Döende i halsont

Jag vet...hur mycket kan man tjata om halsont. Men FY FAN va ont det gör!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25 år gammal men just nu känner jag mig som 4 år som bara vill att mamma ska trösta mig. Helt ärligt så har jag aldrig haft så ont nånstans i hela mitt liv som jag har nu och det blir tamejfan inte bättre heller. Var på akuten igår kväll och fick pencellin 3 ggr om dan i en vecka, men mot vad vet jag inte riktigt. Jag slapp halsprovet för det räckte med blodprov men sen var läkarn så jävla stressad så hon sa aldrig vad det var jag hade men det var inte halsfluss iaf för det hann hon svara nej på...så jag gissar på streptokocker. Hon sa att anledningen till att det gör så ont kan vara att det "onda" sitter såpass långt ner i halsen och där är det så smalt...osv. Jag kan inte ens dricka vatten utan o grina.
Så idag ladies and gentlemen, är det mer synd om mig än nånsin.
Den som vill dra tjatet om att det finns folk som har det värre, får ta det nån annan dag, idag existerar bara MIN smärta o ingen annans. Härliga egocentrism.
image254

Kommentarer
Postat av: Emanuel

Läkarna tar till antibiotika när de antar att det är en bakteriesjukdom - de har ingen aning om vad du har för nåt! Sad but true... ;-)
Men krya på dig - inte kul att va sjuk!

Hehe, lyssna inte på mig - jag är lite anti som du hör och brukar intervjua läkarna noggrant nät jag väl är där... Vilket är väldigt sällan *peppar peppar* =)

Postat av: Elin

Nej det är synd om dig, det är fruktansvärt jobbigt att ha vanlig halsfluss och det där låter inte alls roligt någonstans :( jag hade mkt halsfluss när jag var yngre men inte så mkt så att jag behövde opererera mig. Krya på dig!

2007-12-17 @ 09:56:00
URL: http://mmiixx.blogg.se
Postat av: Elin

Det är bara bra faktiskt, snart klar med mina gymnasiebetyg woho! På tiden ;) Däremot får jag lite huvudbry och psykbryt snart på att jag inte kommer på vad jag ska söka vidare sen men men.... det kommer väl förhoppningsvis. Annars blir jag sur om inte annat.

2007-12-17 @ 14:36:56
URL: http://mmiixx.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback