En dag i naturen!

Har spenderat hela dagen nere i Vårbo (en liten "by" utanför Åtorp vid skagern för er som inte vet ;) idag där W's pappa har stuga. Har gått i skogen med Albert och för en gång skull var han superduktig, gick lös hela tiden och lyssnade på allt vi sa. Han gav sig iväg på rådjursjakt en kort stund men var snabbt tillbaka. Det kanske blir hund av han också en dag :) Han är ju faktiskt i trotsåldern. Jag har faktiskt fått litet napp på en lägenhet i Khamn nu, Wille är ju hurtigare än mig och ringer runt, jag är så neg på sånt. Iaf, lägenheten är 56 kvm alltså 6 kvm mindre än den vi har idag (och en våning mindre....) med balkong, allt målat i vita nyanser, bra med utrymmen och nära till allt faktiskt. Just nu är det dock budgivning på den, hon hade lagt ut den på 30.000 men i skrivande stund ligger den på 31.500 kr. Jag kan pröjsa 40.000 med hjälp från mapa och Wille. Så på fredag ska vi dit och kolla på den. Det var låg hyra på den också så om det blir så att jag blir särbo så klarar jag hyran själv också. TippTopp som fröken svensson skulle säga! Jag känner mig lite pepp just nu. Dock så känner jag att om jag får den kommer jag sakna min nuvarande lägenhet, inte varje dag man har två våningar och två toaletter (det är guld värt när man är sambos :) och katterna har otroligt kul i trappan, men oh well, vad gör man inte för studietiden?
Jag får tuppjuck på tillvaron..............det är mycket nu!!


image173
Smile;)


image176
Jippiiii!

image177
Jag är den lyckligaste hunden i väärlden =)

image178
Myspys på luffen

image179
Alberts kompisar? ;)

Trots att jag faktiskt vaknade på fel sida idag så var det en riktigt skön dag, med sol, grillning och Albert badade som en galning i sjön, sen fick vi nyplockade kantareller av Kristina och wille gjorde toast med kantarellstuvning som var supergott! Tack för idag slut för idag.........♥

Kommentarer
Postat av: Elin

Hoppas det ordnar upp sig med boende och grejer, du vet ju i vart fall i vilken stad du ska bo! :) Det är alltid en bra start.

Postat av: Elin

Nej då jag har inte övergivit bloggen, däremot har jag emigrerat till vingåker senaste två veckorna ungefär. men ikväll ska jag "hem" igen till kga, lite renoveringsstuff och göra och så kommer sibbe hem imorgon :)
jag läser komvux fast på distans så jag går inte till någon skola alls.
usch 90 mil? det är långt det. men ni har väl bil så det är kanske lättare att åka då än vad det är med tåg oc hsånt. hoppas det löser sig! eller att det blir till det bästa i vart fall :)

2007-08-23 @ 16:03:28
URL: http://mmiixx.blogg.se
Postat av: Sliders

Vems är vaderna? Dejtar du Sylvester Stallone?

2009-07-27 @ 13:12:49
URL: http://sliders.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback