Gammal - jag?

Snart fyller jag 25. ....25! För 10 år sen var jag 15, det känns som igår som man var sådär fjortisflummig och tyckte att allt var så coolt och ballt. Ändå har man förändrats så himla mycket. Min rebelliska tid som 16 åring vet jag att mina föräldrar aldrig mer vill ha tillbaka. Och inte jag heller för den delen! Gud som vi höll på. Man sa att man sov hos kompisar, o dom sa likadant till sina föräldrar och sen var man ute hela natten och sov vart man än höll hus. Jag o cornelia hittade vår "hemliga bok" som vi skrev i tillsammans med Lisa o Madde om vad vi gjorde, och vilka man var kära i osv...och vi var ute o härjade 14 helger i rad. Och då var man inte ens myndig nånstans. Jo byxmyndig ;)
Hoppas mina framtida barn blir fromma. Ingen risk med willes o mina gener iaf haha.
 image16
Saknar hur bekymmerslös man var ändå på den tiden. Det var bara fest o kärlek dagarna i ända, nästan iaf. Man hade skolan o det var väl det enda man behövde kämpa för. Jag lyssnade på mina gamla skivor idag, vi snackar bad cash quartet, foo fighters, kent, ja jag hitta till o med en gammal skiva med karlskogabandet Loudean, fiona apple, broder daniel, k's choice, håkan hellström, sahara hotnights, the plan osv osv, det blev en hel del flashbacks, men mycket lyssnar jag ju på fortfarande när min stereo bestämmer sig för att fungera. Pappa, en ny stereo vore på sin plats - tack! ;) Det var tider det. The good old times! Livet är rätt snällt idag med iofs, om inte alla tuudisar vore så utspridda över världen vore det ännu roligare. Får se vart alla högskolor tar mig till hösten..
Nu ska jag ta ut mitt bröd ur ugnen. Ser gott ut va? Måste ju ha nåt att ge Wille imorrn när han ska få frulle på sängen. Det är ju hans tur att bli 25 imorrn. Jag kan fortfarande inte släppa det. 25! Jag känner mig som 18.
image17

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback