Borta Bra men Hemma Bäst? Jag vet inte det ja...

Tillbaka i Kga och vårt lilla hem. Känns väl som vanligt sådär kul att vara hemma igen. Skönt o sova i sin säng och duscha i sin dusch osv, men det är ju rätt trist ändå om jag får säga så. Det känns inte direkt som jag har vart på semester för jeeeeses vad vi har rusat runt överallt i London. Det var inte svårt att sysselsätta sig iaf! London var kort och gott Toppen! Vi hade varmt o bra väder tors-fred men lördag och söndag bjöd på ett härligt engelskt väder, regn och blåst. Men vänta lite nu....jag känner igen det där....det är ju precis som i Sverige! ;)
Efter att ha varit vakna i hundra timmar (ungefär...) så var vi som två koma patienter som yrade runt på torsdagen, men vi lyckades möta upp Madde där hon jobbar och joinade henne på lunch, det blev italienskt på Princess Street. Resten av dagen är lite diffust :) Sov gott gjorde vi iaf. Andreas lägenhet var jättefin, dock kunde det gärna ha fått ligga lite närmare stan, 45 min med buss...men man ska inte klaga. Fredagen bestod av sightseeing och shopping! På kvällen provade vi på en argentinsk restaurang (Gaucho) som andreas tipsat om, låg precis vägg i vägg med Cuckoo. Det var ett grymt ställe, med jäkligt god mat, wille säger att det var den godaste köttbit han nånsin ätit :) Lördagen fylldes med lite förmiddagsshopping, sen hämtade vi upp Madde och åkte vidare till Covent Garden där det än en gång blev italienskt och vin såklart! Kvällen tillbringades hos Madde på lite förfest sen åkte vi till Swallow Street och Cuckoo Club, där var det stekarnas paradis kan jag lova. Kände mig rätt så "mal placé" (ursäkta min franska) vi blev invisade i nåt VIP rum där champagnen flödade och kidsen/bratsen var som galna. Vi letade upp Oskar i baren som bjöd oss på all dricka, det blev supergoda cocktails och lite whiskey för willepille. Vi snodde även med oss menyn, och insåg att den dyraste champagnen kostade 136 tusen kronor. Billigt om du frågar mig...(va?) drinkarna vi drack låg på ett ca pris av 220 kronor(styck of course). Sen gick vi och tog oss ett fylleskrovmål på Burger King. Kontrasternas kväll! Roligt som as var det ialla fall. Kort kan komma att dyka upp så småningom. Söndagen blev det Starbucks frulle och lite visit på Harrods. Vidare till White Chapel och Madelene & Klara som tog med oss på Brick Lane Market och Spityfield Market, bäst var trots allt den heta second hand affären Absolute Vintage. Jag fyndade litegrann. Sen blev det restaurangbesök - igen (gud vad vi har ätit) och jag åt en jäkligt god sallad. Som jag sitter o längtar efter just nu. För att lägga på oss ytterligare nåt kilo så blev det chinese take away på kvällen men det var dock inge vidare. Och VIPS så var man hemma igen. Om jag tittar tillbaks nu så låter det som vi inte gjort nåt annat än ätit på denna resa. Och det har vi knappt heller :)
Igår hämtade vi hem dom små, lika härligt varje gång o se hur glada ett par katter kan bli av o se en :)
Imorrn blir det jobb mellan 07.30-13.30 sen hem till mormor o morfar och träffa moster och Bianca, ska bli superroligt. Torsdag är det jobb igen, sen är det helg som gäller, fredag kan bli dejt med Corny (det är ju för fasen fastingen i Krillehöla! Det får ni ju bara inte missa!...Moahahaha) lördag är det en STOR dag. Jag blir ännu ett år äldre, I can't wait! ;)
FalleriFalleraaa ha en bra daaa'g!
Peace♥

Kommentarer
Postat av: emelie

ringer sen,skönt o ha dig hemma!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback