Soliga tillvaro

Idag är jag lite trötter efter att ha varit vaken hela natten....bortsett från dom stunder då jag somnade :) Slutade 07.15 o åkte hem o la mig med en såndär sovögonbindel, riktigt hett! Sen sov jag ca 5 timmar och sen begav jag mig till badhuset och simmade litegrann, har ju svårt att gå då jag "gick sönder" min tå igen i London så det gör ont och så äter jag självklart pencillin! Eftermiddagen har spenderats med dammsugaren och det behövdes kan jag lova eftersom Udda älskar att jaga torrfoder...men har kommit i nån fas då det inte är lika intressant att äta upp det...Supergött att solen lyser och balkongdörren står helöppen dygnet runt, dock låg jag på annas balkong/altan igår och ser numera ut som en blodapelsin :) Förhoppningsvis sjunker det in och förvandlas till en brunare nyans så småningom.  Imorgon är det Sveriges nationaldag, hurra hurra hurra....jag tror jag kommer spendera den på en brygga i skärgården med en engångsgrill och min man ;) Men först ska jag jobba natta igen, det är väldigt ansträngande att ligga på soffan och zappa mellan kanalerna och hålla sig vaken. Allvarligt talat alltså. Hard Work!
Imorrn ställer anna ut william i filipstad så jag hoppas att jag hinner åka dit o spana lite också, orkar dock inte följa med från början för då e jag nog för tröttttt.
Have a good one folks, glöm inte solskyddsfaktorn :)
Pöss♥

Kommentarer
Postat av: emelie

hej..idag har vi inte pratat ju!!knepigt..har grejat som en tok sen jag kom hem me allt möjligt.hörs säkert imorn.hoppas de går bra på jobbet!kramen


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback