B.O.R.I.N.G

Oh Boy vad jag lider av svår tristess hittills idag. Nästan så jag sitter o väntar på att få gå till jobbet. Börjar klockan 16, går hemifrån vid 15....och nu är klockan bara 13. Sov inge vidare inatt, och det berodde inte på att Wille inte var hemma utan snarare en viss katt som bestämde sig för att konversera hejvilt mellan ca 23-00. Till slut fick jag med lätt "våld" se till att hon stannade kvar i sängen och sov....sedan vid 06 imorse ja då börjar den andra underbara kattan att röja bakom sängen där det låg en leksak som hon inte fick ut. Jag var inte den vänligaste av figurer imorse kan jag lova. Är helt super-av idag och jag hatar såna dagar, så jag ser just nu bara fram emot veckans återstående dagar. Imorrn ska jag powerwalka med anna & jossan sen kanske det blir en fika, om inte så ska jag iaf åka in till Khamn på eftermiddan och försöka få en stund med Corny & Hanna! Båda två kommer hem ikväll men jag jobba visst till 22. Jag skulle kunna göra tusen saker som behöver göras, lite ärenden osv men idag är ingen bra dag att ta sig för saker. Blev iaf inbjudna till Fredriks & Pauls midsommarfest på Norrgården i K-höla på fredag så det blir nog säkert trevligt.

Fick ett väldigt gulligt mail från Tove idag. Har inte tänkt så mycket på det faktiskt men idag kom en våg av saknad över mig. Hon verkar ha det så härligt och hon gör verkligen nånting värt att göra. Jag är avundsjuk men samtidigt längtar jag efter att få börja läsa på högskolan. Men resa är väl inte för sent än dock. Lilla Skruttan, hoppas du är rädd om dig bland alla hajar och holländare :)

Ska bli roligt att åka o hämta storebror på torsdag, se lägenheten också. Synd bara att wille inte fick ledigt för då kunde vi ha åkt redan imorrn och sovit över....tagit nån god middag i sthlm. Det kommer fler gånger! Lilla pappi fyller år på måndag också, det får nog firas på midsommar. Min pappa föddes på min farfars födelsedag , det tycker jag är en rätt schysst present. Så om min mys farfar hade levt idag hade han fyllt .....ja nåt på 80? Min huvudräkning är inte riktigt med på noterna. :)

Jag vill bara bli rik. Det är min enda önskan idag. RIK.................RIK. Då skulle nog dagen kännas lite ljusare. :)

Nu får det bli pannkakor.
Adios amigos♥

Kommentarer
Postat av: emelie

jaadu gumman..sånna där dagar är inge vidare..samtidigt som jag hoppas få känna på hur de känns ordentligt.vi ska att hitta på en del skoj ska du se när jag äntligen är ledig..har inte riktigt fattat de än...LEDIG!!!va är det???kraaaaaam


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback