Time for some Chaaaange!

Jag känner mig som en strandad val!!!!! För det första har gud eller vem det nu än är som styr sett till så jag har vart halvt i koma hela veckan, död som en sten på soffan framför massa dö-trist tv. För det andra så blir jag inge piggare känns det som och det stör mig verkligen, nu är jag liksom färdig med att vara sjuk. För ca 1½ månad sen så gjorde jag en så kallad könig operation på min tå, för att ta bort min onda nageltrång som jag lidit av i flera år. Ingreppet kändes inte för jag var bedövad men efteråt gjorde desto ondare. Jag har alldeles nyligen börjat få på mig skor igen utan att göra grimaser varje gång...fram till i fredags gick det ju toppen. Då fick jag ont i tån och den började få mystiska färgtoner...satt med en ispåse fredag natt och svor över fötter och tår. På lördag var det bara att ringa doktorn, fick en kvällstid för vi skulle ju till hallsberg till willes mamma på middag på dan....väl hos doktorn på kvällen bedövade han mig igen och gjorde massa äckelpäckel som jag inte vill tala om högt med tanke på hög kräkfaktor. Och så talar han snällt om för mig att dom som gjort operationen inte fått med allt så ingreppet misslyckats och jag måste göra om det .......igen! Skjut mig snälla. Därför har jag nu som halvt invalid bestämt mig för att bli hälsofreak. Imorrn börjar mitt nya liv. I och med att jag inte kan gå promenader på ett tag och jag absolut inte vistas i bakteriehuset badhuset, så ska wille få göra ett litet workoutschema här hemma plus att jag har min studsmatta. Just nu håller jag på att baka dubbel sats av Hurtbulle bröd som är mitt favvo och relativt jättenyttigt ;) Så nu jävlar ska det inte finnas nåra mer strandade valar i mitt hem! Har inhandlat frukt och grönsaker och fisk. Nu är det rena rama disciplin som gäller. Fick ju även "du är vad du äter" boken för ett tag sen och det kan komma väl till hands. Ut med det gamla in med det nya.
Från det ena till det andra. När vi var hos Willes mamma igår så berättade hon hela deras adoptionsberättelse o när dom var o hämta syskonen eriksson i colombia, det var väldigt intressant o höra, sen kolla vi på diabilder (!) och satan va söta dom var dom små liven. Tre små chokladbitar. När det kom en bild på wille som ca 3 åring, sa Oliver, willes systerson: "Oliver" och trodde det var han själv på bilderna, dom är inte helt olika. Imorrn ska jag hämta Oliver hos dagmamman och sen får vi hitta på nåt skoj tills Emilce e klar på bilskolan. MysMys.
Mmm va gott det luktar av mitt bröd! Ska göra en fruktsallad till kvällen också. Mumma.
Imorrn kl.10 ska jag ha betygsamtal också, får vi se hur kursen har gått! Wille har planerat en överraskning på lördag och jag är så nyfiken så jag trillar av pinn snart....fast egentligen är jag inget större fan av överraskningar...lite otäckt när man inte vet vad som väntar :)
2 timmar kvar till One Tree Hill, dags att göra ett matschema för månaden. Hej Hopp Everbody
 image3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback