Semester

I fredags gjorde jag min sista arbetsdag som jag vet om iaf! Det var en otroligt hård arbetsdag......jag och johan gjorde milkshakes och gick i barndom när vi kollade på aristocats :) Och däremellan jobbade vi lite såklart ;)
I lördags firade Boda Borg 10 års jubileum och det bjöds på kräftskiva på lördagskvällen för anställda med respektive! Det var jäkligt kul, först fick vi åka båt till Mys på stranden i Dfs där vi fick lite hjärngympa som "mitt" lag självklart vann ;) Sen var det långbord med kräftor och pajer och massa annat gott. Sen var det musiktävlingar och grejer. Senare åkte jag och wille vidare till statt för att möta upp hans kompisar och det var riktigt kul det med! Med andra ord en lyckad kväll. I söndags bjöd mamsen o papsen på söndagsmiddag, nyplockade blåbär och kantareller, inga fel. Nu har jag semester i två veckor, och har väl egentligen ingenting direkt inplanerat. Funderar lite på nåra dagar i gbg eller malmö. Eller kanske båda! Mitt liv är för övrigt rätt stökigt just nu, framtiden är lite oviss gällande boende och sambo-skap. Wille står som 2:a reserv till Fastighetsmäklarutbildningen i Skellefteå, och min gissning är att han kommer in, det jobbiga är att det kan han ju få reda på typ två veckor in på terminen och sånt är ju lite jobbigt. Så nu har vi bestämt att jag/vi ska kolla lägenhet i Khamn, just för att det blir lite närmare Kstad för mig när jag ska plugga och är det så att wille kommer in i skelleftå så har jag familjen till hands med kattvakt osv när man kommer va borta så mycket på dagarna. Kommer han inte in så flyttar han med till khamn. Annars blir vi särbos......och det kommer bli konstigt och jobbigt. En dag i taget.


Så är läget i livet just nu.

Kommentarer
Postat av: Elin

Det är aldrig roligt sånt där, även om det är bra att ni faktiskt gör det ni tänkt och inte hindras av eran gemenskap så att säga. Verkar som alla flyttar runt åt olika håll nu.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback