Dagen efter.

Lite smått bakis idag, som vanligt en otroligt irriterande törst som inte kan släckas av nåt. Har druckit så mycket loka så jag börjar få ont i tungan...
Gårdagen var jättemysig, hemma hos tove som hade dukat upp med massa gott. Kvällen slutade på statt iaf, vilket var helt okej. Idag har jag segat och efter en stund kom Tove och det blev en pizza halvliggandes på soffan, och en stund efter det joinade även helen som vaknat till liv. Så eftermiddan har varit rolig men trött :) Nu har jag gjort mina egna klyftpotatisar med massa vitlök och örter och kyckling i ugn till det. Till efterrätt blev det lite mys med Udda :) Nu blire film, sen sova för imorrn är det VFU träff ;)

Ajöö
image199image200image201

Change of plans.

Idag skulle jag ha gått till förskolan där jag ska ha min praktik för att presentera mig lite, sen hade jag tänkt att ta en tur till kstad för att hitta ett par jeans....men så ringde dom och ville att jag skulle jobba, och jag vill verkligen jobba för nu var det längesen. Så får se om jag hinner till kstad imorrn en sväng istället efter träning med emelie.
Ibland blir det bara inte som man har tänkt sig! Så jag ska vara i Kga halv ett och jobba till halv tio, blir bra det=)
Imorrn åker MaPa på minisemester ett par dar, jag vill också åka iväg snart...! Ska se över ekonomin o se Om man möjligtvis skulle ha råd med nån "billig" resa i vinter.
Dä vorö töppen dä ;)

image198
Yes please.

This hazy afternoon...

Känns som jag inte har nån tid för MIG längre, dagarna bara springer förbi mig men jag hinner liksom inte med sånt som jag verkligen bryr mig om. Samtidigt när jag väl har tid över en sekund så har jag ingen ork med nåt heller för den delen, skumt det där...
Lägenheten är som gott färdig, idag ska vi köpa duschdörrar och imorrn kommer elektrikern o fixar uttaget i badrummet så man slipper elchocker när man ska duscha. Sen upp med tavlor så är det klart. Fick en snabbvisit av Tove och Helen igår kväll, och vi bokade utgång på lördag! Det är ju ändå i Khamn så vi får väl se hur kul det blir....positiva emma....visserligen är det löning så mycket folk blir det garanterat men jag är så splittrad mellan dessa 2 hålor när det gäller sånt här....Karlskoga har ju vart "hemma" några år nu så det känns som jag får ut mer av att gå ut där för jag känner nästan fler där än här nuförtiden....men jag ska njuta av att få umgås med tjejerna iaf, det händer ju inte varje dag. Idag har jag hunnit med ett träningspass, var där tidigt så det var bara jag och en till, skönt och ha allt för sig själv:) Nu har Anna just lämnat mig....vi har umgåtts några timmar, känns som det var längesen vi bara satt ner o prata så det var skönt att få den stunden. Jag ska ta mig en kvällspromenad senare, måste rensa tankarna lite. Borde vara mindre stressad över saker o ting nu tycker man men ändå känner jag att det är svårt att koppla av. Blir jag och Dave Grohl runt Drevstad later on!

image197

Varför har jag ingen självdisciplin?!

Meningen är ju att jag ska sitta och plugga. Jag har säkert 100 sidor att läsa kvar i den otroligt spännande boken " det flerstämmiga klassrummet"....men jag har ingen koncentration och ingen lust heller för den delen. Suuck. Varför inte jag föddes med mer självdisciplin vet jag inte! Nu har vi iaf flyttat och jag kommer aldrig mer flytta känns det som just nu, gud vad mycket grejer man har. Och släpa allt detta 5 trappor upp är inget drömscenario direkt. Så nu får det va bra ett tag! Lägenheten känns iaf väldigt bra. Längtar till kl 16 då emelie slutar, då ska vi o träna. Fick ett schema i ordningställt i lördags så nu har man lite koll. För övrigt så går jag bara i skolan tis-ons denna vecka, sen blire inge skola förrns praktiken är slut om nåra veckor. Praktiken startar 3 okt, och jag ska vara på en förskola på djurgårn. Ska bli kanon! Annars händer det väl inte så mycket. Har svårt att skriva mer för jag har en tjock katt som ligger på min högerarm och snarkar......måste verkligen se till att få nån sorts studieteknik omgående annars kan det bli kärvt. Inte blir det ju bättre av att det är massa arbetsgubbar utanför huset som river saker och har för sig massa andra störande ljud. Lunchpaus?? Allt för att slippa..............ändå är ju skolan riktigt roligt...:;)

Nä nu örker ja intöö meeer.
Pöss

Beautiful veins and bloodshot eyes

Häromdagen laddade jag ner James Blunt nya skiva. Jag har bara ett ord för den: Upprepande! Hela skivan är ju typ byggd på 2 meningar kändes det som. Så jag tappade intresset efter en omgång. Nu sitter jag och lyssnar på nya Foo Fighters skivan, det ger mig flashbacks från mina härliga tonår :) Jag är sugen på att gå på Gwen Stefani i oktober också....hoppas på att Madde e sugen, vi måste ju ta igen för lost times, vi var ju alltid på konserter förr, på den gamla goda tiden när vi var universums största Prodigy fans...typ. Tragiskt men sant! Idag hade vi vår redovisning och vi visade vår underbart roliga film, och den gick hem! Läraren gav mycket positiv feedback, tack för det :)
Jag borde egentligen läsa om Moral och Samvete just nu, men jag blev så trött efter maten....ska packa lådor också innan pillewille kommer hem. My oh my ska det aldrig ta slut. Lördagens tjejträff var kanonmysig, hur mycket gott att äta som helst, och massa prat om "förr i tiden" slår aldrig fel. Men ingen utgång för mig, Madde och Emelie...(pensionärerna) jag var så jävla trött så jag orkade knappt prata tillslut, plus att jag har haft ont i käken/örat/visdomstand (?) i en vecka vilket är rätt så tröttsamt. Igår fick jag en blixtvisit av Anna och Melvin som var ute och körde. Melvin åt päron i soffan medan "dom vuxna" ;) pratade. På fredag går flyttlasset från Karlskoga två steg tillbaks till Kristinehamn. Helhjärtat så trodde jag att det skulle ta emot mer att flytta "hem" än vad det gör. Jag har aldrig trivts till hundra procent i Kga,stundvis bättre stundvis sämre. Nu låter det som jag ska flytta flera hundra mil och det ska jag ju verkligen inte. Kommer att skaffa mig en liten resesäng och ställa hos anna kanske? ;) Och när skolan är klar får det gärna bli en större stad för några år. Thank You.
"Time will turn us into statues, eventually"


image194image195image196

Heartache with Hardwork

Vilket härligt höstväder vi har haft idag...regn så långt ögat kan nå. Jag har blivit skol-skadad och kan dessvärre inte sova så länge som jag vill när jag är ledig så i natt vakna jag första gången klockan 02, och tänkte att nu måste väl ändå klockan vara 06? Men det var hon ju inte. Sen vakna jag igen, och tänkte att men Nu måste väl ändå klockan vara typ 08? Men nä. Klockan var 5. Men då ska det tilläggas att jag sov när klockan var strax efter 22 igår....Jippi Emma. Så när jag väl kunde gå upp så drog jag iväg till gymmet och tog mig ett litet pass, sen iväg till lägenheten där jag städade rent golven litegrann. Sen en snabb sväng till Mio med sällskap av en hängig Emelie som fick skjuts hem från jobbet. Nu har jag just kommit ut ur ett vaaarmt bad hos mamma o pappa, låg i badkaret och läste genuspedagogik, man måste ju vara effektiv i alla lägen...eller?! Oavsett så är jag detta till trots dödstrött. Jag känner mig som världens tråkigaste människa just nu. Känns som kompisarna har ringt och jag säger att jag ska ringa upp men så glömmer jag bort det eller somnar typ. Anna, jag är hemskt ledsen för att jag verkar okontaktbar just nu.....jag lovar det blir bättre när jag får komma i ordning i lägenheten. I am such a crappy friend, I know. Men jag vet iaf att du blir väl omhändertagen ;) Imorrn blir det en tjejreunion i Höla. Lite knytkalas hos Tovsan. För övrigt vill jag ha massa pengar, jag vill att min lägenhet ska vara klar och fit for fight. Sen skulle det vara skönt att få åka till storebror snart...visserligen ska vi på bröllop i mitten av november så vi ses då, men snälla nån....det är ju för fasen bara mitten av september. Aaaja! Nu kommer min andra hälft snart med borren i högsta hugg, dags att sätta nya handtag på mina nymålade dörrar!
Synd att du inte är hemma Hanna, en tjejreunion inkluderar ju dig med. Puss på er mina änglar.

"You're my sweetest downfall..." ♥

Gäsp

Nyduschad, en stor tekopp och mysisar, så har jag det just nu. Och det behövde jag! Har haft en bra dag i skolan, minus att vi åkte in till Fredrik i stan när vi skulle filma, dock när vi skulle gå till busstation efteråt så öppnade sig himlen över oss och jag såg ärligt talat ut som en slickad kattunge. Filmningen var dock jävligt rolig, jag skratta tills jag tjöt. Blir många bloopers ;) Efter helgens bravader så är jag så jävla trött. Men jag har ca 100 sidor att läsa om barn och ungdomspsykologi till en föreläsning imorrn. Det är faktiskt min favoritlärare från mellanstadiet som ska ha föreläsningen så det ska bli jättekul. Snart kommer wille hem också efter att ha vandrat i norge sen i lördags..skönt o se att han kommer hem hel :) Den här veckan känns ändå skön, imorrn har vi tagit sovmorron till tio och då ska vi ha två timmars VFU info, med andra ord praktiken som vi ska ha i oktober. Onsdag blir nog en heldag men vi ska bara komplettera filmen lite så det e lugnt. Torsdag slutar jag tolv, sen äre helg! Det blir till att greja klart i lghtn så vi kan flytta snart. På lördag blir det tjejträff med Khamntjejerna som jag inte sett på flera år vissa av dom, ska bli jättekul.
Måste klämma in en dejt med Maria och gärna en med Anna också. På torsdag ska jag och emelie förhoppningsvis fixa träningskortet på badhuset också. Fan va mycket det är hela tiden, finner liksom ingen ro.
Oh well, det är såhär man känner att man lever antar jag!

Baj

ha ha ha

man kanske inte ska skriva inlägg när man är full eller?? Kanske borde införa alkolås på datorn. But still, statt var a huge disappointment. Sahara i sig var ju inte kassa, men folket runtom förstörde det mesta. Nog ältat om det. Emelie och jag vaknade så sött bredvid varandra i sängen och lyckades ta oss till willys för en mindre handling inför veckans matlådor, sen blev det raka spåret till Mcdonk, milkshake och Mcchicken, jag är så mätt just nu...! Men törsten lägger sig dock inte. Nu ska jag njuta resten av dagen av att ha lägenheten för mig själv, slappa och sooova. Upp med tuppen imorrn igen! Imorrn börjar vi filma filmen om "Bob-Fritz" ;)

HejHej



Jag hatar karlskoga

Ärligt talat. Jag har sett fram emot denna "konsert" hur länge som helst, ända sen jag fick reda på att dom skulle spela. MEN. Folk i den här stan har ju missuppfattat alltihop känns det som. Jag har förlorat mina bästa pilgrimörhängen,öronen blöder, mina fötter är blåsvarta. Statt har visst missuppfattat det här med säkerhetsvakter, för dom trodde visst att sahara hotnights var samma sak som byz (???) Jag är bara SÅ besviken. Efter att  ha sett dem tre ggr i mitt liv så var det här den sämsta och kanske sista gången. Jag har  aldrig sett en sämre tillställning i hela mitt liv. Jag var fan nära på att döda den nollan som stod framför mig. Så hädanefter kommer jag inte att se fram emot ett framträdande i karlskoga, ever again. Tack gode gud att jag åtminstone hade mina bästa vänner med mig hela kvällen ni gjorde det mesta toppenkul. Nu sitter jag och emelie framför varann med varsin pizza som förmodligen kommer att utgöra vår frukost även. Skit ner er alla som gjorde min kväll till en loserkväll. Bajjjjjjjj

you're a selfish narcissistic psycho freaking bootlicking nazi creep

....veckan har gått fort som aldrig förr och som vanligt är jag ledig på fredagar och det är Guld värt! Idag har jag gått promenad, solat och nu har jag stoorstädat hela lägenheten. Stor vits egentligen när jag håller på att flytta ur den sakta men säkert...men det är fasen skönt när det är rent. Skolan går toppen, vi har verkligen mjukstartat och det är skönt. På måndag ska min grupp börja filma vår film ;) Vi har faktiskt väldigt kul ihop:)
Imorrn ska jag måla dörrar i lägenheten, sen blir det Sahara Hotnights! Jippi;) Jag och Sofie har laddat hela veckan!
Söndag tänker jag inte boka upp nåt, just nu känns det som det kan bli en skön ledig bakis dag!

Hejhej

Love and Hate, what a beautiful combination...

Imorse var jag och W till Lunedet och gick från campingen upp till utsikten, sen gick vi upp och ner i slalombacken...detta för att w skulle testa sina "hajkingboots" för han och nåra boda borgare har fått för sig att åka till norge och vandra till helgen, gud mina ben är just nu som spagetti. Det där gymkortet som nu ska införskaffas i Khamn kommer nog inte en dag försent! Jag har iallafall kommit i underfund med att jag hatar att gå/cykla uppför. Så det är väl det som blir min utmaning framöver kanske. Igår var jag och Anna på Oxhälja, mycket trevligt. Vi lånade Edwin en stund och gick nåra varv runt alla marknadstånd som är fyllda med mycket skräp men visst Nåt kan man säkert fynda om man lägger manken till. Vi gottade oss mest i våffla och karameller. Sen kom regnet och vi åkte hem, men nu har jag iallafall gjort Oxhälja med en privat "guide" ;) Det var en upplevelse, hihi.
För övrigt idag har jag läst lite utvecklingspsykologi till min studiegrupps framtida presentation, jag har världens roligaste idé till vår film vi tänker göra, hoppas bara att dom andra tycker att idén är lika rolig som jag =) Imorrn blir det heldag i skolan, upp med tuppen halv sex, bussen går tjugo i sju..........så den här veckan är jag i skolan tis, ons och torsd. På onsdag ska jag till Maria och fira att hon fyllt år (idag) och även disktutera med hennes mamma hur vi ska lägga min tjänst framöver. Så veckan känns rätt så späckad. Måste vid lediga stunder till min nya lägenhet också och måla dörrarna. I lördags målade jag garderobsluckor och en liten vägg, så nu är det tre dörrar som ska bli vita istället för ful-bruna. Nya handtag har även införskaffats. Men det tåls att sägas än en gång: Det är bara så jävla mycket just nu. Jag längtar iaf till lördag då jag kommer att inta position längst framme vid scen när Sahara Hotnights drar igång på statt. Anna - vare sig du vill eller inte, du kommer med mig - längst fram ska vi! :) Emelie, vore skoj om du hängde på,och tove, helen och madde med! Come join.....!
image186
HejHej♥