Hejsan Hoppsan

Hej och välkommen till min helt fantastiska dag! Eller inte? En något störig dag för att uttrycka mig värmländskt.

Störigt nr 1:
Jag får hysteriskt skrattanfall när jag leder samlingen innan lunch, en annan pedagog sjöng fel i en sång så jag och pedagog nr 2 bryter samman. Skrattar tillslut så tårarna rinner varav ett barn säger: "Titta hon gråter"...försöker sluta men kan inte, det  blir inte bättre av att samma pedagog än en gång sjunger galet i en annan sång...följt av att ett annat barn säger: "sluta skratta nu" och ytterligare ett barn säger bestämt "kom igen dåå". Hon är två och ett halvt.
Då gav vi upp samlingen. Bra jobbat! Lite kul var det dock.

Störigt nr 2:
Jag tappar ut hela min tallrik mat på golvet när jag tar ut den från micron. Hepp!!

Störigt nr 3:
Jag kommer hem och har fått ett argt brev från biblan som talar om att ifall jag inte lämnar tillbaka en bok som det visade sig att jag hade skulle de minsann skicka en faktura.....den skulle ha varit tillbaks fjortonde september....bra som jag är lyckades jag både få tanten på biblan att ta bort skulden och få låna om boken. High five!

Störigt nr 4:
Djursjukhuset ringer och meddelar att deras röntgenapparat ska på service imorrn, så kan vi boka om tiden?! I'm sorry what? Eftersom kvinnan i luren var så väldans trevlig så slutade samtalet med att vi har en telefontid med veterinären imorrn och en bokad besökstid på måndag (förhoppningsvis kan vi slippa den beroende på vad veterinären anser).

Störigt nr 5:
Jag har känningar i halsen, var täppt i en näsborre i morse när jag vaknade och har ont i huvet. Jag har nu tagit echinagard och tänker göra fler gånger denna kväll.

Störigt nr 6:
Har inte dykt upp än men det kommer nog om den här dagen ska få sitt sagt ordentligt.

Dagens ostöriga:
Min mamma och pappa är dom bästa jag vet ♥

Kommentarer
Postat av: Anna T

Jag röstar för nr 7 ;)

pusskram

2009-11-19 @ 14:44:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback