Ska jag eller ska jag inte??

Idag är den stora frågan om jag ska klippa av mig håret eller inte? Ja inte allt hår såklart men typ page, lite längre kanske.
Visste jag att jag skulle se ut såhär som jessica simpson efteråt skulle jag inte tveka men  å andra sidan lever jag inte i en bubbla så den sannolikheten är inte så stor! Klippa mig ska jag iaf, och  Anna ska klippa lugg. Lite vårförändringar såhär när solen skiner. Me like. :)
Igår hade jag en pysslardag, satt och skrev in massa härliga recept i min receptsamling, älskar att laga mat när man har tid och ork, så jag måste ha mycket att välja på. Sen var jag duktig och sorterade massa viktiga papper vilket var mindre kul men väldigt behövligt. Har apa-ont i min tå så  det blev en promenad till en postlåda 500 m bort sen gick det inte längre. Idag ska jag använda kryckorna jag lånade av Varga ;) För jag  känner att lilla tån behöver luftas! Igår kväll kom Cornelia på besök, vi bakade grahamsscones och drack te och åt den nuförtiden obligatoriska fruktsalladen. Det var jättemysigt att ha henne  här.  Snart är det dags att göra sig klar, sen åker vi till jessica och klipper oss och senare ska jag plugga lite matte med pappsen inför högskoleprovet. Jag fick MVG på svenskkursen också, toppentoppen. Om bara den här jäkla förkylningen kunde släppa nångång så skulle jag ha ett problem mindre. Nu är det bestämt att 24 maj åker jag och willepille till London, det ska bli supersköj! Nu gäller det bara att hitta nån bra födelsedagspresent till han också han fyller ju snart 25....jag hatar att köpa presenter. Får nog bli något icke-materialistiskt. Dags att put some make-up on and get ready! Tuudiluu♥

 
image4

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback