Full Rulle

Galen dag!
Men jag känner en helt ny energi i kroppen som är meeeer än välkommen! Så skönt att få lite medgång :)
Skoldagen avslutades med en 4 (ja FYRA) timmar lång föreläsning om etnocentrism som hölls av en galen amerikan som förklarade hela etnocentrismen genom att prata om mangskog, norska torskar, 08:or, lappdjävlar och skåningar. Det var dock en underhållande föreläsning så det gick an att sitta där i fyra timmar. Jag fick till och med en stjärna i mitt block av föreläsaren för att jag gjort en så "fin" karta över "sverige"...som han sedan visade upp över hela föreläsningsalen,spank you for that Marc! Fin stjärna va?image364

Solen lyser och fåglarna kvittrar och jag har just börjat packa väskan (läs väskorna) till götet. Imorrnbitti vid 9:04 rullar tåget från kstad station och jag gör allt för att muta min sambo för att han ska skjutsa mig till kstad vid 8 tiden imorrn, på hans lediga dag....så jag har anmält människan till "Adam har ett plan" och inte nog med det, jag har även vart och köpt hans favvo matvara från thaiaffären: jordnötssås. Så nu ska jag väl snart laga mat också. Skjutsar han mig inte efter detta då vete tusan!



Imorrn blir det iaf After Work, lite käk och dryck och på lördag blir det en sväng på stan och sedan utgång. Hoppla!
Jag tog en sväng förbi systemet på väg hem från station och köpte dessa sötnosar som jag tänkte surprisa Mia med imorrn på tåget. Vadå, vi har väl semester?! Mia om du ser det här idag, kan du väl låtsas som du inte vet om det imorrn.... ;)

image363


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback