Can't get enough of love

Jaha så har den där hyperkommersiella dagen varit än en gång, och den har vart väldigt trevlig! I skolan serverades det gratis kaffe, gelehjärtan och wasa knäcke ;) En kortkort tur på stan med sofie, sen hem till K-harbour, där W ansträngt sig till tusen och städat lägenheten och sedan tillagat 3 rätters: förrätten bestod av parmaskinka, med blåmögelost och passionsfrukt - hur gott som helst. Sen blev det "nyförälskade kräftstjärtar" och efter det glace au four! Lite skumpa till det, jag blev imponerad och överraskad och det mina vänner är aldrig fel.

Imorrn är det fredag. Min absoluta favvodag, men imorrn är det andra bullar som gäller än fredagssysslor...pluggpluggplugg. Mia och jag ska fixa klart våra BOR:er och nej jag ser inte fram emot det. Jag ser fram emot att få lite Mia besök, men själva pluggandet skulle jag kunna klara mig utan.

Lördag ska jag o lilla mami på loppis! Ska bli mys att få göra nåt med mamma på tu man hand. Jag ska inte leta efter nåt speciellt egentligen men ibland kan man göra fynd!
Blir nog ingen utgång iaf, jag är way too tired och way too broke.

Ska mysa med tove och helen för övrigt, känner jag oss rätt kan det bli mycket ätaätaäta. Bakabakabaka. Lagamatlagamatlagamat.

Jisses.
Oh dear God va trött jag är!

Kommentarer
Postat av: helen

ÅÅH
herregud då, vilken romantik det har försiggått nere på ringvägen, wow :)
nyförälskade kräftstjärtar brukar mamma göra föresten, very good.
vi ses i helgen, sweet, det ska bli mysigt.
puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback