Fantastic Friday

Fredag idag! Inte nog med det, Emelie är på hitväg och vi ska luncha lite och umgås för dagen, ska bli massa trevligt :) Håller på att baka hallon/blåbärspaj dagen till ära. Igår förresten bakade jag scones till frukost då jag upptäckte att vi inte hade nåt bröd...och jag gjorde efter ett recept med keso! Starkt rekommenderat för det vart as-gött ;)
Fick mail från Andreas som vi ska låna lägenheten av i London idag,och han har skrivit upp oss på vip listan på Cuckoo Club, och även gett oss direktiv att leta upp nån Oskar som ska förse oss med drinkar, låter oerhört smidigt tycker jag! Ibland så, ler även lyckan mot oss vanliga människor image20 nej skämt å sido så var det väldit snällt av han iaf. Även om det bara är för några dagar så ska det bli så jävla skönt att få komma ifrån vardagen ett tag. Bebisarna får ha lite semester hos mamma o pappa, det blir säkert superskoj...:) Ikväll blire nog bio á la Örebro. Wille jobbar på vin o sprit lagret den här veckan så då slutar han ju lite tidigare än på Boda Börg. Imorn blir det nog 25 års kalas hos Magnus.  Så helgen kan ju bli lite händelserik trots allt. Jag har nu i en vecka i sträck vaknat på natten och haft någon av de nya Sahara låtarna på hjärnan, så jag har till o med drömt om konserter och groupies. Lite stressande att vakna 2-3 ggr varje natt och ha ett maniskt nynnande i huvet. Lite extra trött när jag vaknar :)
Nej men det var väl all for today gott folk. Jag förvånas varje dag att jag inte har mer intressanta saker att skriva. Men man blir väl vad man gör sig till? Haha. Ja herregud.
BAJ

Kommentarer
Postat av: Elin

Åh det lät skoj allt det där ju....
jag vill också ha skoj! :P

Postat av: Anonym

mmm säkert du... Kan juh säga som det är istället! Du vaknar svettig av att Maria framför en het låt iklädd ett linne utan bh under. Till detta har hon håret i en perfekt hårsvans! Men du kan va lugn Emma, du är inte ensam =)
Chiao!

2007-05-18 @ 15:27:31
Postat av: Världens bästa Anna

Naturligtvis var det jag som skickade o glömde skriva under med mitt namn...

2007-05-18 @ 15:30:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback