Svar på..."tal"

Jag vill bara ge en liten "förklaring" till inlägget om jag skulle ta svinvaccinet eller inte, då jag tydligen gjort någon upprörd. Nu är det ju så att jag inte "bara" har praktik i två veckor, jag jobbar extra på förskolor i stort sett varje vecka och eftersom de vaccinerar personalen på förskolorna här i stan den här veckan, och jag blir erbjuden i samma veva så har jag bestämt mig för att göra det. Det skulle kännas fel att säga nej när jag blir erbjuden på plats. Sen hoppas jag ju såklart att alla riskgrupper får sin dos så snart det bara är möjligt.
Jag anser inte att det är att "tränga sig före i kön" utan jag anser att det är att skydda både mig själv och min omgivning precis som alla andra. Speciellt barnen!


Tack för mig  - HEJ

Kommentarer
Postat av: Anna T

Instämmer med dig Emma,du tillhör riskgruppen så det är en självklarhet att du ska ha sprutan bland dom första tanke på att du är bland barn såpass mycket som du är,inga konstigheter.



Pusskram från mig

2009-11-16 @ 20:52:00
Postat av: Emma

Jag personligen är ju inte i riskgruppen men jag rör mig i kretsar där det finns dom som tillhör riskgruppen! :) Puss från mig

2009-11-16 @ 21:01:34
Postat av: Lina Lihoff

Bra Emma! Du tänker helt rätt!

2009-11-17 @ 12:43:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback