Fredagsfart

My god va min rygg värker. Har inte suttit ner på hela dan känns det som. Var på min VFU plats på förmiddagen och tog igen en dag som jag missat, väldigt roligt! Vi var ute i snön och åkte pulka och fick besök av barnen från en syskonavdelning som lussade för oss, dom små liven. Jag får alltid bita mig i läppen vid såna här tillställningar för att inte börja smågråta för dom är så söta. :)
Nu på eftermiddagen har jag hållt på o tvättat och samtidigt gjort saffran & romsnurror som Leila gjorde i Leilas jul häromdagen, har just tagit ut dom ur ugnen så jag kan dessvärre inte avslöja vad dom smakar än. Och som alltid så ser dom ju knappast ut som Leilas dåraa....men huvudsaken är att dom smakar göörgööttt! Dom är i jumbosize iaf.


Willhelm är på julbord med Boda Börg ikväll och dum som jag är har jag lovat att hämta honom inatt. Men jag sa senast tolv. Haha. Men han ska ju faktiskt upp och spela fotboll kl 8 imorn...
Jag ska iaf fixa fylld kycklingfilé och pommes till mig själv och sen blir det idolfinal i soffläge.

Imorrn kväll har Willes pappa och Wille bjudit mina föräldrar och hela willes familj med respektive på julbord på Boda (eller snarare på R.O.C.K) det ska bli riktigt trevligt. Lite "lekar" och trubadur senare på kvällen. Jag har ju egentligen som strikt regel att aldrig käka julbord förrän på julafton men jag får väl lov att bryta den regeln nudå.

Nu måste jag hämta tvätten och börja med maten. Trött är jag om jag glömde säga det.
Adios amigos

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback