Grattis Sverige

Fotbollskväll! Jag som är så superintresserad av fotboll också! (nä) men Sverige matcherna kan iofs va ganska kul. Och sofforna är fulla med karlar så jag får klämma mig ner. Magen är full med pitabröd fyllt med sallad och lite tacoköttfärs....skulle festa på massor med vattenmelon hade jag tänkt men hoppsan det fanns visst ingen vattenmelon kvar på hela kronhallen. Så det fick bli honungsmelon. Inte alls lika gott.
Har vart en lång dag, slutade vid sju imorse, sen blev det en väldigt kort vända till örebro när vi körde w:s bror och tjej till tågstation, sen har vi legat vid näset hela dan så än en gång är jag en kräfta. Men jag har bara mig själv att skylla...Just nu är jag så trött så jag tror faktiskt att jag ska gå o lägga mig snart. Tomorrow is another day full med jobb. Eller full var väl o ta i. Halv tre till kvart i tio. Superduper.....Kanske åker o hälsar på stackars lilla mamma som ligger sjuk på förmiddan, eller simma lite. Nej det här blev verkligen ett ruskigt tråkigt inlägg. Man borde inte få vara i kontakt med datorer när man är trött/uttråkad/rastlös....det blir bara inge bra! :)
Just nu har jag en sambo som sitter och är så nyfiiiken och tror att jag skriver massa intressant och hemligt...men tji får du William! Moahahaha.

Nä. Godnatt Sverige.♥

image59

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej svejs..ja guuuud vikket tråkigt inlägg!haha..jag svettas!så satans varmt i mitt klassrum så herregud asså.jag åker nog till Kstad me sussie o mika på lörd..de ville oxå in!sen blir de sola o slappa en hel del..tror ulf ska spela golftävling på sönd..hörs vännen,kramen

2007-06-07 @ 13:07:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback