Beach 2007? Nä...jag hoppar det. Let's eat instead!

Men hallå, vart är solen? När jag kolla på SMHI igår skulle det för fan va 17 grader o sol idag!? Nej minsann, ännu en härlig regndag. Har iaf fått städningen klar, och som tack för det bakade jag scones till mig själv, (se recept nedan!) tamejfan dom goaste scones jag ätit :)
Jag har även bakat en morotskaka som min kära lilla mamma ska få på mors dag, fast å andra sidan får hon den imorn eftersom jag inte är hemma på söndag. Hon har nu tjatat om morotskaka i en vecka, så nu ska hon äntligen få en! Har märkt av hur den traditionella sommarhysterin om hurmanmåstegåneriviktochblislimmadinnanstrandsäsongenbörjar, har kommit igång, och det är ju bara så jäkla tjatigt. Själv tänkte jag gå emot strömmen i år och jäsa inför beach 2007! Ingen som vill joina mig?

image22Sugen anyone?? Inte?!

Ni kan väl iaf ta o smälla i er lite goda scones, det är faktiskt fibrer i :)

Frukost scones med KESO +fiber    

                        Ingredienser                      

   

                        4 st                      

   3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 krm salt
50 g smör
250 g KESO +fiber cottage cheese

                           Gör så här                         

      

Sätt ugnen på 250°. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt i en bunke. Skär smöret i små bitar och finfördela det i mjölblandningen. Tillsätt cottage cheese. Arbeta snabbt ihop till en jämn deg. Dela degen i 4 bitar och forma till runda platta bullar. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen ca 15 min.

Kiss Kiss - Hug Hug


Kommentarer
Postat av: emelie

men fyyyyyyyyyy vikken bild emma!gott me scones du..sååå hungrig här!kramen

Postat av: Elin

Jag jäser för fullt ;D Fast jag har faktiskt lyckats skramla på mig några kilon sen jag slutade röka och sen Sibbe började göda mig haha så nu ligger jag preciiiiiis på normalvikt i BMI vart fall, ingen mer undervikt här inte!

2007-05-22 @ 19:16:41
URL: http://mmiixx.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback