Stressakuten?

Går inte så bra för mig att uppdatera, det är SÅ MYCKET just nu!!! Köpte lägenheten i Khamn, det blev budgivning såklart......45.000 blev det slutgiltiga priset iaf - host host.
Den var jättemysig, dock är toan tagit som ur en skräckfilm men det får vi åtgärda. Igår var första dagen på universitetet, lite introduktion sen blev det lunch på stan med Jannike och Veronica. Lite shopping och sedan var det nollning på torget.Lite nervöst men det var jättekul. Indelade i faddergrupper fick vi dansteman, vår grupp fick break dance. Toppen :) Låt oss säga att det blev mycket improvisationer;) Jag och Erika gjorde bland annat snöänglar på torget...Sen var det massa småtävlingar och sedan lite utgång på K6, men det blev en tidig kväll ändå, jag och jannike tog vuxenpoäng och var hemma vid halv tolv men då hade vi hållt på sen kl 6...idag var det kursstart och jag är nöjd med allt och alla. Det är ju nollningsgrejer varje kväll i 2 veckor men jag kan fasen inte va med på allt för jag har en lägenhet att packa ner, sen måste man ju även vara lite alert i skolan kanske? På torsdag är det faddermys iaf, sen utgång på arena - student-torsdag :)
Usch jag är så otroligt stressad över allt just nu. J.O.B.B.I.G.T.


By the way, min fucking kamera har blivit fläng, tappade den iofs i golvet nyligen så nu funkar den bara när den själv vill, därav blev det Väldigt FÅ nollningsbilder........röda byxor är iaf våra faddrar.......:)

Kommentarer
Postat av: Elin

Hehe Sibbe gnäller också på det där med nollningen (Fast dom har tre veckor)framförallt fattar han inte hur man ska orka med varenda kväll och föreläsningar på dagarna. Hoppas du får skoj :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback