H-E-L-G!

Allvarligt talat jag är så galet trött. Den första veckan i skolan har ändå varit "snäll", men man är väl inte van vid att gå upp tidigt antar jag. Känns att jag har kommit in bra i klassen och jag trivs jättebra. Vi gick bara till halv tolv igår och lediga idag och på måndag så de är långhelg som gäller och det behöver verkligen jag. Har haft två st här som har kollat på lägenheten och en till kommer i kväll, jag hoppas bara hyresbostäder kan se till så vi slipper betala dubbelt i två månader för det skulle suga hårt! Idag får vi nycklarna till det nya palatset ;) så jag ska köra dit lite smågrejer som e lätta att bära, W jobbar hela helgen. Imorrn fyller mamsen år och vi ska dit och få mat och lite gott. Sen blire Filipstadsmarken med Anna på söndag. Jag tror faktiskt inte att jag nånsin har vart på denna "ökända" marken, så anna får inviga mig ;) På måndag ska jag läsa lite utvecklingspsykologi till vår studiegrupps presentation, vi funderar på att göra en film. Så himla kreativt va? :)
Till veckan blir det till att delta mer i nollningen, har äntligen hittat en nattbuss som tar mig heem! Kan ju inte kräva att jannikes soffa ska vara ledig varje kväll! Har även köpt busskort nu så det inte blir så dyrt.
Min kusin har även fött släktens "första" bebis, Nicky Jr,får bli en USA tripp nästa år och hälsa på knytet.
That's it for now folks!

Kommentarer
Postat av: emelie

hur känns de me lägenheten?ska bli kul o se den.så ni ska till oxhälja...vi kanske pxå åker förbi.ulfs familj har ju som tradition me kålsoppa varje oxhälja så vi skulle dit imorn på lunch o då brukar vi åka förbi marken me men imorn hinner vi inte eftersom vi ska ha mamma o dom hit.så vi kanske me tar den på sönd.får la se,!kramen


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback