Halleluja - It's a miracle

Jag tror jag är frisk. Eller ja iallafall har jag inge mer ont i halsen! Bara denna hosta men den kan jag leva med. JIPPI!
Den här dagen har varit en av de bättre på länge. För en gång skull har william tagit ledigt och vi tog en sväng till karlskoga, mest för att jag var tvungen att skriva på ett papper på jobbet och hämta lite papper hos Sofie. Vi tog en lunch på Boda, och sen tog vi en tur på stan. William hade till min glädje tagit på sig spenderarbyxorna i morse så jag kom hem med ett par cheap monday jeans, det är inte lätt att vara fattig student!  Tack för det söta.:)

Nu har vi stått i köket och gjort julgodis! Först gjorde vi Rocky Road (för er som inte vet: smält choklad som man blandar med minimarshmallows, salta jordnötter, pistagenötter,dumle. sen får det stelna i kylen o så gör man mindre bitar av det) sen gjorde vi smörkola med liten touch av pepparkaka, och sist men inte minst gjorde jag ännu en sats av saffranskorporna, som jag tänkte ta med till willes mamma på söndag. Helmysig dag faktiskt och det var väldigt skönt att ha lite mer energi än vad jag haft på några dagar.

Resten av kvällen ska jag spendera i soffan med rostat bröd, te och ............transformers. Inte mitt förstaval kanske men ibland måste man ju ge med sig. Har sett två "chickflicks" två dar i rad nu, "Knockout"" & "No Reservations" faktiskt väldigt mysiga filmer. Jag blev liite kär i manliga kocken i No reservations, men det gör inget för Wille blev kär i Catherine Zeta-Jones....eller blev han också lite kär i killen kanske? Ja vad vet jag, han hade kilovis med charm iaf.
Night Night Everyone!

image258
Rocky Road!

Kommentarer
Postat av: Elin

Aldrig hört talas om, men det ser gott ut! Såna där avancerade saker gör vi inte i vår familj haha


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback