Everynight

Konstig känsla hela dagen. Som om jag skulle ha glömt nåt. Typ sätta på mig byxor eller BH eller nåt annat galet. Det visade sig efter en stund att jag hade glömt min macka hemma, som jag skulle haft på "tio rasten"...men den konstiga känslan sitter kvar än. Så det var nog inte mackan.
Hade historia på förmiddagen, pratade om släktforskning...det var ganska intressant. Imorrn blir det media och sen mer historia..denna gång om emigrationen. Men jag måste nog faktiskt gå lite tidigare imorrn för min älskade tå har börjat göra apa-ont  igen så jag fick en tid imorrn hos Tant Fotdoktor...hon skulle till o med ha öppet extra för att jag skulle hinna dit. Det var ju gulligt. "för inte ska du gå runt med din onda tå inte". Söta galna elvis tant.
Vi har haft studiegrupp hemma hos Mia idag, hon bjöd på paj och fredrik visade än en gång sin feminina sida och hade bakat drömmar. Vi förberedde våra rollspel och danser och allt vad det nu är...i vanlig ordning fick jag ett hysteriskt skrattanfall, vilket är lika kul varje gång.
Nu ska jag ta en kvällspromenad och bara rensa alla konstigheter i mitt huvud.

One little victory is all I need
I'm tied to his arm but still I don't see
what it is that I got that brings him back to me


Everynight I wonder who do you dance for
Who's got your heart and who do you care for?





Kommentarer
Postat av: Emanuel

Hehe tack, hoppas du ska bli en frekvent läsare! =)
Vad pluggar du då?

MvH,
Emanuel


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback