Du vet nog vad jag menar… i kärlek och krig och allt det där..

Livet känns ungefär som vädret är nuförtiden. Grått, tungt och dimmigt. Jag har inte sovit bra den här helgen överhuvudtaget och det kunde ju ha varit trevligt att ha sovit bra inför två veckors praktik men inte det nej.
Dagen började iallafall med att Gustav & Elin & Lina kom hit på lite födelsedagsfrukost, Gustav är nu hela 31 år ung. Vi kollade på "Slumdog Millionaire" för han hade inte sett den men nu har jag nog sett den 4 ggr så nu får det räcka. Sen har det varit full rulle, jag har städat för det lär jag väl inte hinna på två veckor, gjort matlådor så jag ska slippa laga så mycket mat under praktiken...jag har ju ett arbete som ska skrivas! Det blev köttfärsås (ovanligt) i ett par lådor och wille var snäll och gjorde en stooor kastrull med höstgryta gjord på högrev och en massa rotfrukter.
Samtidigt har jag sprungit upp o ner i tvättstugan och så vidare.....tog en mindre promenad i skön luft och nu kan söndagsångesten ta sig i brasan.

Ska bli roligt att ha praktik - ännu roligare om man inte hade ett arbete som hängde över en under tiden. Men jag ska göra det och jag ska banne mig göra det bra! Sista helgen denna månad ska jag till Tovebejbi och då ska arbetet vara klart.

Jag har bara lite olust i kroppen  - men det går la över.


Kommentarer
Postat av: emelie

Ja under praktiken får man en liten blick in framtiden,när det jobbas hela veckorna sen hinner man nada...än mindre när man har små sen också!!

Postat av: Emma

ja ibland känner jag att man blir förlatad under skoltiden, hur ska jag nånsin klara av att jobba heltid?! Farligt det där...

2009-11-16 @ 15:51:08
URL: http://efager.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback