Die animal abusers die

Ibland funderar jag starkt på vad vi lever i för jävla värld. Folk flår djur till höger o vänster som om det vore ett rent jävla nöje. Jag har iallafall köpt mitt sista ullplagg för evigt. Tror för övrigt inte att jag äger så många ullplagg. På hemvägen från station idag gick jag över stan och in på djuraffären för att köpa lite kattmat, helen har skvallrat om att tanten som har affären säljer mitt dyra foder till kilopris för hon är förbannad på att granngården har börjat sälja samma märke när det är hon som har "byggt upp" varumärket i stan. Jag gick in och låtsades som om jag inte visste om denna värdefulla information och gick fram och skulle ta kattmaten när tanten säger lite mystiskt: "då kan vi gå till kassan istället...vad säger du om att köpa för 150 kr istället för 220? Oj nej men va säger du klämde jag fram och tackade ja.
När hon langat klart hade vi ett litet snack "djurägare mot djurägare" om denna djurplågeri som pågår överallt. Jag läste i aftonbladet idag att när OS i Peking ska vara så ska dom "städa bort" alla herrelösa katter och hundar. Vi vet ju alla vad städa i det här fallet betyder. Troligtvis slå ihjäl dom med baseballträ'n eller flå dom levande så vi i väst kanske kan få oss en liten fin väska. För ni vet väl att det finns hund i många plånböcker och väskor?
Well now you know.

Innan jag blev djurrättsaktivist (idag med andra ord) så har jag pluggat hela förmiddagen med Mia, Fredrik och Anna på universitetet. Med mina kvarlevande hjärnceller tänkte jag slappa och försöka att koppla av en stund idag för det känns som det var ett tag sen. Har jobbat hela helgen och igår, och imorse ringde dom och frågade om jag ville jobba igen men nu måste jag försöka plugga så det får ligga på is iaf denna vecka.

Egentligen borde jag baka någon god kaka att ta med till mina kära bundsförvanter o ta med imorgon. Men något i mig skriker att jag borde slänga mig på soffan o bara vara. I mitt horoskop stod det faktiskt "ta det lugnt"....en annan okänd del av mig skriker efter att jag borde ringa helen och fråga om vi ska ta en givande promenad tillsammans, men än en gång: soffan?! (helen om du läser detta och jag fortfarande inte ringt dig...ja då vet du att soffan vann...du kan ju ringa o tjata på mig annars.)

Apropå djuren förresten. Tanten i djuraffären medlade även ett telefonnummer till mig till en kvinna som säger sig kunna prata med djur. Man skickar en bild på djuret i fråga som hon sedan får information om på distans (via fotot). Hur kokko det än låter är jag mer är frestad att testa. Udda är ju en katt som inte är från samma planet som resten av alla levande organismer så jag skulle vilja veta vilken utvecklingstörning hon egentligen lider av eller om hon bara älskar att störa sin "mamma" dvs mig. 250 kr skulle det kosta så det är det väl kanske värt.

image323

Asperger - eller Autism?

Kommentarer
Postat av: helen

HAHAHA
gud va kul...
jag tror jag skulle vilja ha en diagnos på åke faktiskt. sen skulle jag vilja veta hur ofta kejsarn tänker på mat och hur mycket han älskar mig.

en promenad vet du emma, det blir det imorn kväll tillsammans med Tova!!

Hörs då!
kisskiss

2008-02-26 @ 23:22:50
Postat av: Anna

ha ha lite autistiska drag har hon nog ialf;)
pusskram

2008-02-27 @ 00:06:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback