Frätskador och snor

Är det inte det ena så är det de andra......tror jag har en visdomstand som försöker bryta sig ut längst bak i överkäken och det gör en smula ont. Som om inte århundradets förkylning är nog. And then..igår kväll så skulle jag gurgla med Hexadent för att se om visdomstanden kanske drar sig tillbaks igen, men ända sen dess så känns det som jag har fått frätskador på tungan och ja vi kan väl säga att det är en obehaglig känsla.

Det är en fin gnällblogg det här.

Igår blev jag inringd på jobbet för där var det "kris", jag sa att jag var sjuk men sålänge jag inte hade typ tuberkulos så var det okej. Dom hade garanterat inte behövt mig i vilket fall för vi satt mest o pratade, vilket i sig var rätt skönt. Easy money.
Sen fick jag ett överraskande telefonsamtal från Mia (nej Wiker inte du) som var hemma från Gbg så hon och hennes kille Simon var här igår kväll och käkade sushi och hade det väldigt trevligt. Så det kompenserade upp krämporna en stund. image361

Idag kommer Willes familj och min mamma & pappa på lite kalas. Vi ska göra en tårta sen ska vi faktiskt göra en stor exotisk fruktsallad med lite glass för att slippa baka tusen olika kakor eller köpa...jag har inte riktigt den energin känner jag.

Den här veckan satsar jag på att bli fri från krämpor, så imorn ska jag ringa tandläkaren och så ska jag kurera mig så gott det går för till helgen är det partyhelg i götet!

Kommentarer
Postat av: helen

ojdå, visdomstandshelvete? gudars.
låter inge vidare hördu!
hoppas ni hade trevlig på willjams födelsedag!!

pusspuss

2008-04-07 @ 11:21:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback