a HOT night in oslo

Back in the closet. Så känns det att vara tillbaks i Kga. Fasen va triiist! Nog för att jag bara var borta ett dygn men det var det bästa dygnet på länge. Oslo inleddes med öl o pizza i strålande solsken i parken. Livet nådde klimax för en stund ;) Kvällen tillbringades först hos Anna o Fredrik med öldrickande o skratt. Kajsa o Corny joinade oss också vilket var trevligt. Sedan bar det av till John Dee där det var ett förband som ...ja var väl egentligen helt okej! Sångaren var duktig på att sjunga iaf :) Öl inhandlades och Anna och Emma intog plats framför scenen, vi trängdes med lesbiska klubben och några andra brudar längst fram - of course, where else? Sahara Hotnights var faktiskt toppen. Och det slutade med att både Anna och Emma erkände att vi båda numera är heta på Maria som sjunger, för hon var bara det hetaste på en scen just nu. Aldrig har svett varit så hett! :) Om jag ska leta efter något minus på konserten var det väl att bandet hade lite dålig kontakt med publiken kanske. Men vem bryr sig egentligen vi var ju inte där för att konversera med dom, eller hur.
Kvällen fortsatte iaf på Garage, där ännu mer öl inhandlades och vi mötte upp några arbetskompisar till anna, det var shiiiitsköj ;) Avslutningsvis gick vi hemåt och jag har nog inte skrattat så mycket på flera år. Låt oss säga att det var en intressant promenad hem iaf! Anna; jag hoppas du inte fortsätter äta på marken, du är värd mer än så! Moahahaha.
Gårdagen vaknade jag muntert av att Bråten jagade mig med jobb, och det var ju välkommet. Sen av nån bakfull anledning tog det oss 100 år att komma nån vart men vi hamnade tillslut i parken, väldigt - väldigt slitna. Men lika kul var det för det! Känns bra att magmusklerna har fått arbeta lite mellan skratt o pizza. När jag senare satt på tåget kom colan jag just hällt i mig ikapp och jag satt på ett skumpande tåg i 4 h, kräksfärdig. Jag var mindre munter när jag kom hem kan tilläggas. :)
Sammanfattat var det A Beautiful Night in Oslo :)
Jag är lite vemodig här hemma nu faktiskt och känner mig lite lost. Jag saknar mina vänner som bor utomlands så mycket att när vi ses känner jag mig i extas för ett tag. Hoppas ni vet att ni är toppen allihop. Tack anna för köttbullemackor och massa skratt, det var kjempeflott. Bilder kommer vid senare tillfälle!
Nu är det framtidsplanering som tar vid.
Puss & Kram♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback