start enligt mig, så blev det mer och mer beundransvärt under kvällens gång. Han är fenomenal på texter. Jocke Berg likaså. Jag måste bara lära mig att använda öronproppar mer så texterna hörs bättre.

Nu vill jag ha 'chokladbollar'. a.k.a weeiinerbread? ;)
Ska jag eller inte. Ska. Inte. Ska.

Skepp o 'hoj


I'm off! Snart iallafall.  Det blir tjejmys hemma hos Helena i kstad först.
Jag hoppas på Hjärter Dams sista sång ikväll allra mest.
Så Lars, hit me!

kent

Kent får 4 plus i Aftonbladet, och igår såg jag dem live hos Skavlan....and I loved it. Jag var helt inställd på att inte bli swept away av den här skivan, men jag tror jag tar tillbaks det. Det lilla jag har hört och läst så längtar jag till fredag grymt mycket. Nu måste jag införskaffa konsertbiljetter också..men först blir det Winnerbäck ikväll.

♥♥♥♥

Uncle Nick, I'll make you a copy of the new cd! :)


Fall Fritt

Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd?
Och hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?
Du vill att jag ska falla mot något som du har gjort till ditt
Men ska jag falla ja då ska det finnas tid att falla fritt.




Jag? Ängel?

Imorse vaknade jag av det här smset från Mia: "Igår kväll frågade Theo om du var lite en ängel...Eftersom änglar är ljusa och snälla och ibland lite busiga...han tyckte att det var riktigt bra att man behövde åka tåg till dom..."


Theo, det var väldigt gulligt sagt tycker jag! Det värmde i mitt änglahjärta ;)

*Happyland*

Jag sitter o kollar på Ullared. På femman. Folk är sjukliga. Men visst, shoppa är kul. Men campa och bo i stuga i Ullared? Kom igeeeen.

När vi ändå pratar om handla och pengar...så säger jag som jag brukar vid den här tiden på året: Julklappar kommer i år att delas ut till familjemedlemmar. När det kommer till mina fina vänner så hoppas jag vi kan ses och ha kvalitetstid med lite god mat osv istället för att byta pengar med varandra. Det här är en härlig studentkommentar...men så är jag ju inget annat än student för tillfället.
Men familj & sambo: Fram med önskelistor snarast.

En julklapp har jag köpt....och jag har en till på G till William Gustav. Varje år är pappa och Wille svårast att köpa till. Hur kommer det sig kan man undra?


Jag behöver spara pengar. Men hur ska det gå till? Någon lämnade mig här med dubbelt så mycket utgifter!! Mina besparingar ska iallafall gå till en möjlig USA resa till sommaren. DET ska väl inte vara så svårt?

Money makes you happ.....ier - that's not a lie!


Jag längtar efter den här lillstrumpan som har blivit så stor.
Jag längtar efter moster, morbror, kusiner med barn!
Så så får det bli.
Sparasparaspara!

Innan mörkret faller

En av de mysiga sakerna som följer med mörkret, förutom tända ljus och mys i soffan...är att när man är ute & går så kan man se väldigt bra in i alla möjliga hus och hem, jag älskar't! Man får både mersmak och avsmak. Det är iallafall en sysselsättning så promenaden i spöregn känns lite lättare! Det finns ett hus här i stan som jag tycker är så himla fint...och om jag ska bo kvar här den dagen det är dags ska jag nog se till att nuvarande människor som bor där, flyttar på sig.


Det ser inte ut såhär!
;)

"Ira furor brevis est" = vreden är ett kort vansinne...

Helt plötsligt så var det bara en skoldag kvar den här veckan och den är mellan 9-12 på torsdag. Vår föreläsning imorrn blev inställd. Så det blir till att läsa imorrn & onsdag hemma.
Det är skitväder ute och jag får sån otroligt stor lust att göra precis ingenting. Men jag SKA ta en promenad upp till mormor och morfar och lämna tillbaks två böcker och tacka för dom snygga handskarna jag fick av mormor häromdagen. Det blir rumpträning á la kurlandabacken. That's it tror jag.
Det händer så mycket spännande hela tiden. Ni märker det va.

Såklart det är söndag - kroppen är ju som ett ångestfyllt paket

Jahapp så var denna helg slut då. Och "samboveckan" med den. W åker snart tillbaks till stället vi inte pratar högt om;)
Men först fotbollsmatchen som ingen missar idag gissar jag på. Jag tittar med ett öga och ett öra. Ungefär så.
Surt att bli ensam igen tycker jag men har ganska fullt upp den här veckan så det ska nog gå. Imorrn är det dags att planera vår lektion som vår inriktning ska ha för övriga klasskompisar på torsdag. Tisdag har vi
heldagsföreläsning...på norska. Onsdag "ledig" och på kvällen är det Lars Winnerbäcktime med Anna. Torsdag skola och på fredag är det ÄNTLIGEN dags att få håret fixat!! Hurra hurra hurra. SOM jag ser fram emot det.

Igår var det som alla känner till Allhelgona och vi började dagen med att köra ett svettigt badmintonpass, träningsvärken infinner sig idag men inte lika dödligt som sist. När mörkret lagt sig gick vi till kyrkogården en sväng och sa Hej till farfar och hans grav...tittade snabbt in i kyrkan också. Jag gillar kyrkor, det är mysigt och väldigt stämningsfullt men jag känner mig väldigt felplacerad då jag inte är religiös av mig på nåt sätt. Men jag antar att kyrkan är till för alla ;)
Vi bjöd mamma o pappa på en halloweendrink och lite snacks och när de sedan gick hem till sig blev det Tortillatårta och filmen "Up". Den var helt okej, inte en av Pixars bästa dock. Helgerna blir så jävla innehållslösa känns det som på nåt sätt! Jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde i fredags? Joo just det ja, jag gjorde ju inget! ..suck.


Kristinehamns kyrka är faktiskt väldigt fin tycker jag.

Men det  var ju även våra Hallweendrinkar...som egentligen är "Beverly Hills Iced Tea"...med blå karamellfärg ;)