Release Me

Jag älskar "Release Me" låten, ni vet den som är för saabreklamen....laurasweden.com om ni vill veta mer. ..
Just den här låten ger mig rysningar i hela kroppen, in a good way of course.
Lördagsdilemma: käk o film hemma, eller åka typ till kstad eller ö-bro o gå på bio o äta ute? Mycket bra fråga. Har haft en skön o solig dag, en härlig lång fika på strandcafét med annapanna. Imorrn blire kalas, har bakat hallongrottor med kanel, imorrn ska jag göra morotskaka och baka tårta. Puh!
Jag saknar er alla vänner i världen, hoppas vi ses snart.

"I am the wilderness locked in a cage
I am a growing force you kept in place
I am a tree reaching for the sun
Please don't hold me down
Please don't hold me down

I am a rolling wave without the motion
A glass of water longing for the ocean
I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me
Release me
Release me

I am the rain that's coming down on you
That you shielded yourself from with a roof
I have the fire burning desperately but you're controlling me
Release me
Release me"

image12

Springtime is lovley


image11
Solen skiner o det är bara så jäkla göööttt :) När jag gick i skogen förut såg jag massa blommor o då är det fasen vår!♥

Jag ser ljuuset :)

image9Tro det eller ej, men i lördags vaknade jag med 39 graders feber. Detta innebär att jag nu har vart mer eller mindre sjuk i en månad. Toppen. Så går det när man ger sig ut på två timmars promenader utan att vara helt frisk samtidigt som man käkar pencillin. Så nu har jag bestämt mig för att vara sängliggande tills jag verkligen är tipp-topp. Vilket förhoppningsvis är innan helgen för jag ska jobba fredag plus att det underbara högskoleprovet är på lördag. Är jag såhär mosig i hjärnan då så hoppar jag det. Men nu till lite ljusare nyheter :) Äntligen har ett jobb landat! Ja, det är egentligen ett semestervik men jag ska gå som timanställd också. Så nu blir det gruppboende för Emmas del! Det ska bli helskoj faktiskt, har bara hört gott om personalen där och även om man inte är utbildad inom det autistiska området så lär man sig garanterat efter vägen. :)
Fick bara positiva kommentarer på uppföljningen av den tjej jag är kontaktperson åt också så det känns bra, lite ljus i min sjuka tillvaro! På onsdag ska jag baka en massa kakor för på söndag ska vi ha släkt här för Wille fyller år nästa vecka...mamma kanske skulle komma hit o hjälpa mig lite, det vore ju snällt. Har inte ätit mat sen i fredags men nu fasen e jag hungrig....ett steg mot friskheten kanske? Wille får laga mat när han kommer hem från spinningen.....måste passa på o vila medan man kan ;)

Tuudles!

Ms Martha Stewart - nästan

Gud va den här veckan har gått fort! Redan fredag imorrn, halleluja! Har ändå vart en helt okej vecka, igår var jag som mest effektiv och powerwalkade på morgonen med wille och mange som e hemma på lite besök...sen baka jag mörkt lantbröd och gjorde egna köttbullar, efter det räknade jag matte. Kände mig litegrann som Martha Stewart. Litegrann :) Idag har jag gått promme, vart hos tå-doktorn på återbesök, får snart gå till badhuset igen - thank God! Och nu har jag just satt mig ner efter att ha vart i örebro med tjejen som jag är kontaktperson åt, hon fick shoppa loss lite. Imorrn ska jag jobba på dagis och det ska bli riktigt skoj för det var ett tag sen jag jobbade. Har införskaffat en jättefin ny vas som jag kan ha tulpaner i så nu kan tulpanberoendet komma igång igen, Grattis plånboken.
I helgen blir det nog lugnt för jag äter fortfarande antibiotika....vi får la se vad som står på schemat. Imorrn blir det iaf tjejkväll med våfflor. Nu ska jag ut o promenera igen med Anna och William, måste passa på när solen är hääär! Laaater

image8

Surprise Surprise!

image7Idag har jag träningsvärk. I käkarna och kinderna. Wille suprajsade mig med att åka till Brunnsparken igår för att se Özz vs Måns StandUp FightNight, det var så jäkla roligt! Det som är otroligt typiskt bara är att det var ju just det jag hade kommit på att jag skulle ge Wille i födelsedagspresent, våra hjärnor har vuxit till en I'm afraid :) Oh well, får la komma på nåt annat dåra. Men det rekommenderar jag alla att åka på, om ni vill skratta vill säga. Jag är glad att jag inte satt längst fram för dom kan vara rätt så råa och inte så blygsamma...det var en välbehövd skrattkväll! Öroninflammationen sitter som berget och jag känner mig halvdöv men det får väl gå! Söndagslunch hos mamsen o papsen idag, anna kommer snart hit på lite söndagsfrukost också. Den här veckan måste jag förbereda lite inför högskoleprovet sen är det fasen vårstädning som gäller. Jag är en sån person som faktiskt tycker om att städa. Till mångas fasa. :) Sätta på hög musik och bara vädra och göra fint runtomkring sitt lilla bo....ja det är inte superkul varje gång jag städar men ofta! Det blir vad man gör det till. Det enda jag hatar är att putsa fönster och det ser tyvärr ut som det behövs. Idag är det O.C också, nice. Söndagar är alltid söndagar, hur man än gör. Jag har just sett klart Blood Diamond, den var bra. Hemsk men bra. Leo är dock inte het längre, nånstans. Oh no.
Dags att göra lite gröt .....♥

Sjuka jäkla tillvaro..

Jahapp då var man rätt så korthårig då! Jag blev nöjd och det känns väldigt fräscht. Dessvärre så känner jag mig inte vidare fräsch överlag då jag självklart har fått öroninflammation på båda öron. Har gått i flera dagar och vägrat ringa vårdcentralen för det känns som jag bor där....men idag fick wille nog av mitt gnäll o tvingade mig att ringa. Läkaren sa att mina öron såg bedrövliga ut. Härliga tillvaro!
image5
Så än en gång ligger man o känner sig halvdöd. Men! Jag ska inte tycka synd om mig själv det finns faktiskt folk som har det bra mycket värre. Lite antibiotika ska man väl klara av. Nu har jag iaf kommit på den bästa presenten till wille men jag kan ju inte skriva det här för då läser han det juu...men det kommer bli superkul. Undrar fortfarande vad det är vi ska göra på lördag...hoppas bara jag får på mig skon på vänsterfoten...måste lufta tån tills dess! Idag opererar Oliver bort sina halsmandlar stackars liten, been there done that men jag var sexton inte fyra. Emilce och han var här igår kväll o åt lite kvällsmat, han e bra söt lillen....han berättade att doktorn hade stuckit honom och tittat honom i öronen...och idag när han kom dit skulle han få saft.....med sömnmedel i...såklart men det vet ju inte han!
Nej fy fasan nu måste jag nog lägga mig ner innan jag tuppar av, alla dessa influensor tar kål på mig...;)
Adios amigos

Ska jag eller ska jag inte??

Idag är den stora frågan om jag ska klippa av mig håret eller inte? Ja inte allt hår såklart men typ page, lite längre kanske.
Visste jag att jag skulle se ut såhär som jessica simpson efteråt skulle jag inte tveka men  å andra sidan lever jag inte i en bubbla så den sannolikheten är inte så stor! Klippa mig ska jag iaf, och  Anna ska klippa lugg. Lite vårförändringar såhär när solen skiner. Me like. :)
Igår hade jag en pysslardag, satt och skrev in massa härliga recept i min receptsamling, älskar att laga mat när man har tid och ork, så jag måste ha mycket att välja på. Sen var jag duktig och sorterade massa viktiga papper vilket var mindre kul men väldigt behövligt. Har apa-ont i min tå så  det blev en promenad till en postlåda 500 m bort sen gick det inte längre. Idag ska jag använda kryckorna jag lånade av Varga ;) För jag  känner att lilla tån behöver luftas! Igår kväll kom Cornelia på besök, vi bakade grahamsscones och drack te och åt den nuförtiden obligatoriska fruktsalladen. Det var jättemysigt att ha henne  här.  Snart är det dags att göra sig klar, sen åker vi till jessica och klipper oss och senare ska jag plugga lite matte med pappsen inför högskoleprovet. Jag fick MVG på svenskkursen också, toppentoppen. Om bara den här jäkla förkylningen kunde släppa nångång så skulle jag ha ett problem mindre. Nu är det bestämt att 24 maj åker jag och willepille till London, det ska bli supersköj! Nu gäller det bara att hitta nån bra födelsedagspresent till han också han fyller ju snart 25....jag hatar att köpa presenter. Får nog bli något icke-materialistiskt. Dags att put some make-up on and get ready! Tuudiluu♥

 
image4

Time for some Chaaaange!

Jag känner mig som en strandad val!!!!! För det första har gud eller vem det nu än är som styr sett till så jag har vart halvt i koma hela veckan, död som en sten på soffan framför massa dö-trist tv. För det andra så blir jag inge piggare känns det som och det stör mig verkligen, nu är jag liksom färdig med att vara sjuk. För ca 1½ månad sen så gjorde jag en så kallad könig operation på min tå, för att ta bort min onda nageltrång som jag lidit av i flera år. Ingreppet kändes inte för jag var bedövad men efteråt gjorde desto ondare. Jag har alldeles nyligen börjat få på mig skor igen utan att göra grimaser varje gång...fram till i fredags gick det ju toppen. Då fick jag ont i tån och den började få mystiska färgtoner...satt med en ispåse fredag natt och svor över fötter och tår. På lördag var det bara att ringa doktorn, fick en kvällstid för vi skulle ju till hallsberg till willes mamma på middag på dan....väl hos doktorn på kvällen bedövade han mig igen och gjorde massa äckelpäckel som jag inte vill tala om högt med tanke på hög kräkfaktor. Och så talar han snällt om för mig att dom som gjort operationen inte fått med allt så ingreppet misslyckats och jag måste göra om det .......igen! Skjut mig snälla. Därför har jag nu som halvt invalid bestämt mig för att bli hälsofreak. Imorrn börjar mitt nya liv. I och med att jag inte kan gå promenader på ett tag och jag absolut inte vistas i bakteriehuset badhuset, så ska wille få göra ett litet workoutschema här hemma plus att jag har min studsmatta. Just nu håller jag på att baka dubbel sats av Hurtbulle bröd som är mitt favvo och relativt jättenyttigt ;) Så nu jävlar ska det inte finnas nåra mer strandade valar i mitt hem! Har inhandlat frukt och grönsaker och fisk. Nu är det rena rama disciplin som gäller. Fick ju även "du är vad du äter" boken för ett tag sen och det kan komma väl till hands. Ut med det gamla in med det nya.
Från det ena till det andra. När vi var hos Willes mamma igår så berättade hon hela deras adoptionsberättelse o när dom var o hämta syskonen eriksson i colombia, det var väldigt intressant o höra, sen kolla vi på diabilder (!) och satan va söta dom var dom små liven. Tre små chokladbitar. När det kom en bild på wille som ca 3 åring, sa Oliver, willes systerson: "Oliver" och trodde det var han själv på bilderna, dom är inte helt olika. Imorrn ska jag hämta Oliver hos dagmamman och sen får vi hitta på nåt skoj tills Emilce e klar på bilskolan. MysMys.
Mmm va gott det luktar av mitt bröd! Ska göra en fruktsallad till kvällen också. Mumma.
Imorrn kl.10 ska jag ha betygsamtal också, får vi se hur kursen har gått! Wille har planerat en överraskning på lördag och jag är så nyfiken så jag trillar av pinn snart....fast egentligen är jag inget större fan av överraskningar...lite otäckt när man inte vet vad som väntar :)
2 timmar kvar till One Tree Hill, dags att göra ett matschema för månaden. Hej Hopp Everbody
 image3

Baciller

Urk Urk Urk. Ont i halsen, frysa, svettas, frysa, svettas...ungefär så är mitt liv idag. Och dum som man är var jag o simma halv sju imorse, med kanske ett litet hopp om att få någon slags motiverad energikick...men....neeej. Det blev en viss motreaktion. Inte blev det väl bättre av att en man i bassängen var lite överentusiastisk och plaskade lagom så jag svalde halva badhuset. Och imorrn har jag mitt muntliga arbete i skolan, hur ska detta gå? Ja jag får lov o pallra mig dit om jag så är döende för jag vill ha det gjort nu. Funderar på om jag e piggare imorrn om jag ska ta med mig Maria o bowla, vi brukar ju träffas på torsdagar men bowlingen tajmar inte bra då för då har dem nån ungdomsverksamhet. Får väl helt enkelt ringa o fråga vad hon vill hitta på! Idag är det desperata hemmafruar också, tipp-topp. Om jag hade mer ork skulle jag åka in till Corny o vila med henne, se lite film, men fasen va jobbigt o sätta sig i bilen o köra ääändaa in till K-hamn....nä det är ju fortfarande morgon, klockan e ju bara nio så jag kan nog gå o lägga mig en stund till (dock måste jag ju torka håret först...hatahata) o sen kanske jag vaknar upp frisk som en nötkärna!! Hade jag en betjänt skulle denna få åka o köpa lite magazines och böcker till mig för jag är lässugen. Mupp. Ska gå o lägga mig o mysa med min ena älskling, dock är hon ju några år äldre idag än vad hon är på bilden men så jääla söle :) Host Host ochatjoooooooo                                                                                   image2

Det blir aldrig som man tänkt sig...

Sööööööööööndaaaag!
Var väldigt svårt att gå upp ur sängen idag, inte för att jag var tvungen att gå upp men jag kände att det kanske var dags att ta sig i kragen. Wille har däremot inte den känslan så han ligger fortfarande kvar den filuren....frukost på sängen fick han också! Igår var det ju tänkt att vi skulle gå ut men när vi kom hem från Örebros shopping damp magsjukan ner som ett brev på posten för Anna så vi skippade det. Blev trots allt en väldigt skön kväll hemma. Utgång kanske nästa vecka istället? We'll see.
Mamma hade tydligen också drabbats av nån magbacill, vad är det med alla? Själv vakna jag med halsont men förhoppningsvis går det över! En riktig slappdag idag, rätt skönt faktiskt men jag har ju så jäkla lätt för att bli rastlös, vilket inte alltid är så roligt. Men det får nog fasen bli film o soff-dag trots allt. Hade ju varit väldigt trevligt att bli bortbjuden på söndagslunch hos t.ex ma & pa men inga fler bacillusker här inte. Den här veckan får det bli badhusträning som gäller, snart bar mark också igen, då får powerwalkarna bli fler.
Gäsp på er everybody :)