I don't shine if you don't shine

Alltså, den här kursen tar kål på mig. Jag är så trött på information så det känns som jag ska spy upp föreläsningsmateral snart.                                        

Seminarium imorrn mellan 13-16, sen blir det till att fixa present till födelsedagsbarnet som blir ännu ett år äldre på fredag! Ska bli jättemysigt att få träffas med nästan hela syskonskaran svensson på mastis fridaynight.
Funderar på att våldsgästa Mia lite också efter presentjakten, är ju bara så tråkigt att vara hemma! Det är tur att jag har er weirdos bredvid min sida varje dag i skolan, annars skulle jag förfalla. Guld värda är ni :)
Fredrik, förresten om du känner för att banga så tänkte vi gå ut 16 februari! ;)

Ikväll ska jag till Hälen,som påstår sig vara hämndlysten efter att ha levt på min tårta i flera dagar, jag bävar för att hon har bakat värsta mördarkakan nu när jag ska vara nyttig igen....men det kan vara värsta mördar-nyttiga-brödet också....eller kanske inget ätbart alls, vad vet jag. Skönt att göra nåt annat en stund iallafall! Känns som vi har startat en bak-maffia. Med närmare eftertanke tror jag exakt att det är det vi gjort. Känns mycket bra! ;)

Är sugen på utgång, men ska spara mig till nästa helg. Då är förmodligen tån sugen på att gå i ett par pumps också.
Jippi!



Kommentarer
Postat av: Anna

man blir bara snyggare och visare med åren va;)
ni kommer göra min dag/kväll mina älskade.
pussar

2008-02-07 @ 12:48:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback