*Little Miss Sunshine*


Här vill jag vara.....helst igår! Det är ju så tröttsamt väder, jag vill bara stå i en varm dusch hela dan!
Har varit hos lilla Corny idag, det var okej med henne men jag tycker det är så otäckt, det kunde ju ha slutat värre, thank you god, för att det inte var hennes tid att lämna planeten än ♥ Cornelia, nästa gång du går över en gata, håll tummarna ;)
Funderar på Gbg till helgen, var nästan 2 år sen jag träffade Petra och nu har ju hon lämnat kiruna för lite mer sydligare breddgrader så det vore toppen, och samtidigt tänkte jag packa ner Anna i väskan så vi kan gå ut o ha lite sköj! Har inte vart ute sen juldan, det går ju knappt att gå ut i den här stan, jag är ju fasen 6-7 år äldre än dom som just fyllt 18...nej men jag känner mig inte alls gammal?! Dags att lägga statt bakom sig kanske. Moahahahahaa...
Skulle ju vara trevligt att inviga storebrors nya lägenhet i huvudstan också, men some other time antar jag. Varför kan inte bara en miljon trilla ner i knät på mig?
Har myror i benen och ända in i själen idag, så rastlös som jag kan bli borde vara olagligt. Imorrn ska jag göra små söta "programledarkort" till min argumentation som jag har nästa vecka :) måste bli ett plus i kanten för dom gulligt rosa korten jag snodde på dagis idag, jajemen. Sen blir det till att lära sig den utantill. Mupp!
ooooh jag känner att jag inte får nåt vettigt gjort idag........................suckysucky.
Får la joina mannen i soffan framför O.C...Lånade iofs little miss sunshine av Corny, kanske borde se den...!
Ciao


Totalt jättetrött!

Vilken lång dag det har varit idag. Wille har halsfluss och har viss förmåga att använda mig som något slags element på nätterna, så sömnen har inte varit tipp-topp de senaste nätterna, det vill säga jag är tröööttt..
Känns som jag inte har suttit ner på hela dagen, har städat, handlat lite, varit på arbetsintervju och den gick ju bra, bara vänta o se. Sen har jag hunnit med ett besök hos farbror doktorn med min opererade tå som gör ont, har bakat en banan & chokladkaka och nu äntligen sitter jag ner och småtittar lite på postkodsmiljonären som är min kära sambos favorit. Kan möjligt va så att han drömmer om att sitta i "heta stolen" själv en vacker dag! Imorrn kommer emelie hit och kikar lite, hon har inte varit här sen vi flyttade, sen ska vi till IKEA och shoppa lite. Pratade med Cornelia idag som stackarn har legat på sjukhus en vecka efter nån galen taxichaufför kört på henne, så nu e hon hemma i K-hamn så jag måste dit och pyssla om lite känner jag. Skallfraktur i bakhuvet e ingen lek.
Allt jag behöver nu är en varm dusch, myskläder och en liten nätt godispåse, lite Wille-love så är kvällen fixad ;)
Night Night, don't let the bedbugs bite....♥

Lördag hela veckan..

Fasen va helgerna går fort, tycker alltid att det är måndag, tisdag, lördag, söndag runt runt...Dom två förstnämnda dagarna är mina "hatdagar". Var en lugn och skön helg iaf, i fredags var det filmkväll här hemma, och i lördags var jag i K-Harbour och kollade på brorsan och hans badmintongäng när de spelade matcher, umgicks med mamsen o papsen. Sen hade jag och wille tristess på kvällen och vägrade sitta hemma så vi gick ut och åt och sen mötte vi upp några grabbar på red brick och tog några öl, ja till och med skumpa :) Man måste ju förgylla dagarna lite! Söndagen tillbringades med Anna, det blev en lång powerwalk och sen kollade vi på hockey i nobelhallen, kallt som aaaas...! Men det var trevligt. Igår var vi i filipstad hela dagen hos jessica som fixade annas hår och så umgicks vi med barnen. Myspys sådär på en måndag!
Men nu är det allvar igen, måste verkligen skriva klart min argumentation! Orkar inte vill inte! "Måsten" är bra tråkiga. Men efter de så e det klart med skola för ett tag. På fredag ska jag på arbetsintervju också, skulle sitta fint med lite cash i plånkan nu till våren liksom!
Jag längtar så till sommaren så det kryper i benen på mig! Om det nu blir nån sommar vill säga med detta bakvända klimat vi verkar ha nuförtiden. Näej, nu får jag banne mig fortsätta skriva min argumentation.
Arriverderci!

Happy Valentines All You Loved Ones!

Idag står Kärlek på dagordningen....haha det gör det väl iofs varje dag men idag extra mycket kanske?
Så ta o krama nån vet ja....vem som helst, agda 83 på ICA eller varför inte kenta 45 på A-lags bänken? ;)
Jag har iaf fått njuta av en mysig lunch vid möckeln :) Sen blir det sekretessbelagt hur kvällen avslutas :)
Jag tycker ju att den här dagen är relativt överskattad och då tror alla förstås att det är nog för att hon aldrig fått uppleva en romantisk underbar alla hjärtans dag..? Men Joho! det har jag, varje år...så där ligger inte problemet söörrni...det blir ju lite för kommersiellt.
För övrigt i livet så är det bara en dans på rosor...ja just nu iaf :) Träffade tjejen som jag ska vara kontaktperson åt i går, hon var helt söt och det kändes bra så nu ska vi ses en gång i veckan och hitta på olika saker. Kul att få finnas till hands. Andra härliga nyheter är att min kusin i USA ska ha barn! Jippi, det blir släktens första unge :) Alla hade satsat på mig, men thank god att hon hann före! Så i september är det dags, men det får nog bli USA resa nästa år för i år kan det vara knapert...ska ju till London också i maj/juni när jag fyller år, ska bli så satans roligt. Ska hänga gäng med Madde och besöka mitt gamla jobb o kolla läget. Dricka öl på uteserveringar och shoppa längs Oxford street. Good old times!

Dagens bästa: Counting Crows - Holiday In Spain - låt mig aldrig tappa bort mina counting crows skivor!!

Love is a beautiful thing...


Today's the day!

Med viss uppsyn märker jag att jag var visst inte så ivrig på att skriva här som jag trodde, men jag känner the power of writing är på väg tillbaka, sakta men säkert...!
Äntligen klar med uppsatsen, 15 härligt informerande sidor om teckenspråket - hoppla! Idag väntar nya utmaningar, en av dem är att möta en tjej som jag ska bli kontaktperson till, och det ska bli väldigt intressant. Inget jobb, men ett arvoderat uppdrag som det så fint heter. Ibland dyker kontakter upp som man inte hade en aning om, och det är alltid lika välkomnande.
Imorrn är det som alla vet Alla hjärtans dag, eller den mest kommersiella dagen på året kan man också kalla det för. Jag uppskattar romantik mer på alla andra dagar på året än just den här med alla förväntningar! Cynisk..? Ja kanske. :)
Men klart jag ska fiira! Det blir mat o mys i ren hollywood-anda!  Med lite dollar på fickan skulle det bli ännu ståtligare...men man tager vad man haver. Kärlek är riktigt trevligt under alla omständigheter :)

* Bra med idag: Desperate Housewives börjar, finally! Nya kontakter knyts..och det är en dag närmre helgen!

*Det här är jag tacksam för idag: Mamma o pappa - varje dag. alla de andra som delar plats i mitt hjärta, grahamsgröt, satans va gott det är. Musiken, what to do without it?

*Det här behöver jag hjälp med idag: att sluta nynna på den där jäkla låten som jag inte ens minns namnet på! Lätt panik har jag vid det här laget...

Well that's it folks! Tada!