Growing pains

Kan man ha växtvärk vid 25? Det värker i benen på mig som as. Men det kan iofs bero på att jag har hållt igång non stop hela dagen. Och igår. Gick över halva stan igår kändes det som, skrev lite mer på uppsatsen, på eftermiddan blev det fika hos mormor och morfar, vilket är jättetrevligt men min morfar har trots nästintill otacksamma kommentarer inte förstått att vi i familjen inte vill ha 18 sorters kakor och 2 olika tårtor när vi kommer på besök. Jag får skylla på min magkatarr varje gång jag är där även om jag inte har det just då så är det min enda utväg från att slippa rulla hem. Igår kväll tog vi vår lilla blixt till bil till karlstad med Anna och Fredrik, först lite käk på Arena sen vidare till bio. Det blev Arn - till allas förvånad, då jag är känd för att hata svensk film. Jag genomled 2½ timme sittandes i 90 grader (front row it was)....men det gick helt okej faktiskt, filmen var inte den bästa jag sett men för att vara svensk var det kul att se en ny genre, dock har jag svårt för svenska relationsscener då jag tycker att det blir alldeles för amatörmässigt. Det var iaf jättekul att umgås med Anna och Freddan för då är man garanterad skratt av högsta kvalité ;)
Idag då....jo då blev det en klippning hos Jessica som är så snäll så att hon håller öppet på en lördag. Anna var tvungen att jobba så hon kunde inte följa med, Wille fick äran att hoppa in som reserv. Håret blev jättebra. Sen bar det av till kstad till REA:n. Men jag är ingen rea-fantast så det blev en tröja på rea, sen en t-shirt på monki. På IKEA inhandlade jag en byrå till sovrummet. Så nu sitter kära sambo och bygger ihop den och här sitter jag......men jag har faktiskt fixat mat och hämtat upp tvätten! Rättvist uppdelat ska de va...:)

Imorrn ska jag till emelie en sväng, fröken fyller 25 på självaste nyårsafton så det ska firas imorrn. Plus att lilla emsan ska ha bebis! Tänk att du ska bli mamma emelie. Det är helt galet! Men roligt. Wille och jag kom på idag att
du o ulf faktiskt träffades på midsommar o nu ska bebben titta ut ungefär vid den tiden. Bra jobbat!

Övriga mål imorgon är att fixa till nyår, brorsan ska hjälpa mig att baka lite och sen måste musiken fixas. Halv fem är det kalkonmiddag hos mami o papi. Brors flickvän är här från sthlm och hon har sin lilla hund som jag inte kommer på rasnamnet på just nu...men en likadan som markoolio har 2 st av iaf, fast svart. Hon var så söt i sin lilla regndress, mina katter var inte så imponerade dock.
image267
SMå aliens :)
Goonatt


Kommentarer
Postat av: Anonym

haha trodde du var kär i markoolio eller nått först,

2007-12-30 @ 18:11:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback