Dä ä mycke nuu

Jag har fått magkatarr. Gud va ovanligt. Jag lider av typ kronisk magkatarr, men ibland är det mer än mindre. Just nu är det mest. Igår kväll mådde jag så illa så hade jag öppnat munnen så hade spyorna stått som spön i backen. Låter det inte trevligt så säg? För er som inte känner mig så väl kanske inte vet att jag lider av EMETOFOBI.

(Emetofobi är en överdriven rädsla för att spy.

Emetofobi är inte bara en rädsla för att spy offentligt, då kan det istället handla om social fobi.
En del emetofober är bara rädda för att se andra spy, men inte rädda för att spy själva. Andra emetofober är bara rädda när personer med magsjuka spyr, för att de själva kan bli smittade och spy. Om någon spyr av tex fylla istället är de inte rädda, eftersom det inte smittar. Andra emetofober kan vara rädda för att spy själva men inte ha något problem med att se andra spy.)

Jag är den typen som inte klarar av att spy själv. Vilket egentligen gör att man bara mår sämre när man väl får typ magsjuka eller liknande. Jag har aldrig spytt på fyllan hur plakat jag än har varit och jag har överhuvudtaget inte spytt sen jag var fyra år gammal. Så igår kväll var en kamp mot mina kräkfobier. Till slut kunde jag öppna munnen lite och suga lite på en saltlakritsläkerol. Saltlakrits är det enda som funkar för mig vid dessa tillfällen.
Kul information att ha om mig va? :)

Från kräks till nåt helt annat. Idag har jag jobbat på Fokus, det var helt okej. Sedan hämtade jag upp Maria och vi åkte till nöjesbutiken och hyrde en ny animerad film "Vilddjuren", jag har ju väldigt svårt att se filmer med svenskt tal men idag var jag ju tvungen, tror den hade vart 20 ggr roligare på engelska! Sedan bakade vi bullar som blev strålande goda :) Imorrn är det fredag, och jag har min delegering klockan 13, hoppas det går bra för jag har inte hunnit plugga så mycket. Lördag jobbar jag 07-22 (toppenpass....) söndag har jag bokat in en heldag med Anna & William. Längtar till London apa-mycket, men tiden går ju fort när man har roligt så snart är vi väl där. Pratade med Madde igår och hon ska ta med oss på marknad och fynda lite i vintageaffärer. Flott Flott.
Imorrn hoppas jag på en eftermiddagsdejt med Anna H också som är hemma en sväng. Nu känner jag illamåendet skölja över mig igen, och jag har inte hunnit äta nåt än. Damn...Får nog snabba mig o göra en toast, se om det hjälper..?
♥Kiss Kiss♥
image15


Kommentarer
Postat av: Elin

Stackare =/
Jag får alltid en enorm panik om jag mår det minsta illa i nyktert tillstånd, det är frutkansvärt. Däremot så kvittar det om jag är full, då bryr jag mig inte.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback