A little bit of A-C-T-I-O-N

Nu är det bokat och spikat! Where the action is---------------------> here we come :)
Ska bli strålande galet roligt och det känns himla roligt att ha bokat in sommarens första event. Verkligen något att se framemot: FOO FIGHTERS, The Hives, Sahara Hotnights, Mando Diao, Hellacopters....mfl. Kan inte bli annat än roligt.
Det var tusen år sen jag såg FF live!
Ska bli roligt att få med Wille på lite festival så han förstår vad det rör sig om, Fredrik kan ju alltid visa honom öltältet så kan jag och Anna hänga efter Dave eller möjligtvis Maria...vi vet ju inte om Maia kommer än ;)
Superkul iaf!

image286image287

Kommentarer
Postat av: Anna

Måste bara skriva en liten rad o berætta om vem min kæra Fredrik tyckte jag var lik hæromdagen - jo, du gissade rætt... MARIA!
Ahhh va livet ær underbart ibland! undrar om det berodde på min hårfærg el. håruppsættning - Kanske både och? El. var det møjligtvis før att jag hade en trøja utan behå under.... Æsch vad spelar det før roll!? Jag ær nøjd ændå =)

2008-01-28 @ 20:19:43
Postat av: Anna s

så pass;)
Have so fun kids:)

2008-01-29 @ 11:55:35
Postat av: Emma

Hedström: Jag önskar wille hade sagt att jag var lik Maia....men dessvärre inte...kanske en annan Maja möjligtvis....lyckliga du!;)

2008-01-29 @ 14:58:57
Postat av: Elin

vilken festival?

Postat av: Elin

aah, jag trodde du menade att ni var där händelserna var.... :) ska kolla vad det är för nått!

jag har beställt en fotobok åt sibbe, en 18 x 18 cm, 12 sidors med sprialbindning och plockat ihop fina kort på oss från det gångna året. det jag eg tipsade om också i bloggen (men som tydligen var en väns present åt sin kille som också läser min blogg :S) var detta http://fatstatement.com/ där man kan göra egna dogtags med personliga foton (och annat bös också). såna tänker jag göra nån gång med. Det är inte jätteavancerat men det är ganska sött tycker jag som älskar att fota i tid och otid :)

2008-01-29 @ 18:47:17
URL: http://mmiixx.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback