Lusselelle Lusselelle..trala la la...

Lucia idag o jag har inte sett en enda lucia. Men vad gör väl det när man har haft lussebak! Tjejerna var här och vi gjorde lussekatter och nu håller jag på att göra saffranskorpor. Full rulle men jag känner mig inge pigg. Har haft världens största förkylningsblåsa i munnen i flera dagar o den vägrar försvinna,och det gör så satans ont. Kan inte äta ordentligt och jag dricker ur sugrör...vilket i många fall kan verka festligt men inte just nu. Ont i halsen börjar jag få också och känner mig allmänt hängig. Ska jag bli sjuk kan jag lika gärna bli det nu och inte under jul. Wille är oerhört förkyld och har ont i öronen...så det är ju bara att invänta liksom. Han hade iaf ork att lussa lite för mig i morse och jag fick en väldigt fin lussepresent. Ibland kan han förvåna :)

Imorrn är det dags för ljusshowen i kstad men mår jag såhär tänker jag banne mig inte stå ute i kylan i 4 timmar. No way sörru.

Nu måste jag vila lite innan det blir lussemys till kvällen med äkta varm choklad med grädde och nybakta lussekatter!

image251

Strålande va? ;)

Kommentarer
Postat av: Emanuel

Åhh - vilka stora och feta lussekatter! Sj fick man nöja sig med en torr lussekatt som jobbet bjöd på... så går det när man är för lat för att baka själv... =(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback