Guds änglar gråter så de skvalar..

Ja idag har jag lyssnat på Madicken. När Lisabeth har pillat in en ärta i näsan och Linus-ida sjunger "järnväg till himmelen". Det bästa med det här yrket är att man alltid får vila efter maten. Jag tar det på fullaste allvar och får oftast till den bästa powernap man kan få varje vila. Och det bästa på vilan, förutom sömnen är att man lugnt och stillsamt (oftast) får slumra till ljudet av Astrid Lindgren eller nån annan trevlig röst. Det sämsta med yrket är att det är dagar när min kropp inte klarar av att stå ute i tre timmar,sakta men säkert känner jag hur min kropp börjar skäras ner i små is-molekyler och jag vill bara stampa med fötterna i backen och skrika: Frööööken jag vill gå iiiiiiin! Men så slår det mig att jag är "fröken" och att frisk luft är vad alla barn behöver (?). Så idag kom vinterjackan fram, och jag har även vandrat runt i mina gortexskor. Utanpå mina vanliga brallor fick regnbyxorna plats (måste inhandla överdragsbyxor. Hur kul är inte de då?) och fingervantarna var grädden på moset. Jag har inte frusit värst mycket idag, och det tackar jag mina vuxenpoäng för. Något annat jag har reflekterat över idag är alla konstiga beroenden man skaffar sig här i livet. Mina A och O nu förtiden är :

1. Mitt lypsyl. Det bästa av det bästa, faktiskt. ACO's egna.
2. Mobilen. Såklart. Fast det här beroendet har jag även insett är ett stressmoment och jag försöker sluta småtitta på den så fort jag får chansen. Det är nästan som vi har ett förhållande. Du & Jag mobilen...du och jag..
3. Nässpray. Har vart mitt och maddes beroende i flera år, men jag har insett att det är skadligt och jag har faktiskt slutat. Nästan. Jag tillhör det folkslag som inte kan somna med munnen öppen, därav måste nässpray alltid finnas till hands OM jag är lite täppt. Underligt det där.
4. I-poden. Musik i alla lägen. ALLA.
5. Choklad. Behöver jag nämna nåt mer om det?
6. Clementiner. (på vintertid)
7. Vänneravsnitt. Om och om igen.......

Ja det finns säkert hundra saker till....det här var ju bara materiella saker. Men får jag inte ha tillgång till de här grejerna blir jag halv.

Bläh. Det är mycket nu. Och här sitter jag o svamlar!
Enough is enough.
Heej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback