H-E-L-G!

Allvarligt talat jag är så galet trött. Den första veckan i skolan har ändå varit "snäll", men man är väl inte van vid att gå upp tidigt antar jag. Känns att jag har kommit in bra i klassen och jag trivs jättebra. Vi gick bara till halv tolv igår och lediga idag och på måndag så de är långhelg som gäller och det behöver verkligen jag. Har haft två st här som har kollat på lägenheten och en till kommer i kväll, jag hoppas bara hyresbostäder kan se till så vi slipper betala dubbelt i två månader för det skulle suga hårt! Idag får vi nycklarna till det nya palatset ;) så jag ska köra dit lite smågrejer som e lätta att bära, W jobbar hela helgen. Imorrn fyller mamsen år och vi ska dit och få mat och lite gott. Sen blire Filipstadsmarken med Anna på söndag. Jag tror faktiskt inte att jag nånsin har vart på denna "ökända" marken, så anna får inviga mig ;) På måndag ska jag läsa lite utvecklingspsykologi till vår studiegrupps presentation, vi funderar på att göra en film. Så himla kreativt va? :)
Till veckan blir det till att delta mer i nollningen, har äntligen hittat en nattbuss som tar mig heem! Kan ju inte kräva att jannikes soffa ska vara ledig varje kväll! Har även köpt busskort nu så det inte blir så dyrt.
Min kusin har även fött släktens "första" bebis, Nicky Jr,får bli en USA tripp nästa år och hälsa på knytet.
That's it for now folks!

Stressakuten?

Går inte så bra för mig att uppdatera, det är SÅ MYCKET just nu!!! Köpte lägenheten i Khamn, det blev budgivning såklart......45.000 blev det slutgiltiga priset iaf - host host.
Den var jättemysig, dock är toan tagit som ur en skräckfilm men det får vi åtgärda. Igår var första dagen på universitetet, lite introduktion sen blev det lunch på stan med Jannike och Veronica. Lite shopping och sedan var det nollning på torget.Lite nervöst men det var jättekul. Indelade i faddergrupper fick vi dansteman, vår grupp fick break dance. Toppen :) Låt oss säga att det blev mycket improvisationer;) Jag och Erika gjorde bland annat snöänglar på torget...Sen var det massa småtävlingar och sedan lite utgång på K6, men det blev en tidig kväll ändå, jag och jannike tog vuxenpoäng och var hemma vid halv tolv men då hade vi hållt på sen kl 6...idag var det kursstart och jag är nöjd med allt och alla. Det är ju nollningsgrejer varje kväll i 2 veckor men jag kan fasen inte va med på allt för jag har en lägenhet att packa ner, sen måste man ju även vara lite alert i skolan kanske? På torsdag är det faddermys iaf, sen utgång på arena - student-torsdag :)
Usch jag är så otroligt stressad över allt just nu. J.O.B.B.I.G.T.


By the way, min fucking kamera har blivit fläng, tappade den iofs i golvet nyligen så nu funkar den bara när den själv vill, därav blev det Väldigt FÅ nollningsbilder........röda byxor är iaf våra faddrar.......:)

Dagens Visa

Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en lång promenad

Jag skulle låta blicken möta andra ögon, i en främmande stad

Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny

Jag är rätt mycket med mig själv, precis som du

Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

 

Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va

Jag skulle få den tiden över för mig själv, som jag sagt att jag vill ha

Jag skulle unna mig att drömma hundra mil genom Europa, om en främling lika tillitsfull som du

Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan, om du lämnade mig nu

 

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans

Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams

Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat, som jag varit med förut nånstans

Jag antar det finns nån du skulle ringa, om jag inte fanns

 

Jag kanske skulle leta upp nån yngre, som en fjäder i hatten

Det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten

Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du

Jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mig nu


 

Tar du dig inte tid att lyssna på den här - ja, då har du missat något.

Lars Winnerbäck & Miss Li

(tack för tipset)

 


What a beautiful morning..!

Beautiful Day!
Luncha med Tovsan, Helen och Anna på Mastis - sen off till lägenhetsvisningen.
Känns som en ytterst trevlig dag so far so good :)

image180

En dag i naturen!

Har spenderat hela dagen nere i Vårbo (en liten "by" utanför Åtorp vid skagern för er som inte vet ;) idag där W's pappa har stuga. Har gått i skogen med Albert och för en gång skull var han superduktig, gick lös hela tiden och lyssnade på allt vi sa. Han gav sig iväg på rådjursjakt en kort stund men var snabbt tillbaka. Det kanske blir hund av han också en dag :) Han är ju faktiskt i trotsåldern. Jag har faktiskt fått litet napp på en lägenhet i Khamn nu, Wille är ju hurtigare än mig och ringer runt, jag är så neg på sånt. Iaf, lägenheten är 56 kvm alltså 6 kvm mindre än den vi har idag (och en våning mindre....) med balkong, allt målat i vita nyanser, bra med utrymmen och nära till allt faktiskt. Just nu är det dock budgivning på den, hon hade lagt ut den på 30.000 men i skrivande stund ligger den på 31.500 kr. Jag kan pröjsa 40.000 med hjälp från mapa och Wille. Så på fredag ska vi dit och kolla på den. Det var låg hyra på den också så om det blir så att jag blir särbo så klarar jag hyran själv också. TippTopp som fröken svensson skulle säga! Jag känner mig lite pepp just nu. Dock så känner jag att om jag får den kommer jag sakna min nuvarande lägenhet, inte varje dag man har två våningar och två toaletter (det är guld värt när man är sambos :) och katterna har otroligt kul i trappan, men oh well, vad gör man inte för studietiden?
Jag får tuppjuck på tillvaron..............det är mycket nu!!


image173
Smile;)


image176
Jippiiii!

image177
Jag är den lyckligaste hunden i väärlden =)

image178
Myspys på luffen

image179
Alberts kompisar? ;)

Trots att jag faktiskt vaknade på fel sida idag så var det en riktigt skön dag, med sol, grillning och Albert badade som en galning i sjön, sen fick vi nyplockade kantareller av Kristina och wille gjorde toast med kantarellstuvning som var supergott! Tack för idag slut för idag.........♥

Fortfarande drottning av urtristhet

Jättevarmt och strålande fint ute. Känns som det kommer a little bit too late? Jag har helt plötsligt ingen större lust med värme. Men det kan iofs bero på att jag för övrigt inte känner mig pigg. Känningar i halsen och kroppen väger ton. Får lite panik över att jag inte gör nåt vettigt min sista vecka i "frihet"....har dock promenerat och vi rensade lite på vinden så slipper man det när de är flyttdags, och nu håller jag på att baka bröd. But still! Booooring.............
Häromkvällen såg jag iaf en bra film, den nya med Jennifer Lopez, (och ja henne till trots så var den bra) "Bordertown" om alla kvinnor i Mexico som våldtas och mördas och sen är det i stort sett ingen som bryr sig...ja iaf se den om ni vill se en sevärd film, både jag och wille kände oss lite tagna över vad lite man vet och som vanligt, vad lite man gör. Och självklart hur bra man har det. Igår såg vi Perfume, den måste jag väl säga va rätt kass egentligen..eller?!
Borde åka o hämta mina linser men jag orkar bara inte.....
Äckligast idag var iaf att jag höll på att trampa på en jävla tusenfoting av nåt slag som helt plötsligt kröp på köksgolvet...eeuuuuuuuuuuuuh! Jag är stor motståndare av alla insekter och kryp, jag får allvarligt talat kväljningar.

Ge mig lite energi  - någon!

image170
Jag är lika uttråkad som mamma.....

Pisspotta sa jaa

Man tror att det ska vara lätt att få en lägenhet i en liten stad som Kristinehamn, men icke. Nu har jag ringt runt och har ännu efter 8 samtal har jag inte ens lyckats få en visning. Tröttsamt. Jag vet precis vart jag skulle vilja få en lägenhet men på dom ställena vill alla andra också bo verkar de som så där finns ju inget ledigt. Apa...!
För övrigt är detta en ganska seg måndag hittills, har vart på promenad och nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig för. Funderar på att läsa bok resten av dan och bara slappa. Jag har ju ändå semester =)
Bara tanken på att flytta gör mig än en gång stressad, orka!!?

Kräftparteej

Yesterday var kräftfest i Khamn hos Anna och Freddan, det var väldigt kul! Nu har jag just klämt i mig en Mcfish:) Imorrn börjar mitt nya liv, så som det gör varje måndag ;) Bara en vecka kvar till Universitetet börjar och jag är nervös redan nu, sånt e så jobbigt! Är jag verkligen redo att ligga i och plugga så länge? Oavsett är det dags nu.



Sammanfattning av kvällen är väl att vi hade otroligt fina hattar med Bratz på, alkoholen flödade, guitarhero spelades inte Men gitarrerna gick det loss på iaf, det lektes "mäster" ett tag och vissa var skitdåliga på det :)  I det stora hela var det väldigt lyckat! Anna och Fredrik, tack ska ni ha :) ♥

Dog eat Dog

Igår var vi hemma hos annas mamma och trimmade william, där var det livat med hundar! Nyaste tillskottet Klara var såklart i centrum men sessan Agnes och jag kan inte sluta kramas. WIlliam är ju dock min bästa lekkompis men igår fick han fullt upp med Klara som blev så kär så kär i han. :) Surpuppan Uno fick dock inte vara med på bild.


Wilma


Klara är nyfiken!


Jag får inte va med när william trimmas :(


Åh vad jag hatar det här!


Jag e så söt :)


Agnes och jag är in lööv


Lilla sessan


Ludwig,lillprinsen ;)

Imorrn blire örebro och kanske Nån shopping. Malmö blidde det inte iaf. Lördag blir de kräftfest hos Anna o Freddan i Khamn, ska bli skoj! Mjaao, som madde skulle säga!

Klipp Klipp

Idag är en heldag med Fröken Svensson. Vi ska till Jessica o greja håret (måste ju bli fräscht inför skolstart;) men först hämta upp niclas från fritids så han får hänga med o umgås lite med tjejerna! Senare ska william trimmas och då kan vi ju passa på att kanske hooka upp lite med hedström eller mysa lite med grand danois valpen Klara :) Innan jag åker måste jag dock ringa runt efter lägenheter.......nåt jag har dragit mig för i nåra dagar nu, har ingen lust att ta tag i nåt alls. Det ser ut som vi åker med Lars till Malmö fre-sön iaf, hälsar på Robin och bo på hotell. Jag är ju ett stort fan av hotellfrukostar - Love it. Bara wille har spenderarbyxorna på så e jag nöjd ;) Skämtåsido, så måste det bli lön snart igen, jag vete tusan vart min lön tog vägen den här månaden och jag fick ändå Bra lön tyckte jag. Oh well shit happens.

Fallerii Falleraa...

Foto-Mix!

Hittade lite nya och gamla bilder :)



Jag älskar bilden på Udda och Wille när dom är på toa :) Udda vill göra precis som sin "pappa" ;)



Semester

I fredags gjorde jag min sista arbetsdag som jag vet om iaf! Det var en otroligt hård arbetsdag......jag och johan gjorde milkshakes och gick i barndom när vi kollade på aristocats :) Och däremellan jobbade vi lite såklart ;)
I lördags firade Boda Borg 10 års jubileum och det bjöds på kräftskiva på lördagskvällen för anställda med respektive! Det var jäkligt kul, först fick vi åka båt till Mys på stranden i Dfs där vi fick lite hjärngympa som "mitt" lag självklart vann ;) Sen var det långbord med kräftor och pajer och massa annat gott. Sen var det musiktävlingar och grejer. Senare åkte jag och wille vidare till statt för att möta upp hans kompisar och det var riktigt kul det med! Med andra ord en lyckad kväll. I söndags bjöd mamsen o papsen på söndagsmiddag, nyplockade blåbär och kantareller, inga fel. Nu har jag semester i två veckor, och har väl egentligen ingenting direkt inplanerat. Funderar lite på nåra dagar i gbg eller malmö. Eller kanske båda! Mitt liv är för övrigt rätt stökigt just nu, framtiden är lite oviss gällande boende och sambo-skap. Wille står som 2:a reserv till Fastighetsmäklarutbildningen i Skellefteå, och min gissning är att han kommer in, det jobbiga är att det kan han ju få reda på typ två veckor in på terminen och sånt är ju lite jobbigt. Så nu har vi bestämt att jag/vi ska kolla lägenhet i Khamn, just för att det blir lite närmare Kstad för mig när jag ska plugga och är det så att wille kommer in i skelleftå så har jag familjen till hands med kattvakt osv när man kommer va borta så mycket på dagarna. Kommer han inte in så flyttar han med till khamn. Annars blir vi särbos......och det kommer bli konstigt och jobbigt. En dag i taget.


Så är läget i livet just nu.

Miljöombyte

I måndags kväll bestämde vi oss för att åka till Sunne vattenpark tidigt på tisdag morgon, så det gjorde vi, det var så härligt att få komma hemifrån, ut i solen och bara sola o bada. Sen tog vi in på Selma spa en natt, dock inga behandlingar men det var mysigt ändå. Igår kväll åkte vi till mina släktingars hotell Länsmansgården och käkade trerätters, det var den godaste maten jag ätit hittills i år =) Så även om det bara var dryga 24 timmar vi var borta så var det lovely! Nu är det två dagar kvar till jag går på semester i 2 veckor, sen blire skolan. Men kul o ha semester när pengarna redan har sinat en del...? Får hitta på billiga nöjen...

image134 image135
                                                                                          Den röda drinken var den ultimata sommardrinken, just for me :)
image136Finns inte en chans att jag åker fritt fall, nånsin!

Jag röstar för fler avbrott från vardagen!
See ya

A complaint free world.org

By the way, så tittade jag häromdagen på Oprah (ja jag tycker faktiskt det är ett Bra program) och efter det så har jag nu beställt en utmaning till mig och Emelie, som är drottningarna av klagomål. Oprah gästades nämligen av en präst från nånstans i USA som hade infört en klagofri kyrka, alltså hans församling fick inte yttra klagomål i kyrkan. Men inte nog med det, dom hade även infört ett armband, som man ska sätta på handleden, där det ska sitta i 21 dagar, MEN klagar du under dessa 21 dagar, så måste du byta handled och börja om från början igen, nya 21 dagar! Varför 21 dagar? Jo för att det sägs tydligen att det tar så lång tid för människan att vänja sig vid något. Den här församlingen har skickat ut 1,3 miljoner armband runtom i världen, och det bästa är att det är gratis, så nu har jag beställt 2 st till mig och Emelie. Anledningen är just för att vi kan ha superkul när vi umgås, men vad vi än gör så är vi aldrig nöjda, det måste hända mer, eller så var inte kakan tillräckligt god, eller promenaden var inte nog tillfredsställande...osv! Så denna utmaning startar inom 5-7veckor när armbanden har landat. Nån mer som vill anta denna utmaning? ;)

image133

Fast Food & Fat Dreams

Jag har ett stort behov av onyttigheter idag! Skulle gärna äta lite marängsviss, med mycket grädde maräng och det får gärna vara lite daimkulor i också...sen skulle det inte sitta fel med kanske lite cheeseburgare, en och annan chokladbit, pommes...ja..whatelse? Kyckling med potatisgratäng, sallad och vitlöksbröd..ja you get the picture. Gårdagen var väldigt rolig måste jag säga, en liten incident på slutet som involverade statts enda (som jag vet iaf) amerikan som jag konverserade med, förutom det var det en kanonkväll :) Tog min pizza under armen och gick hem, den blev min räddning imorse, så den onyttiga banan har redan inletts, den här dagen kan vara den dagen som täpper till alla mina artärer men I don't mind.  Åker ni till USA nångång, så måste ni äta white pizza, det är muums!

Sugen anyone?
image127image128 image130 image131 image132
Nej allvarligt talat. Jag måste ÄTA.

Tänk va kul det är att ha en kamera :)

image126

Nu har jag införskaffat en billig kamera. Hurra Hurra.



Sådärja.

Rödvin och jag är inte kompisar!

Mycket trevlig kväll igår! Massor med folk på mastis och man kunde sitta ute utan att frysa ihjäl. Det var Madde, Emelie, Jag, Anna och tre amigos Jimmy + två kompisar...senare kom Fredrik och Anna och Willepille. Jag tog med en rödvinsflaska hem till emelie som jag tänkte att hon o jag kunde dela på, just för att vi bara skulle ta nåt glas innan mastis. Men fröken Andrejenko var sugen på vitt vin minsann, så jag fick ha min flaska i fred :) Som tur var drack jag inte hela för då hade nog maten inte smakat lika bra! Blev ju lite mer vin på mastis och idag vaknade jag när klockan ringde tjugo över sex för wille skulle upp o golfa i kstad, och mådde.......helt enkelt inte jättebra. Men jag tog två alvedon o gick o la mig igen, nu är man tipp topp igen ;) Ser extra mycket fram emot kvällen då Anna H behagar att joina oss, och jag hoppas för guds skull att du inte kommer med ditt kiss&tell linne, då är måttet rågat! Moahahaha.
Kan hända att jag lägger upp bilder lite senare, men don't hold your breath.

Skål sa jaa...

Lång vecka. Kaos in my mind. Vänner = Guld

Den här veckan har vart lite av ett känslomässigt kaos, och den har gått i slowmotion. Men trots kaotiska stunder så har även lite ljus infunnit sig. Har umgåtts mycket med tjejerna som jag annars inte får se så mycket och det har varit så skönt och upplyftande, guld värt i alla lägen. Måndag var det anna och emma tid, Tisdag spenderade jag först med emelie, lunch och promenad, på kvällen kom fröken högberg hit och vi tog en tur i minicoopern ;) Sen blev det scones och te-mys.Onsdag tog emelie med mig på guidning på universitetet, och sen gjorde vi karlstad! När vi kom hem fick vi beslutsångest över vad vi var sugna på att göra, vi pendlade mellan utgång i kstad eller bara slappa hemma, det slutade iaf att vi gick till Mastis och käkade, very najs. Igår var det jobb hela dan...min hjärna har gått på högvarv hela veckan. Men nu har jag iaf bestämt mig för att säga Hejdå till det förflutna och Hej till framtiden. Sluta älta och försöka ta mig i kragen, jag har hört att man bara lever en gång och jag har ändå jäkligt mycket gott kommande min väg känner jag. Framtiden firas ikväll med tjejerna på Mastmagasinet (igen yes) fast först lite vin hemma hos Emelie. :)
Imorrn blire stattet! Gbg får vänta på mig ett tag till. ♥



Waking up to find another day
The moon got lost again last night
But now the sun has finally had its say
I guess I feel alright

But it hurts when I think
When I let it sink in
It's all over me
I'm lying here in the dark
I'm watching you sleep, it hurts a lot
& all I know is
You've got to give me everything
Nothing less cause
You know I give you all of me


I give you everything that I am
I'm handin' over everything that I've got
Cause I wanna have a really true love
Don't ever wanna have to go & give you up
Stay up till Four In The Morning & the tears are pouring
& I want to make it worth the fight
What have we been doing for all this time?
Baby if we're gonna do it, come on do it right

All I wanted was to know I'm safe
Don't want to lose the love I've found
Remember when you said that you would change
Don't let me down
It's not fair how you are
I can't be complete, can you give me more?
& all I know is
You got to give me everything
& nothing less cause
You know I give you all of me