Fortfarande drottning av urtristhet

Jättevarmt och strålande fint ute. Känns som det kommer a little bit too late? Jag har helt plötsligt ingen större lust med värme. Men det kan iofs bero på att jag för övrigt inte känner mig pigg. Känningar i halsen och kroppen väger ton. Får lite panik över att jag inte gör nåt vettigt min sista vecka i "frihet"....har dock promenerat och vi rensade lite på vinden så slipper man det när de är flyttdags, och nu håller jag på att baka bröd. But still! Booooring.............
Häromkvällen såg jag iaf en bra film, den nya med Jennifer Lopez, (och ja henne till trots så var den bra) "Bordertown" om alla kvinnor i Mexico som våldtas och mördas och sen är det i stort sett ingen som bryr sig...ja iaf se den om ni vill se en sevärd film, både jag och wille kände oss lite tagna över vad lite man vet och som vanligt, vad lite man gör. Och självklart hur bra man har det. Igår såg vi Perfume, den måste jag väl säga va rätt kass egentligen..eller?!
Borde åka o hämta mina linser men jag orkar bara inte.....
Äckligast idag var iaf att jag höll på att trampa på en jävla tusenfoting av nåt slag som helt plötsligt kröp på köksgolvet...eeuuuuuuuuuuuuh! Jag är stor motståndare av alla insekter och kryp, jag får allvarligt talat kväljningar.

Ge mig lite energi  - någon!

image170
Jag är lika uttråkad som mamma.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback