Oh Crappy Day

Jaha, så hade jag visst hoppat över skolan idag med....men vi hade en enda lektion (visserligen på 3 h) och hade jag gått dit hade jag vart typ den enda i klassen...så jag skyller på grupptrycket. Imorrn är vi lediga och jag tar mitt pick och pack till Göteborg!

Jag var nyss på gymmet och skulle köra ett dödspass hade jag tänkt för att få ut lite aggressioner och lite stress ja, osv. På gymmet befann sig också en grupp grottmänniskor also known as MÄN. Och tamejfan har dom inte lärt sig att inte stirra på folk eller? Stirra inte på mig när jag tränar är du snäll. En av dom gick runt och småflina ungefär som han trodde att vi hade nåt magiskt mellan oss och oj oj vad han var waaay wrong. Så jag tappade sugen efter ett tag så det blev istället ett rätt meningslöst pass känner jag. Men å andra sidan har jag sprungit dessa jävla 5 trappor upp och ner till tvättstugan hela förmiddan så lite "ass-träning" får jag väl ändå. :)

Full rulle idag, tvätta, packa, åka till kga och umgås med Maria, sen har jag även hunnit ner till stan och inhandlat en julklapp till min kära mamma. SKulle just bädda sängen men så har jag två katter som älskar att leka under lakanet så det blev inte så mycket bädda av.
 image239image240



Kommentarer
Postat av: Elin

Hehe så där gör mina katter med när jag bäddar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback