Värme och deprimerade medelålders kvinnor

Gud jag känner mig som en överjäst val, eller en gravid flodhäst....en michelingubbe(gumma)....ja ni fattar. Ändå har jag vart nyttigheten själv idag, men såhär känner jag mig varje kväll och det är rätt så störande. Har gått promenad innan frukost, åt jordgubbar o mjölk till frukost, mellanmål blev vindruvor och sedan åt jag resterna från min första lergrytsmåltid igår, färsk kyckling med grönsaker....nu på kvällen gjorde jag en ny lergryta igen! Mitt nya liv börjar idag och det livet handlar väl inte speciellt mycket om att gå ner i vikt utan mer om att ha någon som helst självdisciplin, för det saknar jag. Utöver mat och promenad idag har jag legat på näset nåra timmar med anna, sen grejat hemma. Just nu är jag väldigt sugen på att gå ut o gå en kvällspromenad men samtidigt är jag trött och ska upp sex imorrn bitti. Luften står still i lägenheten! Ingen fläkt så långt ögat kan nå. Imorrn ser det dock ut att bli molnigt så jag ska väl inte klaga. Jobbdags imorrn, och sedan ska farbror doktorn titta på min tå igen så allt står rätt till, sen blir det Khamn och promenad med Emelie, och jag tror jag ska hinna med en visit hos mapa också och säga hej.
Ska jobba ons, tors, fre denna vecka och på fredag är det på dagis, det var jättelängesen så det ska bli roligt. Blir till att jobba med mamsen :)
Just i skrivande stund är jag så törstig att jag nästintill kräks (aa just det ja, jag kan ju inte spy...så Nästan) så.............PAUS.................................................sådärja. Inhandlade en drickaback häromdan fylld med Loka. En riktig törstsläckare ;)
I fredags var det studentdags i kga och vi var i väg en sväng o kollade läget. Det var verkligen 6 år sen jag tog studenten. SEX JÄKLA ÅR!  Man oh man va tiden går fort. Jag letar just nu efter mitt första gråa hår. Jag säger till när det påträffas. Lite sentimental blev man väl när dom sjöng "vi har tagit studenten.............fy fan va vi e bra"....eller sjön o sjön, gapade kanske är mer passande. Men å andra sidan känner jag att man ändå är så långt bort från det där nu och varför sitta o längta tillbaka till en ålder där man visste ännu mindre om sitt liv än vad man gör idag...fredag e.m jobbade jag och det var riktigt trevligt. På kvällen satt jag o wille på balkongen och lyssnade på vår granne som kanske är ca 33-34 år gammal (female) som satt o tjöta med nåra väninnor nedanför oss....och Good God låt mig aldrig bli en deprimerad, medelålders (?), full kvinna med sprött hår som sitter o gapar i sin mobiltelefon om hur hon vill pussas med nån (som uppenbarligen var i andra änden av luren) kille i örebro. Det var ett tragiskt ögonblick.
Nu kallar naturen på mig......jag kan då aldrig dricka en hel dricka!!!!!
Söv Gött - Gött fölk♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback