Paranoia

Det känns som jag har vart på jobbet sen i fredags kväll.......och det har jag visst också. Men nu är jag äntligen hemma,och det känns så skönt att bara få vara i fred.
Tre lediga dagar. . ska försöka motionera och bara vila. Och umgås! Är socialt undernärd med "normala" människor utan psykiska handikapp...Madde är iaf inbokad på tisdag! Wille är hysterisk på att vi måste åka utomlands, och jag känner inte att jag har världens fetaste ekonomi till det, men han håller inte med. Ett SPAR-konto, ska man tydligen ta pengar i från...inte spara? Men som blivande student, gäller det väl att snålspara? Äh vad vet jag, egentligen vill väl jag också bara iväg. Ligga under en palm med en bra bok och en paraplydrink i handen...Men mitt ekonomiska (egentligen rätt o-eknomiskt) sinne säger bara emot heela tiden. Tröttsamt.
Jag har även blivit paranoid på senare tid. Ända sen den där jävla surpolisen gav mig böter så tror jag att varenda saab eller volvo är en civilpolis. Så jag känner verkligen hur alla bilister stör sig på hur jäkla seg körning jag har - dock laglig - (måste alltid påpekas) men what to do!? Jag har bara inte råd med 1500 spänn i böter en gång till. Så, punkt slut.
Just nu hör jag iallafall hur duschen skriker efter mig, med sin varmaste stämma...........Jag älskar min dusch.

I know if destiny's kind, I've got the rest of my mind.
But my heart, it don?t beat, it don't beat the way it used to..
For reasons unknown..

Kommentarer
Postat av: hanna

hej vannen!!!vad roligt att du ska borja plugga!!grattis far man saga.det ar underskattat,sa ta vara pa de 3 och ett halvt ar som kommer.man kanner sig battre pa nat satt nar man lar sig saker.grattis aven till klippningen!skitsnygg!!du passar verkligen i page,men en san vacker tjej som du passar i allt.hoppas allt annat flyter pa.ska forsoka borja blogga igen,men kan skylla torkan pa facebook,det tar mycket energi,hihi.dock inget plats for att skriva av sig,och det kan jag nog behova!!stor kram!!!

2007-07-30 @ 02:26:29
Postat av: Polisen Anna

du, jag upplever som att du kænner en viss aggressivitet mot polisen..............
Fick precis reda på att jag gått vidare till sista utgallringen till polishøgskolan så snart ær jag kanske i en Saab tætt bakom dig.. haha!

2007-07-30 @ 12:50:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback